Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
*
CANIM BENİM BİLDİĞİM VAR DEĞİL Mİ ? TEK ZEKİDE SEN DEĞİLSİN SABAH SABH ATTIRMA AYARLARIMI..

aNLADIK YARDIMCI OLDUNDA NE BU UKALA TAVIR KOYARIM KOYMAM BİZİM DE BELLİ PROGRAMIMIZ VAR DEĞİL Mİ?

Çok garipsiniz gerçekten, söylediğimi nasıl ukalaca buldunuz anlamadım. Düşüncelerimi daha kibar yazamazdım. Farkındaysanız hala saygımı bozmuyorum sizin gibi.
Neyse istenmediğim yerde durmam Size kolay gelsin.

kedii çek vur beni annem (

memlekete gittim ne spor kaldı ne yediklerine dikkat etme. ( En baştan başla şimdi işin yoksa.. öf yaa (

kedii çek vur beni annem (

memlekete gittim ne spor kaldı ne yediklerine dikkat etme. ( En baştan başla şimdi işin yoksa.. öf yaa (
BEBEĞİMM kuzum üzülme napalım baştan başlama 80den başla kaçıncı gun oluyorsa
Dur kiz sende aklina sokma :)
Gel ben seni kollarim beraber baslayim squata
qhhahahhahaha dayanışmaya girdiniz demi kaçaklar
beni de alın aranıza :)) squat tam olarak nereyi çalıştırıyo
canım yazcamyazcam yazamadım sana yahu.. Hoşgeldin aramıza, senin ne sorunun vardı kuzum

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr iyi aksamlar nabersiniz bakalim???

ben bugün arkadasimla bulustum veeeeeeeeee bana zayiflamissin sen dediiiiiii

aslinda zayiflamadim ama toparlandigimi ben de hissediyorum yaa insallah biraz da kilo verirsem süpeeeeeerrrrr olcak, insallah veririm de fazlaliklari

kızlaaar nabeer!!!
2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi.ama sporda aksama yoook.az önce pump it uplarımı ve 130 squatsımı bitirdim.
bi daha bu saate kalmam anneeem! yok kuzuuuum,yok yavruuuum!
şimdi duşa gireceğim sonrasında son 20 sayfayı okuyacağım
biri birgün beni görüp ( ki ogünün bu yaza denk gelmesi için uğraşıyorum ) dicekki aaa merr amma zayıflamışsın waoov popona göbeğine naaaptın? bende dicemki sen bilmezsin şekerim squats tan :82:

[ı]woww rekabet var heee bende biri için ugraşıyorum doğrusu o benden beter ama [/ı][ı]sürrrrrrrt[/ı]

]woww rekabet var heee bende biri için ugraşıyorum doğrusu o benden beter ama [ı]sürrrrrrrt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…