Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
fit testi tamamlayabilirsem devam etmek istiyorum aslında, sonuçlar beni çok teşvik ediyor da.. :)) belki biraz daha kendimi geliştirip öyle başlarım :/

anladım canım bence zorlama kendini bi süre kedinin vereceği hareketlerle kendini ısıtıp sonra ona geçebilirsin çünkü adı üstünde yani çok deli birşey o ben yapamam mesela

ooooooooooo tebrik ederim süper yaa... 7.5 cm ne demek!!!!! bence kutlamalisin basarini darisi geride kalanlara
kutladım ama kutlamasam iyiydi ya tatlı yedik kocamla perşembe diyetisyene gidioz son kez cozurtalım diye.amaan sefam olsun be

anladım canım bence zorlama kendini bi süre kedinin vereceği hareketlerle kendini ısıtıp sonra ona geçebilirsin çünkü adı üstünde yani çok deli birşey o ben yapamam mesela

haklısın canım ya bi de bi haftadan fazla ara verdim tam düzene girmişken. ben en iyisi kondüsyonumu arttırayım. :)

ben de öyle düsünüyorum canim, diyorum belki eski kilomda yag fazlaydi ama kas kütlesi azdi, belki bikac kilo daha fazlayken de anyi görüntüye ulasabilirim..

valla bugünlerdeki gibi gidersem ben yaza halletmis olurum, insallah irademi kircak bir sey cikmaz yoluma

dikkat et kuzum yaa... sakatlama da bi tarafini :26: evet o isinma hareketleri de yorucu yaa.. sporun kendine enerji kalmiyor

çok teşekkür ederim canlarım.hepsi buranın sayesinde.kedimin ve sizlerin ah o motivasyon resimleri yok muuu!
durun daha yeni başlıyoruz kızlarrrr!siz bundan sonraki havadislere bakın

ahh ahh ben başladım bugün hamlamışım tabi öldüm yaa alışırım bi iki güne ben de başlarım incelmeye inş
kilo da verdim bi tane şimdi bi tane daha veriim sonra diyeti bırakıp spora denk yemeye başlicam
o resimler sayesinde böyle yoruldum bölgesellerden sonra gaza geleyim diye resimleri açtım hırsla yaptım squatsımı
haklısın canım ya bi de bi haftadan fazla ara verdim tam düzene girmişken. ben en iyisi kondüsyonumu arttırayım. :)

evet canım ben zaten yeni başlayabiliyorum bayadır aradaydım
beraber gaza geliriz de yaparız hepsini :13:

halledersin tabi ki tatlım senin hedefin kaç kilo vermek şimdi?
ya hiç sorma bi anlık dikkatsizliğime geldi omzum ağrıyo şimdi ama masaj yaptım geçer umarım

aynen öyle sefan olsun, yarasin ama kilo olarak degil diyetisyenden gelince konustuklarini bizimle de paylasir misin????

halledersin tabi ki tatlım senin hedefin kaç kilo vermek şimdi?
ya hiç sorma bi anlık dikkatsizliğime geldi omzum ağrıyo şimdi ama masaj yaptım geçer umarım

fazla oturma yat istersen, uyku her zaman iyi geliyor...

hedefim canim ilk önce 65e inmekti, az önce de dedimya, sporla inersem bu kiloya belki vücut ölcülerim ayni ama kilo eskisine göre bi iki kilo fazla olursa, 65te birakmayi düsünyorum... bu hesaba göre, 7 kilo kaldi ay daha cokmus yaaa iste ben o yüzden bu ara spora cok yüklenmek istemiyorum ki bi anda kas kütlem artmaisn, hem spora cok aliskinda degilim.. önce kiloma ulasip hafif sporla, leslie abla gibi, sonra da daha cok sIkIlasmaya yönelmek istiyorum, o zaman squats yapcam ve hafiften agirlik calismak istiyorum ve göbegimi sIkIlastirmak.. planim bu senin nasil gidiyor peki hic tartildin mi??

