Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
:118: Günaydııııınnn Kıızzzzlaaarrr Döndüm:KK30::KK9::118:

Bugün akşam 4-5 e kadar Hazılayacağım programı Program hazırda yazılımını yapıcam..

Biraz da işlerim var.

Ben yokken Topiğimizi yanlız bırakmayan ROXALANN 'E VE DİĞER BÜTTÜN KUZULARIMI :KK54:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:​

kedi hoşgeldin tekrar sabırsızlıkla bekliyoruz programı 5 e kadar atarsın umarım işten çıkmadan görürüm bende yürüyüşüme başladım ama hareketleri bekliyorum 69 kiloydum 67 olmuşum da:KK8: bişey de yapmadım ekmeği azalttım sadece :KK52::KK52:

kızlar merhaba...bu squats hareketlerini yaptıktan sonra gerçekten 1 ay içerisinde kalçamız böyle olur mu? başlıcam bugün.yapan var mı acaba

tatlım ben yaptım on gunde 5 cm ıncelme sagladı toparlıyor kesınlıkle yuvarlasıp kalkıyor ama ben bırakmak zorunda kaldım bacaklarımın kalınlıgını arttırıyor cunku aynı zamanda tas gıbı bacaklarım oldu :) bacakların ınceyse super bı popo yaparsın

Bugün akşam 4-5 e kadar Hazılayacağım programı Program hazırda yazılımını yapıcam..

Biraz da işlerim var.

Ben yokken Topiğimizi yanlız bırakmayan ROXALANN 'E VE DİĞER BÜTTÜN KUZULARIMI :KK54:

hos geeeelddiiiiin canim...inan gozumuz yollarda kaldi yaaa... sabirsizlikla bekliyorum...:KK52:

Biraz da işlerim var.

eveettttt kuzucuğumm hoşgeldinnnn yeni programı bekliyoruzzz öpüldünnn nanaktannn :)

tatlım ben yaptım on gunde 5 cm ıncelme sagladı toparlıyor kesınlıkle yuvarlasıp kalkıyor ama ben bırakmak zorunda kaldım bacaklarımın kalınlıgını arttırıyor cunku aynı zamanda tas gıbı bacaklarım oldu :) bacakların ınceyse super bı popo yaparsın

canım bende squats a yeni başlayanlardanım ama ben bacaklarım kalınlaşsın değil incelsin istiyorum senin tecrüben var artık birakmalı mıyım ?? :KK43:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Ben geldim :KK16:
Bi kac gun heraketsiz kaldim regl doneminden dolayi,bu gun tekrar kosuya basliyorum ve squata bacaklarimdaki degisikligide farketmemek imkansiz dogrusu incelmisler :KK53:

kızlar bende squata başladım 2 gündür ama benim gibi birkaç kişininde kafası karıştı galiba.ben popomun ve bacaklarımın sıkılaşmasını yani cm olarak incelmesini istiyorum.squat bu işe yaramıyor mu.farklı yorumlar var

kızlar bende squata başladım 2 gündür ama benim gibi birkaç kişininde kafası karıştı galiba.ben popomun ve bacaklarımın sıkılaşmasını yani cm olarak incelmesini istiyorum.squat bu işe yaramıyor mu.farklı yorumlar var

aynı şeyi bende düşünüyorum benimde kafam karıştı:44:

canım bende squats a yeni başlayanlardanım ama ben bacaklarım kalınlaşsın değil incelsin istiyorum senin tecrüben var artık birakmalı mıyım ?? :KK43:

canım kediye bir danıs sende bende onu beklıyorum.

ben bıraktım cunku ust bacaklarımın en ustu bırlestıgı yere yakın orası kalın yaptıkca kaslandı kalınlastı o yuzden bıraktım ben

biraz motivasyona ne dersiniz kizlar???

tumblr_miy9mtIXd91qeygbuo1_500.jpg

tumblr_lqz94uGHZf1r0mbpqo1_500.jpg

ne kadar sirin gozukuyolar ama yemememiz lazimmm...

tumblr_mken6nXwTn1qeygbuo1_400.jpg

Kızlar ben yanlıiş yönlendirmek istemem kimseyi bende böyle bir etkisi oldu yarısına gelmiştim squatın nerdeyse ;
popomda sıkılastı ınceldı kuculdu hatta ıstemesemde :) ama üst bacaklarım kaslanmaya baslayınca ben tırstım acıkcası kalınlastı cunku.

Siz en iyisi kediye bir danısın bende ona danısıcam cunku belkı squata ek baska bırsey verir bze

Squats yapıp bacaginin kalinlastigini soyleyen arkadaslar bence sadecw squats yapmayin.Kedi bir suru video paylasti onlari yapip squatsi yapin.Zaten olmasi gereken bu.

Kızlar Koşudan geldim 1 saat yürüdüm 15 dakika koştum. Yemeğimi yaptım . Oturdum şimdi programı hazırlayacağım..

Squats için soruları cevaplayayım.

