canim baslayali cok olmadi ama pump it up videolari beni sIkIlastirdi basenlerimde kücülme var.. sen de denesene videolari, bir de merdaneyle masaj yapiyordu bi arkadas ve ise yariyo demisti ama bilemiyorum ben denemedim.. denesek mi ki????
basen eritmek çok zor yaa
tamam o videoları deniyim ben de o zaman :)
merdane işe yarıyosa yapalım tatlım da biz kendi popomuza nasıl merdaneyle masaj yapıcaz yapıcak adamı nerden bulucaz
ben kocama yaptiririm ama kac dakika yapar bilemempopo degil de yandan cikan o cikintilar varya sinir seyler, onlar kolay yapilir.. ama ezmeyelim bi tarafimizi yani damarlara ya da sinirlere bisey yapar mi acaba :44:
kesilikle vucdunuzla barışık olun sağlıklı kilo verelim ve sıkılaşalımooo kuzum benim bi arkadasim var, bacaklari popo cevresinden cok daha fazla... sadece etek giyebiliyor.. benim bacaklarim da kalin hatta basenim var accuk... biraz kilo verince gidiolar ama su an var iste maalesefönemli olan saglikli olmak ve kendimizle barisik olmak dimi???
kuzum ben ssana yazmadım mı:26:sadece popo ve basen sorunum var kızlaarr bana bişe söleyin napıyım??
call demeyin yapamıyorum onu belim ağrıyo ve zayıflatsın da istiyorum o zayıflatmıyo..
mari yapıyorum zaten ama günde 30 dk yapıyorum başka napıyım bilemiyorum???:26::26:
sadece basen eriten napabilirim hadi bana da bişi önerin
kesilikle vucdunuzla barışık olun sağlıklı kilo verelim ve sıkılaşalım
kuzum ben ssana yazmadım mı:26:
seni zayıdlama sıkılaşma programına yazdıydım
bacarilar canim sinavinda.... ben yaptim kendime böyle bi tabak, hatta yedim bitirdim bile
heralde saatlerimiz denk gelmiyor bizim yaa.. herkes farkli vakitlerde ugruyor..
bir de o kIrIcI aptallari alip tokatlamak istiyorum.. gecen de bana denk geldi öyle bi salak.. tam dövmelikler...
tatlım benimde basenlerim vardı yazın 96 cm di şuan 91 cm istersen disiğlinli yaparsan kurutlursun:13:aynen canım biliyorum çok zor yıllardır yapıştı kaldı üzerime ama bi yolu olmalı dimi:18::18:
tatlım 1.ci sayfada herşeyi açıkladım ilk yazımda ne nerde linklerde verdim. senin ismini şimdi yzıyorum sayfa 25te programının videoları vartatlım ben baktım göremedim unuttun beni sandım nerdeydi ki
nasıl o kadar süredir yapıyorsun hep düzenli mi yaptın calli
Teşekkür ederim. Hepimizin:) allah azminizi arttırsın:)
seni callanetic topiğinden tanıyorum
çok güzel sıkılaştırıyor
ama kilo verdirmiyor call yaa
call bende yapiyorum 1 haftadir sikilastiriyor ama tartida oynama yapmiyor
canim baslayali cok olmadi ama pump it up videolari beni sIkIlastirdi basenlerimde kücülme var.. sen de denesene videolari, bir de merdaneyle masaj yapiyordu bi arkadas ve ise yariyo demisti ama bilemiyorum ben denemedim.. denesek mi ki????
tatlım benimde basenlerim vardı yazın 96 cm di şuan 91 cm istersen disiğlinli yaparsan kurutlursun:13:
Teşekkür ederimmm ay anneminde içine doğmuş herhalde bana böyle bir tabak getirdiiiYanında birazcık nutella yedim dövsenize benii
Kesinlikle herkes farklı saatlerde denk geliyor :26: Bütün kırıcıları toplayıp dövelim bence
kesilikle vucdunuzla barışık olun sağlıklı kilo verelim ve sıkılaşalım
kuzum ben ssana yazmadım mı:26:
seni zayıdlama sıkılaşma programına yazdıydım
yok tatlım bence bi zararı olmaz aşırı bastırmadıkça..
benim popomun altında o yanlardan çıkan uyuz şeyler yüzünden ikinci bi popo var gibi duruyo
bi yolunu bulmalıyıızz yaz geliyo en kötüsü dee:18:
Evet. 6 aydır düzenli yapıyorum :) Bazen yapamadığım oldu grip ya da yolculuktan :) bunun dışında hep yaptım.
Teşekkür ederim. Hepimizin
Tek başına evet kilo verdirmiyor canım. Ama yanında diyet ya da 15-20 dk tempolu bir ek program yapılırsa verilenden çok daha fazla vermişsin gibi gösteriyor.
Benim kilo problemim yok. 52 kiloyum ama basenlerimin maşallahı vardı2 ayda 5 cm basenden, 3 cm kalça ve üst bacaktan inceldim. Özellikle diyetsiz olduğunu söylemeliyim :)
Benim için son derece tatmin edici bir sonuç oldu. Ki 4 aydır tekrar ölçüm yapmaya gerek duymadım. Daha bile fazla inceldim bu sürede de.
1 hafta sonuç beklemek için çok erken. En az 1 aydan önce sonuç beklememek lazım. Dediğim gibi kilo vermek için yanında bir şey yapmak şart.
Merdane miHmm.. denemek lazım aslında. Ne kaybederiz ki
evet tatlım bende sizin yaptıgınız hareketleri yapıyorum .. çok yürüyorum ve inanılmaz derecede yemek ve abur cbur yiyiyordum abur cubur bitti bazen çikolata 1dilimsenden de 5 cm gitmiş :) bravoNasıl bir program uyguladın?
istemem mi bi 5 kilo versem süper olur
çok fazlam yok aslında ama bütün fazlam o bölgede toplandığı için kötü duruyo
aslinda hic bir yerimiz kötü durmuyor bence biz takiyor ve kendimizi belli bi kaliba sokmaya calisiyoruzherkes ayni olsa bi özeligimiz kalmazdi ki.. he tamam o basenler gözümüze batiyo gitseler iyi olur hatta bes kilo da üstüne verelim ama olmazsa da spor vücutlarimizi sIKIlastiralim bu da önemli bir sey ben de kilo vermeye calisiyorum eski kiloma dönmek istiyorum.. bakalim nasil olcak.. yaza yetisiriz insallah