anladım canım mantıklı yapıyorsun bence devam aynen
benim hedefim 53 e inmek işte şimdi 54-54,5 arası oynuyorum az kaldı yani o yüzden başladım hem bölgesellere hem squatsa.
ben kilo verince hemen popo ve göğüs gidiyo squats yapayım diyorum ki popo sabitlensin bölgesellerle belim gitsin, göğüsler küçülürse de artık masajdır terapidir birşeyler yapar büyütmeye çalışırım

senin bir sey kalmamis cnaim ya masallah squats resimdkeilerde ise yaramis bizde de ise yarar umarim ben de daha pek bi degisiklik yok iste, pantolonumdan anliyorum yediklerime biraz daha dikkat etmem lazim galiba :44: ya da aceleci davraniyorum, herkes kilo verince felan bende hata varmis gibime geliyor.. oyyy ne pis bi dertmis bu kilo yaa..

bi ara hap aliyordu benim bi arkadasim trdeyken, gögüsleri büyütüyordu, acaba ise yariyormudur böyle seyler???

acele etme canım vericeksin mutlaka sen sporunu aksatma diyetine uy karşılığını alırsın sağlıklısın sonuçta insülin direncin birşeyin yok neden veremeyesin
aman aman sakın diyeyim, çok merdiven altı bu haplar filan içmesin öyle şeyler. bir işe de yaramıyor
biri vardı yağlarla masaj yaparak büyüdü demişti şimdilik ihtiyacım yok ama o bir kilonun hepsi göğüsten giderse anında masaja başlarım

arkadas kullanali cok oldu canim ama haklisin kim bilir ne var icinde senin de vercek bi kilon var o da yani hepsi gögüsten gitmez ynai...

ne bileyim yaaa insan hemen iki günde sonuc almak istiyor, baksana kizlar meyvelerini toplamaya basladilar bile, ben daha bi cm incelmedim yaa... sadece böyle daha sIkI hissediyorum o kadar... oooofff of gidip yatayim bari..sabaha da en az yarim kilo vermis olarak uyanirim insallah

hepinize iyi geceler....

Son düzenleme:

gitmesin ya belim incelsin diye uğraşıp durayım burda göğüslerim küçülsün olacak şey mi
gör bak düğünde gelinden sonra en güzel kişi sen olacaksın (gelinlerin hakkı birinci olmak)
belki metabolizman yavaştır zamanla verebiliyorsundur sen pes etme olur hiç merak etme
hadi iyi geceler canım

kızlar merhaba...bu squats hareketlerini yaptıktan sonra gerçekten 1 ay içerisinde kalçamız böyle olur mu? başlıcam bugün.yapan var mı acaba

Bu göbeğin gitmesi neden bukadar zooooorrrr? Diger sporlarin yaninda gunde EN AZ 100 mekik çekilmesi gerektiğini ben artık anladım.

saat geç oldu baya ama içim rahat etmedi, bugünü boş geçirmek istemedim. :) kalktım şu videodaki hareketleri yaptım : Inner thighs workout - YouTube iç bacak için iyi olabilir diye düşündüm. Sonra squats programına yeniden başladım yani 50 tane yaptım. Sonra 50 tane de dumbellla birlikte yanlara eğilme hareketini yaptım. bu akşam bu kadar yeter, yarın daha iyisini yaparız

sen kendini öldürmeye mi çalışıyorsun gece gece
canım uyu ya yarın yaparsın güzel güzel bu saatte olur mu spor.

:118: Günaydııııınnn Kıızzzzlaaarrr Döndüm:118:

Bugün akşam 4-5 e kadar Hazılayacağım programı Program hazırda yazılımını yapıcam..

Biraz da işlerim var.

Ben yokken Topiğimizi yanlız bırakmayan ROXALANN 'E VE DİĞER BÜTTÜN KUZULARIMI

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:​

Bu göbeğin gitmesi neden bukadar zooooorrrr? Diger sporlarin yaninda gunde EN AZ 100 mekik çekilmesi gerektiğini ben artık anladım.

:- Kuzucuğum özellikle 'ayva' göbeği dşye tabir ettiğimiz göbekler zordur çünkü 1den fazla hareket ister.. Düzenli olursa 2 haftada sonuç alırsınız egzersizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…