*
CANIM BENİM BİLDİĞİM VAR DEĞİL Mİ ? TEK ZEKİDE SEN DEĞİLSİN SABAH SABH ATTIRMA AYARLARIMI..
aNLADIK YARDIMCI OLDUNDA NE BU UKALA TAVIR KOYARIM KOYMAM BİZİM DE BELLİ PROGRAMIMIZ VAR DEĞİL Mİ?
kedii çek vur beni annem(
memlekete gittim ne spor kaldı ne yediklerine dikkat etme.( En baştan başla şimdi işin yoksa.. öf yaa (
Dur kiz sende aklina sokma :)
Gel ben seni kollarim beraber baslayim squata
vallahi mecburen baştan başlicam, ne güzel 100lere çıkmıştım.
ben bi yemek yiyeyim öyle başlayalımyoldan geldim, açım.
beni de alın aranıza :)) squat tam olarak nereyi çalıştırıyo
Çok garipsiniz gerçekten, söylediğimi nasıl ukalaca buldunuz anlamadım. Düşüncelerimi daha kibar yazamazdım. Farkındaysanız hala saygımı bozmuyorum sizin gibi.
Neyse istenmediğim yerde durmamSize kolay gelsin.
BEBEĞİMM kuzum üzülme napalım baştan başlama 80den başla kaçıncı gun oluyorsakedii çek vur beni annem(
memlekete gittim ne spor kaldı ne yediklerine dikkat etme.( En baştan başla şimdi işin yoksa.. öf yaa (
qhhahahhahaha dayanışmaya girdiniz demi kaçaklarDur kiz sende aklina sokma :)
Gel ben seni kollarim beraber baslayim squata
canım yazcamyazcam yazamadım sana yahu.. Hoşgeldin aramıza, senin ne sorunun vardı kuzumbeni de alın aranıza :)) squat tam olarak nereyi çalıştırıyo
kızlar size çiçek aldım
Gel canim gel..
Kalcalari sekillendiriyormus.. SIKILASTIRIYOR ve kalkiklastiriyor ellam
tahmin ettim kuzum bu yüzden size aalayım dedimanaammm yerim seniçiçek alanımız yoktu iyi oldu. :))
Yoh angaraliyim bacim
[ı]woww rekabet var heee bende biri için ugraşıyorum doğrusu o benden beter ama [/ı]kızlaaar nabeer!!!
2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi.ama sporda aksama yoook.az önce pump it uplarımı ve 130 squatsımı bitirdim.
Bi daha bu saate kalmam anneeem! Yok kuzuuuum,yok yavruuuum!
şimdi duşa gireceğim sonrasında son 20 sayfayı okuyacağım
Biri birgün beni görüp ( ki ogünün bu yaza denk gelmesi için uğraşıyorum) dicekki aaa merr amma zayıflamışsın waoov popona göbeğine naaaptın? Bende dicemki sen bilmezsin şekerim squats tan :82:
]woww rekabet var heee bende biri için ugraşıyorum doğrusu o benden beter amakızlaaar nabeer!!!
2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi.ama sporda aksama yoook.az önce pump it uplarımı ve 130 squatsımı bitirdim.
Bi daha bu saate kalmam anneeem! Yok kuzuuuum,yok yavruuuum!
şimdi duşa gireceğim sonrasında son 20 sayfayı okuyacağım
Biri birgün beni görüp ( ki ogünün bu yaza denk gelmesi için uğraşıyorum) dicekki aaa merr amma zayıflamışsın waoov popona göbeğine naaaptın? Bende dicemki sen bilmezsin şekerim squats tan :82: