ben hep buralardayım canım ama ne zaman baksam topiğe kimseler yok kedi de dahil.ev sahibi olmazsa misafirler ne kadar kalır ki?
sporumu bende yapıyorum ilk kez bu kadar zevk alıyorum spordan.geç olsada kilo vermeyede başladım seviniyorum.kiloda versem spora devam edicem inşallah:)hahahhaaahaklisin canim yaaa, ben de bakiniyorum öyle gelen giden yok.. sporumu yaptim ama kimse gelmedi ki sohbet edelim, ben de söyleyim hemen
sporumu bende yapıyorum ilk kez bu kadar zevk alıyorum spordan.geç olsada kilo vermeyede başladım seviniyorum.kiloda versem spora devam edicem inşallah:)
*Bunu bana söylediniz sanırım. Neler yaptığım soruldu ben de ekledim. Topiğin ismine uygun bir şekilde paylaşımcı oldum yani. Sizin yerinizde olsam kızların aklı karışır diye düşünmek yerine yaptıklarına ekleyip belki bunlardan da fayda görürler diye düşünürdüm.
*
CANIM BENİM BİLDİĞİM VAR DEĞİL Mİ ? TEK ZEKİDE SEN DEĞİLSİN SABAH SABH ATTIRMA AYARLARIMI..
aNLADIK YARDIMCI OLDUNDA NE BU UKALA TAVIR KOYARIM KOYMAM BİZİM DE BELLİ PROGRAMIMIZ VAR DEĞİL Mİ?
annem ben geldim :))
ya bi arkadaş bana mesaj atmış hani bölgeseller nasıl gidiyo diye ben onu takip etmiyorum deyince neyi yapıyorsun dedi söyledim, burda paylaşmadım yani sonra yanlış anlaşılma olmasın tatlım. :44:
yahu kuzum siz paylaşın başka hangi hareketleri yapıyorsunuz. ama dışardan biri gelipte başka harektler videolar aylaşınca sinirleniyorum çünkü kızlar bakmak ister ee hoşumuza gider yapar ee ozamn benim yaptıgım programın ne anlamo kaldı ki.. değil mikuzum senin sınav nasıl geçtiii
anladım bitanesi
ya ben batırdım galiba sınavı, işim bütlere kaldı gibisenin nasıl gidiyo canım
selulit goruntusu yok oluyorr sikinca meydana cikan selulitlerim yok olmaya basladiii
kedi 25 teki bazı resimler gitmiiiiişş..
çehendiq: kuuzum resimelr duruyor ya ben hepsini görüyorum:26: