ne güzelmiş ölçülerin bel kalça arası 30 cme yakın güzel durur
boyun kaç canım?
EKLEDİM KUZUMkeediii beni unuttun
EVET SQUATS'IN TEK HAREKETİ VAR SADECE DAMBILLA YADA HERHANGİ BİR AĞIRLIK ALETİYLE İŞLEVİNİ ARTIRIYORSUN.Squats ın tek hareketi mi var ben mi yanlış anladım:26: bir de ben göğüslerim küçülsün istemiyorum çok seviyorum onları zor büyüdüler zatencanlarım onlar benim o bölge için yapılabilicek bi hareket var mı güçlendirmek için=)
​cANIM SENİDE YAZIYORUM YAZIYORUM PROGRAMAÖlçülerimi yazmakta kararsız kaldımBel 66 kalça 94 göğüs 88 bacaklarım 50 cuma , cumartesi ,pazar olarak belirledim basen baldır eritmem gerek
Boyum 160 cm canım şöyle 170 olsaydı iyi dururdu
bnm 170 keske az kısa olsaydım diyorum belki daha dolgun olurdu vücudumsanslısın bnce
Herkes kendinde olmayanı istiyorhiç senin gibi düşünmemiştim ama bana görede sen şanslı geliyorsun hem rahat rahat babet giyebilirsin hemde topuklu ayakkabı kilo alsan çok çabuk belli olmaz :))
​cANIM SENİDE YAZIYORUM YAZIYORUM PROGRAMA
CANIMCIM , OZMAN ŞUNLARI YAPMAKedicik, benim üst tarafımı hiçbir şekilde çalıştırmamam lazım, çok ince zaten, benim gruptaki hareketlerin hangileri karın bel bölgesi için? Onları eleyeyim canım.. (; Çok saol emeğin için, süper olmuşlar.. (;
kötü tarafıda o yaaa kilo alıyorum kimse farketmiyo dolmuyo ne kalçam ne göğüslerim .s.s topkluyu hiç kullanamıyorum180 olmak var neticede :) neye inşallah konu sahibi arkadasımızın sayesine istediğime bende kavusurum
canım sayfa 25 teki gruba senide ekledim bakabilrisin. Geri kalan arkadaşlakedicik beni unutma lütfenn
CANIMCIM , OZMAN ŞUNLARI YAPMA
ZAYIFLAMA PORGRAMINI YAPMA PUMP İT UP KIZLARI ..
BİRDE EN SONDA EBRU ŞALLI RESMİNDEKİ ALT GÖBEK HAREKETİNİ YAPMA ONUN DIŞINDA HEPSİNİ YAAPABİLİRSİN
Kızlar Göbek eritmek ve eritirken belim incelsin diyenlere sesleniyoruumm buvideoyu hafta 2gün yaparsanız 2 hafta sonra göbeğinizde ve belinizdeki değişimi görüceksiniz amaaaa bunu yaptıktan sonraa uyuyup sabah kalkınca müthiş bir ağrı hiisediceksiniz ben yaptıgım zaman ölmüştüm ya sabahı ama şimdi agrı hssetmeiyorum haftada 3gun yapıyorum
<strong><em>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&feature=related[/video]
Evet çok farklı değiliz ikimiz.. :)
Paralel takip edelim birbirimi özellikle de; bakalım aynı oranda mı gidecek .:)
AA EVET GENE EKLEDİM YA DUR ÇIKARTAYIMTamam tatlım çok saol.. (; Çünkü videonun üstünde ismimi görünce şaşırdım..Karıştım araya sanırım..
MAKAS HAREKETİ ÇOK ETKİLİ AYVA GÖBEK İÇİNDE GÜZEL BİR HAREKET,İşte benim sorunum buuu... Göbeğim ve belim...Ezelden hafif göbekliyim deson bir yıldır iyice sinir olmaya başladım.
Malesef şu yere uzanıp boyunu kaldırarak yapılan hareketleri de yapamıyorum. Boynum ve belim ağrıyor hemen.
Ben napayım bana da yardım edinn:26:
Ve şu makas hareketi nedir, nasıldır kızlar?
AA EVET GENE EKLEDİM YA DUR ÇIKARTAYIM
AA EVET GENE EKLEDİM YA DUR ÇIKARTAYIM
MAKAS HAREKETİ ÇOK ETKİLİ AYVA GÖBEK İÇİNDE GÜZEL BİR HAREKET,
topu bu şekilde kaldırıyorsun aşağıya indiri gibi yapıyorsun geri kaldırıyorsun
aldıkların güzelmiş yaBenim için de çok iyi olur :) Bir de bugün böyle bir alet sipariş ettim. Eki Görüntüle 653527 Eki Görüntüle 653528 Daha önce kullanan oldu mu?
2,5 kiloluk 2 dambıl ve ayak bileğine bağlanabilen 1'er kiloluk ağırlık da sipariş ettim. :) squats ve arkaya tekme falan çalışırken zorlayıcı olur ilerleyen zamanlarda diye. :)
[video=youtube;3jYTT593lD0]http://www.youtube.com/watch?v=3jYTT593lD0[/video]Eki Görüntüle 653529
ay kızlar dayanamadım bunu paylaşayım dedim, mutluluğa bakın yaa
neyse bizde meyveleri sebzeleri böyle sevelim sporumuzu aksatmayalım sağlıklı olalım
bir de kedi ısınma soğuma hareketleri paylaşabilir misin müsait olduğun bi zaman canım? :26: