:118: Günaydııııınnn Kıızzzzlaaarrr Döndüm:118:
Bugün akşam 4-5 e kadar Hazılayacağım programı Program hazırda yazılımını yapıcam..
Biraz da işlerim var.
Ben yokken Topiğimizi yanlız bırakmayan ROXALANN 'E VE DİĞER BÜTTÜN KUZULARIMI
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar merhaba...bu squats hareketlerini yaptıktan sonra gerçekten 1 ay içerisinde kalçamız böyle olur mu? başlıcam bugün.yapan var mı acaba
hos geeeelddiiiiin canim...inan gozumuz yollarda kaldi yaaa... sabirsizlikla bekliyorum...:118: Günaydııııınnn Kıızzzzlaaarrr Döndüm:118:
Bugün akşam 4-5 e kadar Hazılayacağım programı Program hazırda yazılımını yapıcam..
Biraz da işlerim var.
Biraz da işlerim var.
tatlım ben yaptım on gunde 5 cm ıncelme sagladı toparlıyor kesınlıkle yuvarlasıp kalkıyor ama ben bırakmak zorunda kaldım bacaklarımın kalınlıgını arttırıyor cunku aynı zamanda tas gıbı bacaklarım oldu :) bacakların ınceyse super bı popo yaparsın
kızlar bende squata başladım 2 gündür ama benim gibi birkaç kişininde kafası karıştı galiba.ben popomun ve bacaklarımın sıkılaşmasını yani cm olarak incelmesini istiyorum.squat bu işe yaramıyor mu.farklı yorumlar var
canım bende squats a yeni başlayanlardanım ama ben bacaklarım kalınlaşsın değil incelsin istiyorum senin tecrüben var artık birakmalı mıyım ??
Squats yapıp bacaginin kalinlastigini soyleyen arkadaslar bence sadecw squats yapmayin.Kedi bir suru video paylasti onlari yapip squatsi yapin.Zaten olmasi gereken bu.
Biraz da işlerim var.
Merhaba hanımlar bir süredir sizi takip ediyorum.
Çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz.Bir ara bende düzenli spor yapıyordum fakat sınavlardı şuydu buydu derken saldım ve daha da toparlayamadım.
Belki benim derdime görede bir egzersiz türü vardır
Ölçülerim 84-66-88
1,65 boyundayım 53 kiloyum
Belimden ve özellikle yan yağlarımdan şikayetçiyim.Bacaklarımın inceliğinden ve popomun küçüklüğünden muzdaribim
İstediğim belim incelsin şu 6 cm yi atayım.popom ve bacaklarım biraz kaslansın.Yuvarlak hatlarım olsun.Çok şey mi istiyorum nedir
selam canım derdimiz tamamen aynı
hatta ölçülerimiz de çok benziyor ben de 88-68-88 im, boyum 165 kilom 54,5 hedefim de 53 kilo çünkü göbek bel beni deli ediyor.
popom bacağım ince hatta belim kalın olduğu için popom yok gibi duruyorhoşgeldin gaza getiririz birbirimizi
Aaa valla aynı.
Bende sorunu bir türlü çözemiyorum acaba bacağımın inceliğinden mi belim kalın duruyor belimin kalınlığından mı bacaklarım ince duruyor
En iyisi belimi inceltim bacaklarımı kalınlaştırayım ama nasıl.Sen anlarsın beni böyle kıyafeti giyiyorsun bi garip duruyor hele pantolanlarSürekli volanlı etekleri giyiyorum ki bi oran yakalayayım