Squats bacak kalınlaştırır mı: Evet kalınlaştırabilir ama 1-2 cm oda kas yapılandırılmasıyla alakalı 2 haftada kaba kas asla oluşmaz.

Squats popo küçültürmü: Evet küçültür 2-3 cm çünkü yağlarınız erir, ama kas yapılandırlması 1ay sonra başlar ve dikleşir bombel

olur. YANLIZ PROTEYİN AĞIRLIKLI BESLELİNMELİDİR TAVUK BALIK VE PROTEYİN TOZLARI KULLANABİLİRSİNİZ.

Squats yapıp bacaginin kalinlastigini soyleyen arkadaslar bence sadecw squats yapmayin.Kedi bir suru video paylasti onlari yapip squatsi yapin.Zaten olmasi gereken bu.

Ben en az iki ideo ve ek hareketlerde yapıyorum zaten ama bende böyle bir etkisi oldu. Normaldede sıkıdır etim belkide ondan olabilir

Merhaba hanımlar bir süredir sizi takip ediyorum.
Çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz.Bir ara bende düzenli spor yapıyordum fakat sınavlardı şuydu buydu derken saldım ve daha da toparlayamadım.

Belki benim derdime görede bir egzersiz türü vardır:KK1:

Ölçülerim 84-66-88
1,65 boyundayım 53 kiloyum

Belimden ve özellikle yan yağlarımdan şikayetçiyim.Bacaklarımın inceliğinden ve popomun küçüklüğünden muzdaribim :KK31:

İstediğim belim incelsin şu 6 cm yi atayım.popom ve bacaklarım biraz kaslansın.Yuvarlak hatlarım olsun.Çok şey mi istiyorum nedir:KK53:

Biraz da işlerim var.

hoşgeldin bidenem :KK16::KK16:

Merhaba hanımlar bir süredir sizi takip ediyorum.
Çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz.Bir ara bende düzenli spor yapıyordum fakat sınavlardı şuydu buydu derken saldım ve daha da toparlayamadım.

Belki benim derdime görede bir egzersiz türü vardır:KK1:

Ölçülerim 84-66-88
1,65 boyundayım 53 kiloyum

Belimden ve özellikle yan yağlarımdan şikayetçiyim.Bacaklarımın inceliğinden ve popomun küçüklüğünden muzdaribim :KK31:

İstediğim belim incelsin şu 6 cm yi atayım.popom ve bacaklarım biraz kaslansın.Yuvarlak hatlarım olsun.Çok şey mi istiyorum nedir:KK53:

selam canım derdimiz tamamen aynı :KK1:
hatta ölçülerimiz de çok benziyor ben de 88-68-88 im, boyum 165 kilom 54,5 hedefim de 53 kilo çünkü göbek bel beni deli ediyor.
popom bacağım ince hatta belim kalın olduğu için popom yok gibi duruyor :KK53: hoşgeldin gaza getiririz birbirimizi :KK34:

selam canım derdimiz tamamen aynı :KK1:
hatta ölçülerimiz de çok benziyor ben de 88-68-88 im, boyum 165 kilom 54,5 hedefim de 53 kilo çünkü göbek bel beni deli ediyor.
popom bacağım ince hatta belim kalın olduğu için popom yok gibi duruyor :KK53: hoşgeldin gaza getiririz birbirimizi :KK34:

Aaa valla aynı.:KK1:

Bende sorunu bir türlü çözemiyorum acaba bacağımın inceliğinden mi belim kalın duruyor belimin kalınlığından mı bacaklarım ince duruyor :KK53:

En iyisi belimi inceltim bacaklarımı kalınlaştırayım ama nasıl.Sen anlarsın beni böyle kıyafeti giyiyorsun bi garip duruyor hele pantolanlar:KK31: Sürekli volanlı etekleri giyiyorum ki bi oran yakalayayım:KK37:

Aaa valla aynı.:KK1:

Bende sorunu bir türlü çözemiyorum acaba bacağımın inceliğinden mi belim kalın duruyor belimin kalınlığından mı bacaklarım ince duruyor :KK53:

En iyisi belimi inceltim bacaklarımı kalınlaştırayım ama nasıl.Sen anlarsın beni böyle kıyafeti giyiyorsun bi garip duruyor hele pantolanlar:KK31: Sürekli volanlı etekleri giyiyorum ki bi oran yakalayayım:KK37:

ahaha evet bi garip duruyor, hele ki yemek filan yiyeyim o göbek nasıl çıkıyor :KK1: ben çözümü dar yada tayt pantolonun üzerine bol kazaklar ve gömleklerde buldum hani üst zaten bol sadece bacaklara bakarak da güzelsin işte diyorlar :KK1:
bence bacakları kalınlaştırmayalım belimiz incelsin yeterli sonra bi de alt beden sorunu yaşamayalım kas yapalım biraz sabitlensin bacaklar ve popo :KK1: o açıdan squats çok uygun geliyor bana, yanında bel için bölgesel birşeyler yapmak lazım.

X