aldıkların güzelmiş ya
[video=youtube;3jYTT593lD0]http://www.youtube.com/watch?v=3jYTT593lD0[/video]kızlar kaçtım ben gece görüşürüz
Wuhuuuuuuuuuuu harika bir topik
Benimde fazlaliklarim var,eritmem lazim yarin bende basliyorum sizlerle kacirmadim umarim bisey
Birde liste yaparsaniz guzel olur
hoşgeldin
yok yok yarın başlıyoruz kaçırmadın birşey
listemiz var zaten topik sahibesi gelince ona söylersen alır seni de
:13::13:
supermis o zaman benide ekleyin..
Neyle basliycaksiniz :26:
Benimde fazlaliklarim var,eritmem lazim yarin bende basliyorum sizlerle kacirmadim umarim bisey
Hoşgeldiniz.. :))
Liste var sanırım.. :)
Hosbuldumm
Amanin cok guzelmis valla burasi,insallah devam ederim..
Pazartesi baslayip sali bitirmem insAllah bu sefer
Birbirimizi motive de ederiz.. :)
Tek sporla da bitmiyor aslında; bol su ve sağlıklı beslenmek ilk basamak.. :))
Evet destek olunca insan gaza gelip inatla cebellesiyor demi :)
Yemekteyiz bolumunden geliyorum bende simdi
Bende oradayım, oylama başlamış..
evet tatlım haftada 3gün seçiceksin kendine ardarda gunler olması daha makbul, hayır hergün değil her ay sonu değişimleri yazıyoruz.şimdikkkk herkes kendine ait olan egzersizi haftada 3 gün mu yapıyor?....yani hergün değil...
1 ayın sonunda da gelişmeleri yazıyoruz...
kuzucugum ben dünde bahsetmiştim , parmak uclarımda hop hop aşağıya yukarya yapcam armut toplucam yani şu canımTatlım bizim alt baldırlara ne egzersiz buldun, sen de yapacaktın, orayı nasıl çalıştırabilicez? (;
canım bişi kaçırmadın nelerelerinden şikayetçisin daha önce ne yaptın ?:13::13:
supermis o zaman benide ekleyin..
Neyle basliycaksiniz :26:
Oylemi hadi hayirlisi bakalimm
evet tatlım haftada 3gün seçiceksin kendine ardarda gunler olması daha makbul, hayır hergün değil her ay sonu değişimleri yazıyoruz.
kuzucugum ben dünde bahsetmiştim , parmak uclarımda hop hop aşağıya yukarya yapcam armut toplucam yani şu canım
bu canım yani
canım bişi kaçırmadın nelerelerinden şikayetçisin daha önce ne yaptın ?
sayfa 25te bir liste yaptım ilk sayfada GİRİŞ YAZIMDA DA KİM HANGİ BÖLÜMDE YAZDIM SAYFA 25'İN LİNK NİDE VERDİM KİM HANGİ GRUPTA BAKICAK 25E GİRİP HAREKETLERİNE BAKICAK, HAFLARA AYLAR GEÇTİKÇE HAREKETLER YENİLENCEK..
canım, tamam aldım notlarımı birazdan senide dahil edicem programa ana sayfadan bakarsın orda link var 25sayfada biraz aşagıya in uzun uzun gösterip yazdım ordanda hareketlerine bakarsın haftanın 3günü seç kendine , o seçtiğin 3 gün size uygun gördüğüm harketleri yapıcaksınız..Canim yan simit bolgeleri bacak ic kisimlari ve gobek..
Daha oce yuruyus yaptim sadece gunde 1 saat agir tempoda 2-3 ay ama surekli deil arada biraktim
Hosbuldum canim tsk ederim,benim fazla kilom yok biraz fazlalik var onlari eritmem lazimTatlım hoşgeldin, 1. sayfaya bakarsan orada listemiz var, egzersizlerin olduğu sayfaya yönlendirme linki de var.. (; Sen nerelerinden çalışmak istiyosun onu belirle kedi arkadaşımız ona göre sıkılaşma veya zayıflama gibi bir gruba dahil etsin.. (; Gruplar çalışmaları belirlemek için yapıldı zaten.. (;
canım, tamam aldım notlarımı birazdan senide dahil edicem programa ana sayfadan bakarsın orda link var 25sayfada biraz aşagıya in uzun uzun gösterip yazdım ordanda hareketlerine bakarsın haftanın 3günü seç kendine , o seçtiğin 3 gün size uygun gördüğüm harketleri yapıcaksınız..
canım BEN SENİ -- ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINA YAZIYORUM , 2 HAFTA BOYUNCA ORDAKİ
3 TANE VİDEO VERDİM TOPLASAN 35-40 DAKİKA YAPIYOR VUCUDUNUZ HAZIRLANACAK 2 HAFTADA SONRA HAREKETLER AYARLIYCAM SİZE.
-- BEN EN BAŞTA YAZMIŞTIM, EĞER ORDAKİ HAREKETLERDEN VERİRİSEM MESELA 3 TANE HAREKETİN VAR DMİ , ONLARI YAPTIN 1 DAKİKA DİNLE 3ÜNÜ BİRDAHA YAPICAKSIN SONRA 1DAKİKA DİNLENİP 3ÜNÜ BİRDHAA YAPICAKSIN, YANİ 3PART DEDİĞİMOLAY BU AMA BU VİDEOLARDA GEÇERLİ DEĞİL. SADECE HAFTANIN 3 GÜNÜ 400 DAKİK O VİDEOLARI YAPICAKSINIZ 2 HAFTA