Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kuzucugum ben dünde bahsetmiştim , parmak uclarımda hop hop aşağıya yukarya yapcam armut toplucam yani şu canım

bu canım yani:KK1:

Tatlım hakkaten bir de yani düşük bellerin oralarda yağ oluşumu oluyor ya bazen, daha çok kilo aldığımız zaman.. Oralar için ne yapmamız gerekiyor bilgin var mı? Yaptığımız hareketlerde var mı yoksa?

Hanımlar ben sporlarımı pazartesi-çarşamba-cuma yapmayı düşünüyorum.. (;

[sıze=3]
tatlım hakkaten bir de yani düşük bellerin oralarda yağ oluşumu oluyor ya bazen, daha çok kilo aldığımız zaman.. Oralar için ne yapmamız gerekiyor bilgin var mı? Yaptığımız hareketlerde var mı yoksa?

Hanımlar ben sporlarımı pazartesi-çarşamba-cuma yapmayı düşünüyorum.. (;
[/sıze]
canım o dediğin yer simit denir bel yağı.. Onları 2hafta sonra programı sertleştirdiğim zman paylaşıcam bu istediklerinizi ve sorunlarını defterime kayıt ediyorum ona göre değerlendirip size ve sağlınıza uygun egzersizleri seçiyorum:KK54:

canım o dediğin yer simit denir bel yağı.. Onları 2hafta sonra programı sertleştirdiğim zman paylaşıcam bu istediklerinizi ve sorunlarını defterime kayıt ediyorum ona göre değerlendirip size ve sağlınıza uygun egzersizleri seçiyorum:KK54:

Canım ısınma hareketleri diye eklediğin video var ya, onun başındaki ilk 4-5 hareket alt bacakları da çalıştırıyo sanırsam.. Zıplamalı hareket falan var.. Armut hareketi de işe yarıyor ama tek başına yetersiz gibi.. Deneyelim inşAllah hepsinden istediğimiz etkiyi görebiliriz.. (;

Canım ısınma hareketleri diye eklediğin video var ya, onun başındaki ilk 4-5 hareket alt bacakları da çalıştırıyo sanırsam.. Zıplamalı hareket falan var.. Armut hareketi de işe yarıyor ama tek başına yetersiz gibi.. Deneyelim inşAllah hepsinden istediğimiz etkiyi görebiliriz.. (;
Canım onlar vucudu ıssıttıgı için hoplamalı zıplamalı size ben kendim videoda yapıcam yaptıgım hareketleri çekicem videoya kısmetse burda vericem.. hepsin birer birer kafanızdaki herşeyi yapıcam size.. ısınma germe göbek simit baldır basen diz alt bacak iç bacak arkada bacak popo karın kol ısınma soğuma hepsini gösetericem:KK8:

Canım onlar vucudu ıssıttıgı için hoplamalı zıplamalı size ben kendim videoda yapıcam yaptıgım hareketleri çekicem videoya kısmetse burda vericem.. hepsin birer birer kafanızdaki herşeyi yapıcam size.. ısınma germe göbek simit baldır basen diz alt bacak iç bacak arkada bacak popo karın kol ısınma soğuma hepsini gösetericem:KK8:

bekliyorum canım, süpper olur gerçekten :128:

Süper tatlım, bekliyoruz tüm paylaşımlarını.. (;

Ben de merak ediyorum bu 50 squats hareketini setler halinde mi yapacaksınız?

Beni de ekler misiniz? Göbek, simit eritme,bel inceltme, sıkılaşma için. Ne ararsanız var :KK9::KK9:
Günlerim de perşembe,cuma, cumartesi olsun.

haa ben yanlış anladım...

3 gün yapıyoruz 1 gün ara veriyoruz....

yani pzrtsi salı çarşamba yapan perşembe yapmıyor...
cuma cmrtsi pazar devam ediyo....:KK9::KK9::KK9::KK9:

haa ben yanlış anladım...

3 gün yapıyoruz 1 gün ara veriyoruz....

yani pzrtsi salı çarşamba yapan perşembe yapmıyor...
cuma cmrtsi pazar devam ediyo....:KK9::KK9::KK9::KK9:
kuzum sen sadece squats programındaydın demi.. evet squatsda zaten üstünde yazılı 3gun orda verilern rakamlarda squats yapıyor bir gun mola sonra tekrar 3 gun

Normal hem squats programında olup hem diğer programda olan arkadaşlarımız squatsız 3gunn devam 1gun mola 3gun devamm 1gun mola ayrıyetten haftanın bir 3gunünede diğer hareketleri ekliyecekler
:KK76:

kuzum sen sadece squats programındaydın demi.. evet squatsda zaten üstünde yazılı 3gun orda verilern rakamlarda squats yapıyor bir gun mola sonra tekrar 3 gun

Normal hem squats programında olup hem diğer programda olan arkadaşlarımız squatsız 3gunn devam 1gun mola 3gun devamm 1gun mola ayrıyetten haftanın bir 3gunünede diğer hareketleri ekliyecekler

set halinde mi yoksa tek seferde mi ?:KK76:

Ya gif tarzı bişey ekliycem, eklenmiyor.. ):

Son düzenleme:
Beni görmediniz sanırım:26:
evet görmedim tatlım şimdi gördüm senide ekledim squats ve bölgesel programına sayfa 25ten bakabilirsin hareketlere
set halinde mi yoksa tek seferde mi ?:KK76:
kuzucugum squatsı nekadar yazıyorsa ogun okadar yapıcaksınız yani şöyle yapayım

: mesela ssenin squats programına kayıtlısın hemde bölgesel programa demi

Ve sein spor gunlerin pazartesi salı çarşamba

pazartesi bölgesel programında ki hareletlerini yaptın 1dakika diinlen sonra gene aynı hareketleri yaptın 1dakika dinlendin birdaha ayn hareketlerini yaptın 3part oldumu bitti BÖLGESEL PROGRAMIN

30GÜN SQUATS PROGRAMINDAKİ BELİRTİLEN SAYIDA SQUATS HAREKETİNİ YAPIYORSUN. BİTİYOR GİDİP DUUŞUNU ALIYORSUN. YANİ SQUATSIN OGUN BAŞKA TEKRAR YOK BUGUN 30 TANE YAZIYOR PROGRAMDA YAPTIN BİTTİ YARIN 40 YAZIYOR YAPTIN BİTTİ

X