Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
incelmiyor bacaklar pek ya ben çok kaslı olmasını da istemiyorum ama :KK1::KK1: ondan sordum hani inceltiyor mu yoksa kas mı yapıyor etkisi ne diğerinden farkı ne diye.
öyle çok ölümcül olur canım bence :KK8:

Anladım canım :KK1:

Evet tatlım çokyüklenmiş olursun fazla çok fazla :KK60: Tatlı incelir ama kas yaparsın yani 2-3 cm incelir 1-2 cm kaslanır.

Tatlım kurdan gibi bacaklar genetiktir yada yemicen icmicen :KK70: ama Fit uzun kaslı müthiş görünümlü bacaklar sporla mumkun ve biz zaten extearm yapmıyoruz sporlarımızı , oyüznden öyle gördüğünüz kaslı hatunlarda olmanız için 2 -3 4 sene deli gibi extear egzersiz yapmalısınız:KK14:

Sanırım incelmesi yağ dokusunun erimesinden.Benim bacaklarda büyük değişim yapacak kadar yağ olmadığına eminim.:KK1: Kaslanması en güzeli.Bakalım sonuç ne olacak.

tumblr_mjxr54pA661rn1i8ao1_250.jpg
:KK14: Böyle bir değişime ugrıycaaaaaaaaaaaazzz:KK6:

kuzucuğum bende boyle olmak için yeni programdan devam ediyorum değil miiii
KUZUM HERKES YENİ PROGRAMA GEÇİYOR ESKİSİ BİTTİ O ZATEN VUCUDUNUZU ISITMAK İÇİNDİ.
Ay bu kızın beli ne güzel incelmiş öyle işte tamda bu böyle incecik bel istiyorum :KK16::KK16:
BELİNİZ ÇOKMU KALIN YAHU.. aramızda çokta fark yok benim ölçülerim 75-61-92:KK30::KK31:

kesinlikle bu sonucu alıcagız sonuçta bunlarda sihirli deynekle olmuyor ya :KK9:

KUZUM HERKES YENİ PROGRAMA GEÇİYOR ESKİSİ BİTTİ O ZATEN VUCUDUNUZU ISITMAK İÇİNDİ.

BELİNİZ ÇOKMU KALIN YAHU.. aramızda çokta fark yok benim ölçülerim 75-61-92:KK30::KK31:

kesinlikle bu sonucu alıcagız sonuçta bunlarda sihirli deynekle olmuyor ya :KK9:

Belim çok aşırı kalın değil 66 cm ama altarafım ince olduğu için bi tuhaf duruyor.Düşünsene ince bacaklar basen yok 88 cm basen bölgem,üstüne 66 lık bi beli oturt ve şu düşük bel üstü bölgesinde bir simit var ki hiç sorma:KK9:

Ben ne problemliyim ya hu.Ya da ben çok takıyorum :KK9:

arkadaşım harikasın gerçektennnn.spor aşığı oldum sayende.birsürü video paylaşmışşın şu kalça videosuna bittim..sağlam çalıştırıyor ya.squat a devam ben daha 100 e ancak geldim çünkü :))) bu forumu hersabah uyanınca takibe başlayıp akşama kadar takip ediyorum..insan gaza geliyor ve pes etmiyorrr,hepiniz harikasınız kızlarrrrrrr:KK76:

Yeni programımız hayırlı uğurlu olsun, kedicik ellerin dert görmesin tatlım.. (;

Brazdan bütün vucud resm paylaşacagım kızlar ama şunu göz onunde bulundurun yorum yaparken daha demimn 1 tane muz dilim baklava ve 1 4 dilim çiklota yedim:KK30: Düzelme varmı bakın:KK5:

Son düzenleyen: Moderatör:
bacaklarım kaslı ve kalın çok egzersiz yaptım ya bunlar inceltmezse?
sizdeki etkileri nasıl?
hangileri kalınlaştırıyo?

bacaklarım kaslı ve kalın çok egzersiz yaptım ya bunlar inceltmezse?
sizdeki etkileri nasıl?
hangileri kalınlaştırıyo?
tatlım bu nasıl ne şiklde spor yaptıgına bağlı.. Vucud tipine bağlı.. Ben 7senedir yapıyorum bu sene 8 kiloluk dambılla 1 snedir yükleniyorum haftanın 5 gunu o yüzden bacak on kaslarım var ..

uzun süre giremedim yineeee :18: 140 squats dün tamamladım bugün rest :KK31:
kedicim yeni programa geçmişsin geriye kalan bütün sayfaları okuyamadım sayfa numarasını verir misin bende bakayım ? :KK16:
bacağımdan 1 cm daha gitmiş dersem yuh der misiniz ?
:KK9::KK9::KK9: dünden razıymış bacağım incelmeye

uzun süre giremedim yineeee :18: 140 squats dün tamamladım bugün rest :KK31:
kedicim yeni programa geçmişsin geriye kalan bütün sayfaları okuyamadım sayfa numarasını verir misin bende bakayım ? :KK16:
bacağımdan 1 cm daha gitmiş dersem yuh der misiniz ?
:KK9::KK9::KK9: dünden razıymış bacağım incelmeye

Kuzum 1.sayfadaki ilk yazımda verdim en üstte link olarak yazdımda :KK8: Hatırlamadım sayfayı :KK70: 317 miydi neydi:KK36:

X