Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Yokluktanmıdır nedir bende kalın bacaklılara özeniyorum kalınlaşsın istiyorum Ama dediğin gibi beli incelttiğimiz de çok güzel bir uyum olur şu anki ölçülerimiz.

Bende squats a başladım yarın 100 den devam edeceğim.Beli inceltmek içinde mekik yan mekik vs vs burda paylaşılan bir iki video ile birlikte yapıyorum.

Aslında geçen sene bu zamanlar 60 kilo ve 75 cm lik bi belle spora başlamıştım.O zaman yaptığım 2 video vardı bel için bulamıyorum onları şimdi,pcm tamamen bozuldu ve yeni pc aldım onlarda eski pcm de kaldı.O videoları günde yarım saat yürüme ve diyetle 53 kiloya ve 66 cm ye düştüm.Odur budur aynı seyirdeyim.Ekmeği kestim yani bir hafta ancak 1 ekmek tüketirim o da küçük kepekli.Sadece sabahları öğle akşam ekmek yemem.Cips kola kaç aydır yemedim hatırlamıyorum ( Arada canım çekmiyor değil hani)

Benim yaptıklarım bunlar sen neler yapıyorsun:26:

inanamıyorum seninle konuşmak aynaya bakmak gibi
ben de geçen yıl 62 kiloydum ve günde yarım saat tempolu yürüme ve sıkı bi diyetle 55 e düştüm. cips sevmiyorum zaten ama abur cubur arada yemiyor değilim. eskisi gibi diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum tabi.
bu yıl saldım kendimi ara ara yaptım sporumu, şimdi yeniden başladım işte düzenli olarak squats ve takip ettiğim bi video var onları yapıyorum.
mayısa kadar belimi biraz olsun inceltmem gerek hedefim o şimdilik

------------------------------------------------ SqUATS JUMS---------------------------------------------------------

YENİ SQUATS HAREKETİMİZ 1 AY BOYUNCA GÜNDE 100 TANE 2 PART İLK PART 50 TANE 1 DAKİKA DİNLEN 2.PART 50 TANE.

A: ŞEKLİNDE Kİ GİBİ DURUYORUZ

B: ŞEKLİNDEKİ GİBİ ZIPLIYORUZ SONRA

C: ŞEKLİNDEKİ GİBİ BAŞLANGIÇ POZİSYONUNA GERİ DÖNÜYORUZ.

!!!! : BİR SAĞ BACAK ÖNDE BİR SOL BACAK ÖNCE BU ŞEKİLDE 50TANE YAPIYORUZ 1DAKİKA DİNLE 50 TANE DAHA

:1 2:

-------------------------------------------------BÖLGESEL PROGRAMI---------------------------------------------------

Bölgesel programında ki Hatunlar , programınızı güncelliyorum.

Şimdi : VİDEOLARINIZ olucak vidolarınızı hafta 4gün tek sefer yapıcaksın part yok.

Egzersiz HAREKETLERİNİZİ ise gene haftada 3gün 3part şeklinde yapacaksınız. 1dakika dinlen süreniz var aralarında biliyorsunuz.

Önceki programınızda ki hareketlerinizin de hemen hemen bir kısmı olucak ben burda da vericem onları

ŞİMDİ VİDEOLARINIZ ŞUNLAR :

[video=youtube;5-IbQoVZbVs]http://www.youtube.com/watch?v=5-IbQoVZbVs[/video]

1.VİDEONUZ POPO KALDIRMA DA SİHİR GİBİ BİRŞEY

10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube

2.VİDEOMUZ ARTIK ISINMIŞ GÖBEĞİNİZDE ERİYEN YAĞLARINIZA HIZLI ETKİ EDEREK 2 HAFTA SONRA İŞTEE KASLARIN SENİN BUNLAR DEDİRTECEK BİR VİDEO.

(HATIRLATMA: HAFTADA 4 GUN TEK PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ VİDEOLARIMIZI..)

VİDEOLARINIZ YUKARDAKİLER ŞİMDİ EGZERSİZ HAREKETLERİNİZİ VEREYİM.

(HATIRLATMA : HAFTA 3 GÜN 3 PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ EGZERSİZLERİMİZİ.)

KIZLAR KÜLOTLU ÇORABINIZ VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM KÜLOTLU ÇORABINIZI

AÇLARINIZI BİRLEŞTRİN BAĞLAYIN .. RESİMDEKİ GİBİ BACAKLARINIZIN ARASINDAN GEÇİRİN VE POPONUZU SIKARAK ŞEKİLDEKİ HAREKETİ 25 DEFA YAPACAKSINIZ

Mekik Hareketi veya Ayak Ucuna Deyme Esnemesi:

SIRT ÜSTÜ YATIP AYAKLARINIZI YUKARI KALDIRIN. AYAK UÇLARINIZA DEYMEYE ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ YAPICAĞIZ HAREKETTEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ. 25 KERE YAPACAĞIZ. KARNIMIZI İÇERİ ÇEKİP YAPIYORUZ. YERDEYKEN NEFES ALIYORUZ PARMAK UÇLARIMIZA DEYMEYE ÇALIŞIRKEN NEFES VERİYORUZ.

Ters Mekik veya Bacaklarla Ters Esneme

Yere sırtüstü yatarak işe başlayın. Elleriniz vücudunuzun yanında düz olarak yere koyun

. Vücudunuzun üst kısmı zemine dayanırken, kalçanızı mümkün olduğu kadar yukarı

doğru kaldırmaya çalışın .. 25 kere yapacağız bunuda karnınız dediğim gibi hep içerde.

KIZLAR BU HAREKETLERDE 25ER DEFA YAPILMALI ' KOL YAĞLARININ ERİMESİNDE VE BASEN BACAK İÇİ YAĞLARININ' ERİMESİNDE YARDIMCI.

ELİNİZE KÜÇÜK PET ŞİŞELERİ DOLDURUP ALMANIZ YETERLİ BU HAREKETLERİ YAPARKEN.

( Hatırlatma hareketleri haftanın 3 gunu 3part şeklinde yapcağız. videoları hafta 4 gun tek part yapacağız)

------------------------------------------ ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMI-------------------------------------------

:- KIZLAR SİZE TERLERİNİZLE DUŞ ALICAKSINIZ DEDİM DEĞİL Mİ

SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.

Billy Blanks Taebo Advance 1.mp4 - YouTube

BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !

Vuelvete SEXY con esta NUEVA Rutina de Fitness de Tiffany Rothe - YouTube

BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.

BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.
-----------------------------------------------------------------------------------------

KIZLAR YENİ PROGRAMLARINIZ BUNLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN 1 AY SONRA PROGRAMI GÜNCELLEYECEĞİM

Herkes basen eritmek istediğinden ben benimle aynı dertte olan birini bulacağımı sanMıyordum.
Ama varmış Eh bizde naparız bundan sonra birbirimizi takip eder moral veririz.

Yaza fit dümdüz incecik belle gireriz.

Son düzenleme:
Herkes basen eritmek istediğinden ben benimle aynı dertte olan birini bulacağımı sanıyordum.
Ama varmış Eh bizde naparız bundan sonra birbirimizi takip eder moral veririz.

Yaza fit dümdüz incecik belle gireriz.

aynen iyi oldu karşılaşmamız
bundan sonra takipteyim seni moral vermeye ve teşvik etmeye başlıyoruz :13:

bir şey soracağım senin bel kıvrımın nasıl, benim pek yok sanki dikdörtgen prizmasına benzetiyorum kendimi.

Son düzenleme:
kedi şimdi bu squats hareketini mi yapayım ben yoksa diğerini bitirip sonra mı buna başlayayım?

Tamamdır.

Kuzum hoşgeldin. belini inceltmek çok kolay önemli olan sıkılaşma 1-2 hafta bırakınca o göbeğin çıkmaması belin kalınlaşmaması. Seni bölgesel programın alalım nedersin ?
kedi şimdi bu squats hareketini mi yapayım ben yoksa diğerini bitirip sonra mı buna başlayayım?
Kuzum se hiç başlamadın ondan bence bu squats!dan başla AMA ISINARAK BAŞLAYINN EVDE KOŞUN ÇOK TOPUKLARI VURMADAN ZIPLAYIN 3-5 DAKİKA VUCUDUNUUZU ISITIN ANNNEEMM BİR VİDEO VERDİM DURUYORMU SİZDE YOKSA ISINMA VİDEOSUDA VEREİM

deme ama öyle dün yaptım elli tane
ısınma videosu bende var canım sık kullanılanlara almıştım ama sen paylaş istersen bi daha,
yani diğerini boşver bunu yap diyorsun bunun etkisi ne tam olarak diğerinden farkı ne hani

Son düzenleme:

Hoşbulduk.Tamam olur.Dediğin gibi kalınlaşma olmadan kalıcı bi çözüm en güzeli

haha 50 tane de birşey

tatlı bu squatsın diğer bi evresi diyebiliriz bu daha hızlı kas yapabılaşmasına yardımcı olucak veeeee çok kısa sürede arka bacaklarınız daki selilütlerin gittiğini orda buz gibi düm düz uzun kaslarınız oldugunu görüceksinizz.
Hoşbulduk.Tamam olur.Dediğin gibi kalınlaşma olmadan kalıcı bi çözüm en güzeli
Kesinlikle seni ozman bölgesel programına yazıyorum ve + olarak şu video yu yap bel inceltmekte 1e 1

[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

popom yine resimlerdeki gibi olacak mı? bacaklarım incelecek mi peki? diğerindeki kız çok güzeldi ya ona pek ısınmıştım
bugün buna başlayayım o zaman
her gün mü yapıyoruz bunu yoksa üç gün yap bir gün tatil mi?

Son düzenleme:

Tifanynin videolarını bi ara yapmıştım.Şimdi tekrar başlayayım o zaman.Teşekkürler

popom yine resimlerdeki gibi olacak mı? bacaklarım incelecek mi peki? diğerindeki kız çok güzeldi ya ona pek ısınmıştım
bugün buna başlayayım o zaman

Ay bacaklar inceliyor mu squartda.İncelmesin Zaten kürdan gibi hep yok olmasın :26: Popocukta kaslansın ayağa kalksın

Acaba ilk sguartla bu ikinci yeni sürüm squarttı beraber yapsak çok mu yüklenmiş oluruz:26:

Ay bacaklar inceliyor mu squartda.İncelmesin Zaten kürdan gibi hep yok olmasın :26: Popocukta kaslansın ayağa kalksın

Acaba ilk sguartla bu ikinci yeni sürüm squarttı beraber yapsak çok mu yüklenmiş oluruz:26:

incelmiyor bacaklar pek ya ben çok kaslı olmasını da istemiyorum ama ondan sordum hani inceltiyor mu yoksa kas mı yapıyor etkisi ne diğerinden farkı ne diye.
öyle çok ölümcül olur canım bence

Evet tatlım çokyüklenmiş olursun fazla çok fazla Tatlı incelir ama kas yaparsın yani 2-3 cm incelir 1-2 cm kaslanır.
incelmiyor bacaklar pek ya ben çok kaslı olmasını da istemiyorum ama ondan sordum hani inceltiyor mu yoksa kas mı yapıyor etkisi ne diğerinden farkı ne diye.
öyle çok ölümcül olur canım bence
Tatlım kurdan gibi bacaklar genetiktir yada yemicen icmicen ama Fit uzun kaslı müthiş görünümlü bacaklar sporla mumkun ve biz zaten extearm yapmıyoruz sporlarımızı , oyüznden öyle gördüğünüz kaslı hatunlarda olmanız için 2 -3 4 sene deli gibi extear egzersiz yapmalısınız

yaaa kediii benim ismim yok ama bastaki listede ....beni de yaz. Insallah hedefim henuz 55.
sana yazmisdim canim boyum 158 kilom 62.3
beni hangi proqrama aliyosun canim yazarsan ben de Insallah yarindan basliycam da

Son düzenleme:

biliyorum canım hani kas kolay yapılmıyo tabiki, ama ben pek kaprisliyim galiba sorayım yine dedim hem yumuşacık görünsün hem ince olsun hem çatlaksız olsun hem sütun gibi olsun istiyorum, olsun da olsun..

yaaa kediii benim ismim yok ama bastaki listede ....beni de yaz. Insallah hedefim henuz 55.
sana yazmisdim canim boyum 158 kilom 62.3
beni hangi proqrama aliyosun canim yazarsan ben de Insallah yarindan basliycam da
Kuzum seni ozaman zayıflarken sıkılaşma programına alalım. yazıyorum hemen Program zaten gördün yeni güncellediğimi ordan zayıflarken sıkılaşma programında ki videoları ve hareeketleri yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…