Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ben hep buralardayım canım ama ne zaman baksam topiğe kimseler yok kedi de dahil.ev sahibi olmazsa misafirler ne kadar kalır ki?

hahahhaaa haklisin canim yaaa, ben de bakiniyorum öyle gelen giden yok.. sporumu yaptim ama kimse gelmedi ki sohbet edelim, ben de söyleyim hemen

hahahhaaa haklisin canim yaaa, ben de bakiniyorum öyle gelen giden yok.. sporumu yaptim ama kimse gelmedi ki sohbet edelim, ben de söyleyim hemen
sporumu bende yapıyorum ilk kez bu kadar zevk alıyorum spordan.geç olsada kilo vermeyede başladım seviniyorum.kiloda versem spora devam edicem inşallah:)

sporumu bende yapıyorum ilk kez bu kadar zevk alıyorum spordan.geç olsada kilo vermeyede başladım seviniyorum.kiloda versem spora devam edicem inşallah:)

evet canim cok haklisin, ben de öyle diyorum artik, cünkü stres de atiyorum. tabi insallah kilo veririz de kurtuluruz artik yaaa

kuzular yaaa bu squat popo kuculturmu benımkı az bı ufalmaya basladı bende ufalsın ıstemıyorum yuvarlaklassın az yeter zaten guzel kendılerı :)

Ya bu squat benim popomun dolgunluğunu aldı.Benim popom güzeldi sadece basenlerim vardı.Sanırım yapmam gereken hareket bu değildi.Sizlere squatla iyi şanslar

*
CANIM BENİM BİLDİĞİM VAR DEĞİL Mİ ? TEK ZEKİDE SEN DEĞİLSİN SABAH SABH ATTIRMA AYARLARIMI..

aNLADIK YARDIMCI OLDUNDA NE BU UKALA TAVIR KOYARIM KOYMAM BİZİM DE BELLİ PROGRAMIMIZ VAR DEĞİL Mİ?

KIZLAR GÜNAYDIN

SQUATS PROGRAMI HAFİF İNCELMELER YAPICAK ÇÜNKÜ POPONUZDA Kİ YAĞ KÜTLELERİ ERİYOR

KAS YAPIMINA BU HAFTAKİ GÜNCELLEYECEĞİM PROGRAMLA BAŞLAYACAĞIZ

ee nasılsınız kızlar hazır hepinizi bir arada bulmuşken
annemdeyim ben şimdi kalktım evi toparlamış anacazım şimdi pişi yapcaz

annem ben geldim :))
ya bi arkadaş bana mesaj atmış hani bölgeseller nasıl gidiyo diye ben onu takip etmiyorum deyince neyi yapıyorsun dedi söyledim, burda paylaşmadım yani sonra yanlış anlaşılma olmasın tatlım. :44:

yahu kuzum siz paylaşın başka hangi hareketleri yapıyorsunuz. ama dışardan biri gelipte başka harektler videolar aylaşınca sinirleniyorum çünkü kızlar bakmak ister ee hoşumuza gider yapar ee ozamn benim yaptıgım programın ne anlamo kaldı ki.. değil mikuzum senin sınav nasıl geçtiii

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım bitanesi
ya ben batırdım galiba sınavı, işim bütlere kaldı gibi senin nasıl gidiyo canım

anladım bitanesi
ya ben batırdım galiba sınavı, işim bütlere kaldı gibi senin nasıl gidiyo canım

hayırlısı olsun kuzum ya napayım kuzum ya , annemdeyim bizimkiyle bozukuz gel muhappet topiğinde komnuşalım vaktin varsa şiştim vallahi

selulit goruntusu yok oluyorr sikinca meydana cikan selulitlerim yok olmaya basladiii

selulit goruntusu yok oluyorr sikinca meydana cikan selulitlerim yok olmaya basladiii

canım süpersin ya müthiş değişimler görüyorum okuyordum sizden hayırlısı dedik bak daha 2 hafta olmadı devam kızlar devammmm:13:

kedi 25 teki bazı resimler gitmiiiiişş..

bugün 135 squat ve diğer hareketletimi yapıcam
poff özel günümede az kaldı belimde ağrıyo ama aksatmak istemiyorummmm

çehendiq: kuuzum resimelr duruyor ya ben hepsini görüyorum:26:

valla nickim çok formasyon geçirmişti ama bu halini ilk kez gördüm

sen alıştığından görmüyorsundur 4. hareket gitmiş bölgeselin..

bu bölgeseli sadeece yasemina mı yapıyor? ben 20 lik değil 30 luk iki set yapsam olur mu ölüomm...

Şu an böyleyim: ama gündüz iki resimde yoktu... çok ilginç.. ben bişi demiom. tıppp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…