Oyy ben nerelere gideyiminsanity yapayım azıcık dedim fit test'in 10 dakikasını yapmadan ter içinde kaldım. :) bi kaç gün kendimi zorlicam, fit testi tam yapabildiğim gün programa başlicam, beni bu paklar sanırım. :))
Kızlar siz ne alemdesiniz? kimseden haber alamıyoruz? baya oldu, incelen falan yok mu hiç motive etse bizi de?
kediciimin yokluğu belli oluyo hemen :2:
ahahaha kolay gelsin canım
ben yapiyorum cnaim, düsün üstelikte evdeyim, eski düzenimde devame tseydim kesin kilo almistim ama cok sükür almadim, aksine böyle bi rahatlama-sIkIlasma adi her neyse öyle hissediyourmsanirim her diyet herkese uygun degil canim yaa... söyle denesen, ana kurallari atlamadan, yani sana yazdiklarimi, ana ögünden eksilttiklerinle ara ögün yapsan da öyle denesen??? belki sende böylesi daha iyi olur :44::44::44: ben ögünlerde tam yiyorum ama protein-karbonhidrat ayiriyorum.. sende bu kurala ve digerlerine dikkat et, sadece bir kurali ihmal etmis olursun o kadar
ben de iste evdeyim, burda tatil var iki hafta.. buügn ikinci haftaya absladim, haftaya da is basi... bugün her yer kapali yaa sinir olyuom, bi bayram felan olsa hemen kapaniyor bütün dükkanlar, tam dayakliklarneyseki yarin yine acik, söyle bi gider acrsida gezer gelirim, yürümüs olurum
evet yaaa kedi olmayinca tadi olmuyor
ben cm ile ölcmedim ama biraz daha sIkI hissediyorum kendimi, selülitlerde azalma var yaa onun icin cok mutluyumbaslarda zorlanyio insan dogru... ben de 3 videoyu zor bitiriyordum ama simdi 4.yü de yapabiliyorum.. bu aralar leslie ile evde yürüyüsü deniyorum, o da cok iyi geldi bana.. önemli olan galiba uygun sporu bulmak bir de
hiç kolay değilmiş canım ya, izlerken aa yaparım ki ben bunu diyodum ama.resmen boğazıma mentollü şeker sıkışmış gibi bi his oluşuyo nefes nefese kalıyorum.
sevindim senin ayak uydurabilmene tatlım birimizi bari kurtarsın
benim yemekle sıkıntım aburcubur aslında arada kontrolü kaybediyorum o kadar, ona dikkat etsem spor yapsam sıkıntı kalmaz zaten çok kilo vermek istemiyorum ama ne kadar hızlı verirsem o kadar iyi diye bunu da denemek istedim bana uymadı
paskalya var demii çok seviyorum o boyalı boyalı yumurtaları
leslie ablamı yaparsam sauna eşofmanla yapıyorum ben.. ya bakınca bacaklarım o kadar da kötü gözükmüyor gözüme artık.. sadece azıcık sıkılaşmam lazım. kendi kiloma indiğimde sorun kalmaz gibi geliyor. bu kilolar üzerime yapışmadan vermem lazım hemen. :))
valla o abur cubur benim de bas düsmanim ne yalan söyliimmmama eve almiyorum veee öyle bogazina düskün arkadaslarla da görüsmeyi kestim, bak o da cok önemli, sizinle konusuyorum ve takildigim diyet topigim var, ordaki kizlar kilo veriyor, burdaki hatunlar tas gibiler kedicim felan masallahi var hele de paylasilan resimler acayip motive ediyor.. ama yakin bi arkadasim var, benim iki katim yer benim kadar kilo almaz, hadi sunu da yiyelim bunu da yiyelim, sunu bitirelim yürürüz vs vs der beni de yoldan cikarir.. insan birza da ayni amactaki insanlarla bi arada olmali diye düsünüyorum
evet canim yumurtalarla doldurdular her yerimaksat tatil iste
evet yaa, kilolari vermeyince kaliyorlar öyleceesofmanla yapmayi bende istiyorum ama yok benim yaa... hemen bi bakaiym netten ne kadarlarmis..
canım uyma ona ya benimde arkadaşlarım var incecikler böyle belleri filan nasıl güzel rahat rahat yiyorlar ben tutuyorum kendimi ama.
ben de çektim öncesi sonrası bugün başlıcam işte bir ay veriyorum kendime squats programı bitince tekrar çekcem bakalım
kızlarrr hepinize selaaam
ben bugünde sporumu yaptım.squats da yaptım ama öyle sayı ile değil yapabildiğim kadar.b
bendeki gelişmeleri yazayım size
göbekten 7,5 cm popodan 4,5 cm gitmiş.gelgelelim tartıda çok oynamadı.perşembe günü diyetisyene gidiyoruz.ondan sonra siz görün benikediciğimin dediği gibi bakak görek
kedi vereceğin ödevleri öyle merak ediyorum ki!!
bu arada ben 23 gündür kedimin programındayım ve 15 günü en az 1 saat spor yaptım.haftada 5 gün aktif spor yapıyorum.
