Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
evet görmedim tatlım şimdi gördüm senide ekledim squats ve bölgesel programına sayfa 25ten bakabilirsin hareketlere

kuzucugum squatsı nekadar yazıyorsa ogun okadar yapıcaksınız yani şöyle yapayım

: mesela ssenin squats programına kayıtlısın hemde bölgesel programa demi

Ve sein spor gunlerin pazartesi salı çarşamba

pazartesi bölgesel programında ki hareletlerini yaptın 1dakika diinlen sonra gene aynı hareketleri yaptın 1dakika dinlendin birdaha ayn hareketlerini yaptın 3part oldumu bitti BÖLGESEL PROGRAMIN

30GÜN SQUATS PROGRAMINDAKİ BELİRTİLEN SAYIDA SQUATS HAREKETİNİ YAPIYORSUN. BİTİYOR GİDİP DUUŞUNU ALIYORSUN. YANİ SQUATSIN OGUN BAŞKA TEKRAR YOK BUGUN 30 TANE YAZIYOR PROGRAMDA YAPTIN BİTTİ YARIN 40 YAZIYOR YAPTIN BİTTİ
:KK76:

Teşekkürleer.. Çok şey istiyor olacağım ben de ama sadece bölgesel olsa olmaz mı? Squats popo büyütüyor filan denilmişti büyümesinler daha fazla:KK9::KK9:

Bende 1 aydir spor yapiyorum ama henuz hic incelme belirtisi olmadi.gerci asiri zorlamadan basladim.önce 20 dakika sonra 25 sonra 30 sonra 50 dakika oldu.ama insanin ümidi kalmiyor..ama ilk defa inat ettim.simdilik istikrarli gidiyoru ama yinede gram kilo bioe verememek bazen insani üzüyor.

Teşekkürleer.. Çok şey istiyor olacağım ben de ama sadece bölgesel olsa olmaz mı? Squats popo büyütüyor filan denilmişti büyümesinler daha fazla:KK9::KK9:

büyütür mü canım biz sıkılaştırmak için yapacağız işte. :) büyütmüyor ama dikleştirdiği için büyümüş gibi gelmiştir söyleyenlere. :)

hayır kedicik ben diyorum ki mesela 20 de kaydım ben ....

diğer 30 nu 10 dakka sonra yapılır mı?:KK53:

büyütür mü canım biz sıkılaştırmak için yapacağız işte. :) büyütmüyor ama dikleştirdiği için büyümüş gibi gelmiştir söyleyenlere. :)

Ne bileyim korktum birazcık:KK9::KK9::KK9:
Otobüslambasının adımın karşısına yazdığı yoruma da çok güldüm:KK9::KK9: Olurum inşallah, hepimiz olalım:KK19::KK19:

kızlar size sormayı unuttum spor sütyeni mi kullanıyorsunuz, ben kullanmıyorum sarkma filan yapar mı ki? :18:

hayır olanı kaslandırıyor tabikide istemessen çıkartırım heemn
Bende 1 aydir spor yapiyorum ama henuz hic incelme belirtisi olmadi.gerci asiri zorlamadan basladim.önce 20 dakika sonra 25 sonra 30 sonra 50 dakika oldu.ama insanin ümidi kalmiyor..ama ilk defa inat ettim.simdilik istikrarli gidiyoru ama yinede gram kilo bioe verememek bazen insani üzüyor.
üzülme kuzucugumm istersen ssenide dahil edeyim inan birilerinle beraber oldgunu bilems insana hırs veriyor brde bnları yapaerken abur cubur ekmek yememk laızm yoksayedikleriniz eriri.

hayır kedicik ben diyorum ki mesela 20 de kaydım ben ....

diğer 30 nu 10 dakka sonra yapılır mı?:KK53:
hahahahahahahahhaha hayır kızz ogun 50 squats mı yazıyor hepsini tek seferde :KK52:
ay çok guldum ya :KK70:hhdıjfkdjfoıdjfkldhoı:KK53: tek seferde yapmassak hiiiiiiiiiç bi işe yaramaz
Ne bileyim korktum birazcık:KK9::KK9::KK9:
Otobüslambasının adımın karşısına yazdığı yoruma da çok güldüm:KK9::KK9: Olurum inşallah, hepimiz olalım:KK19::KK19:
dinimiz amin kuzu :KK53::KK53:

kızlar size sormayı unuttum spor sütyeni mi kullanıyorsunuz, ben kullanmıyorum sarkma filan yapar mı ki? :18:
bende yarım bady gibi nikenin
HM-Sporcu-Sutyeni.jpg

bunun gibi var yani nike değil pazardan almıştım 5tlye .:KK52:

ama sütyen kalıbı yok bildiğin kuplu yarım
:KK6:
ya kılzar bende size birşey sorucam benim göğüslerim çatlıcak gibi zaten kalçamın yanları bacak içim ve dizkapağı arkassında var ama çok göze batmıyor allahtan selilütüm yok ama göğüsüm çatlama ihtimali avrmı ya küçükler ya 75ler .. öffffffffffff:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Bilemedim ki şimdi benim gibi kararsıza zor bir soru bu :KK9: öyle 55-60 da tek sefer çokmuş.. Az az arada yapsam olma mı?:KK9::KK9:
kuzum 30dan başlıyor tek seferde 250ye kadar çıkıyor son gun 250 tane :KK30:squatsı ara ara yaapbbilirisn tabi ama nekadar işe yarar :KK25:

tumblr_inline_mj3rm2SUQd1qz4rgp.png

bakın ilk gunden 50 -

ikinci gun 55

3gün 60 - sonra 1gun mola ...

