Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Tatlım günaydınn:122: ( :122: bu bizim spor topiğinin sarı kafası oldu :122: )

Bende dün 25 tane mekik çektim göğüs üstlerim ağrıyor

:122: Evet topiğimizle gayet uyumlu.. Aslında arada aksattığım oldu ama spor gönlümüzde.. (; Arkadaşların azmini seviyorum, gelişmeleri takip etmek teşvik edici oluyor.. İyi ki açtın tatlım bu topiği.. (;
O ağrılar can ya, güzel hissediyo insan..
Benim üst tarafım gerçekten çok fit, üstümü hiç çalıştırmamam gerek esasen ama ara ara makas çok iyi oluyo, alt karnı çalıştırarak hemen toparlayabiliyor abartısız.. Bacak ve kalça da üst gibi fit olursa sadece korumak için spor yapmam gerekir..

canımcım sende mi bacak ve basenden müzdaripsin

olacak demi canım olacak tabiii yaaa pes etmek yookkkkk :122:
Elbeteki pes etmek yok güzel ve meşakatli bir yol amna sonucu süper düşünsene kız arkadaşların eşin sevgilin seni fit görseler.

zayıf olmak elbisede güzel durur fit olmak iç çamaşırlarınla
:) spor yap a bende hayatımda ne olrusa olsun spor olsun hamile bile olsam yoga ve spor yapıcam

canımcım sende mi bacak ve basenden müzdaripsin

Maalesef tatlım.. Ama sporla halledicez diye düşünüyorum.. (; Sporsuz gerçekten imkanı yok; fakat sporla da sıkılaşmaktan başka çaresi yok.. (; Bacaklarımı ciddi bi şekilde sıkılaştırmam gerekiyor.. Görürüz umarım o günleri de..

Aynen canım sporsuz gitmeyecek gibi ama kalınlaşmadan incelse çok ii olucak inşallah yaza ince ve dümdüz gireriz

Aynen canım sporsuz gitmeyecek gibi ama kalınlaşmadan incelse çok ii olucak inşallah yaza ince ve dümdüz gireriz

Kalınlaşma olmaz canım, en az 4 cm falan incelme olur diye düşünüyorum sıkılaştığımız takdirde.. Güzel düşünelim, güzel olsun.. (;

Günaydın Kızlarr.Havalar ısınıyor derken tekrar soğudu İçim karardı şu kasvetli yağmurlu havalardan

Kalınlaşma olmaz canım, en az 4 cm falan incelme olur diye düşünüyorum sıkılaştığımız takdirde.. Güzel düşünelim, güzel olsun.. (;

sen hangi programdasın kuşum birde ekstra yaptığın bişeyler varmı ??

Günaydın Kızlarr.Havalar ısınıyor derken tekrar soğudu İçim karardı şu kasvetli yağmurlu havalardan
evet burdada öyle bügünde sıcak gibi ama kapalı hava mutfağı bile toparlamadım ya düşün .:122:
veee sporrrr zamanııı benim ki köpüşlerle duble ter döktürüyor :)
hahaha köpeklerinin fotosunu paylaşırmısınnnnn lüttfeen çok merak ettim.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…