Bu arada ben ölçülerimi bilmiyorum, öğrenciyim evimde metrem bile yok =) boyum 175. civarında kilom en son 70 lerdeydi birkaç kilo verdim ama şu an ne durumdayım bilmiyorum
Hoşbuldum canım güzel oluyor insan buraya yazıcam diye uğraşıyor:))ölçülerimimi yazıyorum şimdi ne yapmam gerekiyor liste var mı burdada:))
ayy resimlerdeki gibi oluruz inşallah hepimizeee ne zaman başlıyoruz
ya haklısın aslında başlıcaz demek hep beraber tamam varımm ama benim iyileşmem lazım hastayım ben geç katılacağım aranıza kızlar
yarın başlıyoruzoluruz tabi canım , ne var ki olanlar nasıl olmuş biz de olucaz:13:
KUZUCUKLARIM UNUTTUĞUM ATLADIĞIM BİRŞEY VARSA YAZIN BANA YENİ KATILAN OLURSA İSMİNİ EKLERİM HERGÜN YOKLAMA ALACAĞIM... YAPTIGIN GÜN BANA BÜGÜN BÜTÜN EGZERSİZLERİMİ YAPTIM DESİN BENDE + VEREYİM
SENİDE EKLYORUM PROGRAMA KUZUCUGUM DUR İSMİNİ YAZICAM AMA SANA TEK ÖNERE BİLECEĞİM MÜTHİŞ BEL İNCELTEN <strong>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]ya benim sorunum bel bölgesinde yasemin sende biliyorsun göğüslerim zaten büyük ona birşey yapamıyorum maalesef
Arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranızaaaa
VAR KZUUZCUGUM HOŞGELDİN.Banada yer var mı?yarın diyete başlayacağım da sporada bu haftamı başlasam bilemedim bu kez istediğim kiloya, ölçülere ulaşmadan bırakmak yok inşallah bu hareketlerin çoğunu yapıyorum düzenli hale getirmem gerek.
O ÇOK ETKİLİ BİR PROGRAM BEN ZAYIF OLMAMA RAGMEN YAPIYORUM ÇNKÜ İLERDE ÇOCUĞUMUZ OLUCAK, KİLO ALICAZ..evet bütün sayfaları inceledim ama hangisi uygun ya da hangi sırayla günde kaç saat nasıl yapmalıyım o konuda bi fikrim yok:) Victoria Secret'ın kol inceltme sıkılaştırma videosunu açtım ona bakıyordum şu anda sanırım yapmam gerekenlerden biri bu:)
TAMAM KZUUCGUM KAYIT EDİCEM SİMDİ SENDİE PROGRAMA..Merhaba konu çok hoşuma gitti benim için tam da zamanına denk geldi=) bir ay kadar önce diyet ve spora başlamıştım hızlı kilo vermeye yönelik 13 günlük bi diyetti yaptım ve bitti sonra devamını getiremedim ne yazık ki sporunda öyle. Şimdi sizinle başlamak istiyorum ama benim şikayetçi olduğum bölgem çok; karın, bel, üst-alt bacak, kol bu arada kiloda vermem lazım. bana nasıl bir program önerirsiniz hangi adımları takip etmem gerekiyor. Bir de herkesin istediği gibi popom erimeden sadece şekillenip kalksın sıkılaşsın istiyorum bütün bunları nasıl yapmam lazım=) yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
İNŞALLAH KUZUCUGUM YAZIN TAŞŞ OLUCANkedicim gerçekten harikasınnn,emeğine sağlıkkkhepsini bilgisayarıma kaydettimm bu hareketler çok kolay zorlayıcı değil, inşallah güzel sonuçlara ulaşıcazzz:13:
OLUR KUZUM NEDEN OLMASIN. GÜNDE DEĞİL ŞUAN AYIN 10 'U BİRDAHADAKİ AY SONU YAZICAZ.ellerine sağlık
canımcım benim takip ettiiim bi seri var onu yapsam olmaz mı?
bide ölçüler sende demi kaç günde bir yeniden ölçüp yazalım?
aaaaaaaaa bende diyorum kimi unuttum! şmdi ekliyorum senide squats programına :18:keediii beni unuttun
OLUR KUZUM NEDEN OLMASIN. GÜNDE DEĞİL ŞUAN AYIN 10 'U BİRDAHADAKİ AY SONU YAZICAZ.
Ölçülerimi yazmakta kararsız kaldımBel 66 kalça 94 göğüs 88 bacaklarım 50 cuma , cumartesi ,pazar olarak belirledim basen baldır eritmem gerek