çıkmak zorundayım kızlar yarın görüşürüz!
canım zorlama kendini ya demek ki daha onun için yeterli değil kondüsyonun, sakatlama bak kendini.
biraz başka şeyler çalış kardiyo ağırlıklı filan çalışırsan daha geç yorulursun iyi ısınır vücudun onlara yoğunlaş :26:
evet yaa, kilolari vermeyince kaliyorlar öyleceesofmanla yapmayi bende istiyorum ama yok benim yaa... hemen bi bakaiym netten ne kadarlarmis..
ben bugünde sporumu yaptım.squats da yaptım ama öyle sayı ile değil yapabildiğim kadar.b
göbekten 7,5 cm popodan 4,5 cm gitmiş.gelgelelim tartıda çok oynamadı.perşembe günü diyetisyene gidiyoruz.ondan sonra siz görün benikediciğimin dediği gibi bakak görek
bu arada ben 23 gündür kedimin programındayım ve 15 günü en az 1 saat spor yaptım.haftada 5 gün aktif spor yapıyorum.
valla benim dedigim kendisi de kilo vermek istiyo ama yemek agir basiyo galibacanim eger abur cubur konusunda dertliysen sen de benim gibi, eve alma bak bi süre sonra unuyorsun.. iki haftadir almiyorum, ilk baslarda gidip bakiyordum mutvaga geri gelyiordum, kac gün ööööyyyle dolandim ortalikta ama bu hafta hic aramadim, insan unutuyo inanki... öyle yiyenlerin yaninda da bulunmuyorum dedigim gibi.. insallah haziran gelmeden gitmis olur bu kilolar ya... iki ay var, haftada bi kilo da veririm insallah, sonra da trye gidene kadar sIkIlasririm, sonra da dügüne giderim sen de verirsin insallah ne kadar istiyorsan o kadar kilo, sonra da ver lini tatil
seviyorum aslında böle kendimi zorlamayı ama haklısın canım bi de sakatlık çıkarsa hepten uzak kalıcam spordan. :))
çok fazla değildir sanıyorum canm ama gerçekten işe yarıyor. ben sadece altını giyiyorum bacaklarım su gibi oluyor. üstünü giyince çok daralıyorum.
işte beklediğimiz haberler! :)) 23 günde popomdan 4.5 cm gitse ben daha ne isterim :))
tebrik ediyorum
çok imrendim göbekten 7,5 cm gitse ben popoyu filan unuturum galiba göbeğime bakarım aynadan sürekli
almıyorum bende canım çok nadir regl olunca sadeceama okulda yiyorum işte bi parça birinin çikolatasından kırıyorum efendim biri bisküvi uzatıyo millet durmuyo ki ne biçim yiyorlar yaa inşşş canım benim, o düğün için senin kadar heyecanlanıyorum inan ki
baktim da canim cok pahali degilmis zaten... zaten leslie abla yeterince terletiyo, bir de üstünü giysen düsünemiyorumben de kalin giyiniyorum sauna esofman kadar oluyor zaten drum demisti, spor yaparken aklin giyin diye... vardir bi yarari yoksa demezdi dr dimi??? sen kac kilo vermek istiyorsun peki??
o dügün olmasa benim de gaz verecegim yok zatengecen rüyama girmis, iste güya dügün günü olurmus ama ben ne kilo vermisim ne elbise almisim, hic bi hazirlik yapmamisim tabi tersi cikcak onun icin seviniyorum
ya bünye meselesi tabi ama insanlar da ben kilo almam dedikce almiyorlar yaaheralde inanmakla ilgili :44:
kızlar öldüm ya ben
az önce şu koca karın kasları olan zenci kadının ısınma hareketlerini yaptım o canıma okudu sporun kendisinden daha yorucu,
sonra bölgesellerimde son seviye serisini yaptım bir set yapmama rağmen heryerimden ter aktı böyle sırılsıklam oldum,
bi de 50 squats yaptım başladım bugün ama bölgesel o kadar yormuş ki beni popomu sıkamadım baştan bi daha yaptım düzgünce,
üstüne aynı kadının esneme egzersizlerini yaptım omzumu incitmiş yada çıkarmış olabilirim bilmiyorum hissetmiyorum şu an
bahsettiklerin hangisi oluyor canım özelden falan link atabilirsen ben de yapayım. :) hepsini kaybettim de ben. :)) yoksa bütün gece oturup kalıcam yerimde
atayım tatlım :13:
sen insanitye devam edecek misin ne düşünüyorsun?