Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
az önceki tavuklu salcali makarnayi yemeseydim iyiydi.Ama sifir yag vardi icinde.Yarim saatlik cok sert bir spor yapmistim makarnadan hemen önce ancak bu makarnayi eritmek için yine spor yapmaliyim.

Son düzenleme:
nasilsiniz kizlaarr??? bugün accuk ahreket yaptim, spor günüm degil ama söyle yan yaglara yükleneyim dedim... karin kaslarima halen yüklenemiyorum cünkü cok aciyorlar

nasilsiniz kizlaarr??? bugün accuk ahreket yaptim, spor günüm degil ama söyle yan yaglara yükleneyim dedim... karin kaslarima halen yüklenemiyorum cünkü cok aciyorlar

ben iyiyim canım sen nasılsın
birazdan yapacağım sporumu ben de başlıyorum bugün
ya o dediğimiz diyete ben bugün hiiç uyamadım alışkanlıklarımı bırakamadım canım ya sen yapabildin mi

Oyy ben nerelere gideyim insanity yapayım azıcık dedim fit test'in 10 dakikasını yapmadan ter içinde kaldım. :) bi kaç gün kendimi zorlicam, fit testi tam yapabildiğim gün programa başlicam, beni bu paklar sanırım. :))

Kızlar siz ne alemdesiniz? kimseden haber alamıyoruz? baya oldu, incelen falan yok mu hiç motive etse bizi de?

kediciimin yokluğu belli oluyo hemen :2:

ahahaha kolay gelsin canım

ben iyiyim canım sen nasılsın
birazdan yapacağım sporumu ben de başlıyorum bugün
ya o dediğimiz diyete ben bugün hiiç uyamadım alışkanlıklarımı bırakamadım canım ya sen yapabildin mi

ben yapiyorum cnaim, düsün üstelikte evdeyim, eski düzenimde devame tseydim kesin kilo almistim ama cok sükür almadim, aksine böyle bi rahatlama-sIkIlasma adi her neyse öyle hissediyourm sanirim her diyet herkese uygun degil canim yaa... söyle denesen, ana kurallari atlamadan, yani sana yazdiklarimi, ana ögünden eksilttiklerinle ara ögün yapsan da öyle denesen??? belki sende böylesi daha iyi olur :44::44::44: ben ögünlerde tam yiyorum ama protein-karbonhidrat ayiriyorum.. sende bu kurala ve digerlerine dikkat et, sadece bir kurali ihmal etmis olursun o kadar

ben de iste evdeyim, burda tatil var iki hafta.. buügn ikinci haftaya absladim, haftaya da is basi... bugün her yer kapali yaa sinir olyuom, bi bayram felan olsa hemen kapaniyor bütün dükkanlar, tam dayakliklar neyseki yarin yine acik, söyle bi gider acrsida gezer gelirim, yürümüs olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…