yani 70-80-130-150n 180-200-150 son diye gidiyor. 1 ay da 7gun mola 23 gun hep squats.. Bunu bırakmak yok ! diğer ayda devam ederiz! iycene kaslanıp şekle girer..

bende yarım bady gibi nikenin
HM-Sporcu-Sutyeni.jpg

bunun gibi var yani nike değil pazardan almıştım 5tlye .:KK52:

ama sütyen kalıbı yok bildiğin kuplu yarım
:KK6:
ya kılzar bende size birşey sorucam benim göğüslerim çatlıcak gibi zaten kalçamın yanları bacak içim ve dizkapağı arkassında var ama çok göze batmıyor allahtan selilütüm yok ama göğüsüm çatlama ihtimali avrmı ya küçükler ya 75ler .. öffffffffffff:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

alayım ben de o zaman yaa sarkar filan sinir olurum zaten küçülüyolar kilo verince :KK14:
canım hiç duymadım göğüste çatlak, ama spor kaynaklı olmaz bence kilo alıp vermekten olur.

kuzum 30dan başlıyor tek seferde 250ye kadar çıkıyor son gun 250 tane :KK30:squatsı ara ara yaapbbilirisn tabi ama nekadar işe yarar :KK25:

Yapayım inşallah canım ya gittiği yere kadar:KK9: Yapamazsam söylerim çıkartırsın olur mu?
Ben de çatlaktan çok korkuyorum, bacaklarımda var benim de, bu sporlar sonrası da olur mu? Yüklenicez, sıkıcaz ya ben de ondan tırsıyorum:18::18:

alayım ben de o zaman yaa sarkar filan sinir olurum zaten küçülüyolar kilo verince :KK14:
canım hiç duymadım göğüste çatlak, ama spor kaynaklı olmaz bence kilo alıp vermekten olur.
ya en fazla 2-3 kilo oynayıp dururum.. spordan zaten olmaz
Yapayım inşallah canım ya gittiği yere kadar:KK9: Yapamazsam söylerim çıkartırsın olur mu?
Ben de çatlaktan çok korkuyorum, bacaklarımda var benim de, bu sporlar sonrası da olur mu? Yüklenicez, sıkıcaz ya ben de ondan tırsıyorum:18::18:
hyır kuzucugum spordan çatlak olmaz spor yaparsın çatlak olşumunu engeller, çatlakları yok dnecek kıvama getiri çünkü vucudu geriyor çatlaklar flu gibi durcak çoooooooooooooooğuuuuuuuu fitness karısında çatlak var :KK12:

ben de korktum şimdi :26: olur mu ki gerçekten?
bide ben belimi inceltcem derken göğüs ve popodan olmaktan bi daha da büyümemelerinden korkuyorum. :26:

ya en fazla 2-3 kilo oynayıp dururum.. spordan zaten olmaz

hyır kuzucugum spordan çatlak olmaz spor yaparsın çatlak olşumunu engeller, çatlakları yok dnecek kıvama getiri çünkü vucudu geriyor çatlaklar flu gibi durcak çoooooooooooooooğuuuuuuuu fitness karısında çatlak var :KK12:

Sevindim o zamaannn hep spor yapalım:KK19::KK8::KK15::KK15:

tumblr_inline_mj3rm2SUQd1qz4rgp.png

bakın ilk gunden 50 -

ikinci gun 55

3gün 60 - sonra 1gun mola ...

yani 70-80-130-150n 180-200-150 son diye gidiyor. 1 ay da 7gun mola 23 gun hep squats.. Bunu bırakmak yok ! diğer ayda devam ederiz! iycene kaslanıp şekle girer..

koymayın önüme şu popoyu :KK53::KK53::KK53::KK53:

hırs delisi oluyorum oturduğum yerde...

ha bu arada en güzel squats tuvalette yapılıyor in kal in kalk ( alaturka tuvalet) :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben de korktum şimdi :26: olur mu ki gerçekten?
bide ben belimi inceltcem derken göğüs ve popodan olmaktan bi daha da büyümemelerinden korkuyorum. :26:
kızlar cahil cahil düşünmeyin ben 3sene yüzmeye 2 fitnes yaptım 1sene ara verdim paso evde hom hom yedim bırakında olsun..

spordan asla çatlak olmaz.

verdiğim hareketler kaslandırma üzerine benim popom birtürlü erimedi küçülmedi.. kaslanıyo
:KK34::KK34:

Kızlar squats'da mola verip vermeme konusunda bir şey söylemek istiyorum.Bir arkadaş 10 dk ara demiş, o kadar uzun süre ara verirsen aradan sonra yaptıkların bir işe yaramaz bence.Vücut tempoyu düşürmeden ara vermek gerekir.Atıyorum 15 tane yaptın, bi 20 saniye falan kalk bacaklarını salla soluklan sonra tekrar başla. :) ama bu verilen arada hareketsiz kalırsan bir işe yaramayabilir.belli bir nabız aralığında kalori yakımı sağlanıyor diye biliyorum.

X