Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
canim baslayali cok olmadi ama pump it up videolari beni sIkIlastirdi basenlerimde kücülme var.. sen de denesene videolari, bir de merdaneyle masaj yapiyordu bi arkadas ve ise yariyo demisti ama bilemiyorum ben denemedim.. denesek mi ki????

tamam o videoları deniyim ben de o zaman :)
merdane işe yarıyosa yapalım tatlım da biz kendi popomuza nasıl merdaneyle masaj yapıcaz yapıcak adamı nerden bulucaz

tamam o videoları deniyim ben de o zaman :)
merdane işe yarıyosa yapalım tatlım da biz kendi popomuza nasıl merdaneyle masaj yapıcaz yapıcak adamı nerden bulucaz

ben kocama yaptiririm ama kac dakika yapar bilemem popo degil de yandan cikan o cikintilar varya sinir seyler, onlar kolay yapilir.. ama ezmeyelim bi tarafimizi yani damarlara ya da sinirlere bisey yapar mi acaba :44:

ben kocama yaptiririm ama kac dakika yapar bilemem popo degil de yandan cikan o cikintilar varya sinir seyler, onlar kolay yapilir.. ama ezmeyelim bi tarafimizi yani damarlara ya da sinirlere bisey yapar mi acaba :44:

yok tatlım bence bi zararı olmaz aşırı bastırmadıkça..
benim popomun altında o yanlardan çıkan uyuz şeyler yüzünden ikinci bi popo var gibi duruyo
bi yolunu bulmalıyıızz yaz geliyo en kötüsü dee:18:

kesilikle vucdunuzla barışık olun sağlıklı kilo verelim ve sıkılaşalım
kuzum ben ssana yazmadım mı:26:

seni zayıdlama sıkılaşma programına yazdıydım

bacarilar canim sinavinda.... ben yaptim kendime böyle bi tabak, hatta yedim bitirdim bile

heralde saatlerimiz denk gelmiyor bizim yaa.. herkes farkli vakitlerde ugruyor..

bir de o kIrIcI aptallari alip tokatlamak istiyorum.. gecen de bana denk geldi öyle bi salak.. tam dövmelikler...

Teşekkür ederimmm ay anneminde içine doğmuş herhalde bana böyle bir tabak getirdiii Yanında birazcık nutella yedim dövsenize benii
Kesinlikle herkes farklı saatlerde denk geliyor :26: Bütün kırıcıları toplayıp dövelim bence

nasıl o kadar süredir yapıyorsun hep düzenli mi yaptın calli

Evet. 6 aydır düzenli yapıyorum :) Bazen yapamadığım oldu grip ya da yolculuktan :) bunun dışında hep yaptım.

:) allah azminizi arttırsın:)
Teşekkür ederim. Hepimizin

seni callanetic topiğinden tanıyorum
çok güzel sıkılaştırıyor
ama kilo verdirmiyor call yaa

Tek başına evet kilo verdirmiyor canım. Ama yanında diyet ya da 15-20 dk tempolu bir ek program yapılırsa verilenden çok daha fazla vermişsin gibi gösteriyor.
Benim kilo problemim yok. 52 kiloyum ama basenlerimin maşallahı vardı 2 ayda 5 cm basenden, 3 cm kalça ve üst bacaktan inceldim. Özellikle diyetsiz olduğunu söylemeliyim :)

Benim için son derece tatmin edici bir sonuç oldu. Ki 4 aydır tekrar ölçüm yapmaya gerek duymadım. Daha bile fazla inceldim bu sürede de.

call bende yapiyorum 1 haftadir sikilastiriyor ama tartida oynama yapmiyor

1 hafta sonuç beklemek için çok erken. En az 1 aydan önce sonuç beklememek lazım. Dediğim gibi kilo vermek için yanında bir şey yapmak şart.

canim baslayali cok olmadi ama pump it up videolari beni sIkIlastirdi basenlerimde kücülme var.. sen de denesene videolari, bir de merdaneyle masaj yapiyordu bi arkadas ve ise yariyo demisti ama bilemiyorum ben denemedim.. denesek mi ki????

Merdane mi Hmm.. denemek lazım aslında. Ne kaybederiz ki

ayyy ben de accuk kadayif yedim galiba agzimiz durmuyo yaa... zaten evdeki son zararli yiyecekti yedim bitirdim

ay sorma yaa... gecen burda hava -4 derece felan oldu.. mecburen iki atler iki kazak bir de kalin montla gittim ise, ben yürüyerek gidiyorum bu arada... gerizekali aptal pis görsüsüz seslenmis bir de diyoki, kilo almissin sen söyleyim de moralin bozulsun ay ne dersin böylesine yaa... kompleksi gereksiz yaratik.. kendi eksikliklerini baskalari sütünde tatmin eden asalaklar...

kesilikle vucdunuzla barışık olun sağlıklı kilo verelim ve sıkılaşalım

kuzum ben ssana yazmadım mı:26:

seni zayıdlama sıkılaşma programına yazdıydım

evet yaa... hem biliyomusun reglime bi haftadan az olmasina ragmen, gögüslerim sis, e bir de afedersin kabizlik etkisiyle, bu sabah yarim kilo az ciktim tartida umarim adet bittikten sonra 60lari görürüm

ya onlardan bende de var iste, onlari ezelim biz en azindan o pisler gitsin.. ama dedim ya kilo verine gidiyo, sen de kilo vermek istiyo musun benim gibi???

yani en fazla o cIkIntIlarI kaybederiz bir sey olmaz heralde, kendim denemedigim icin bir sey diyemiyorum :44:

senden de 5 cm gitmiş :) bravo Nasıl bir program uyguladın?
evet tatlım bende sizin yaptıgınız hareketleri yapıyorum .. çok yürüyorum ve inanılmaz derecede yemek ve abur cbur yiyiyordum abur cubur bitti bazen çikolata 1dilim

ya onlardan bende de var iste, onlari ezelim biz en azindan o pisler gitsin.. ama dedim ya kilo verine gidiyo, sen de kilo vermek istiyo musun benim gibi???[/QUOTE]

istemem mi bi 5 kilo versem süper olur
çok fazlam yok aslında ama bütün fazlam o bölgede toplandığı için kötü duruyo

istemem mi bi 5 kilo versem süper olur
çok fazlam yok aslında ama bütün fazlam o bölgede toplandığı için kötü duruyo

aslinda hic bir yerimiz kötü durmuyor bence biz takiyor ve kendimizi belli bi kaliba sokmaya calisiyoruz herkes ayni olsa bi özeligimiz kalmazdi ki.. he tamam o basenler gözümüze batiyo gitseler iyi olur hatta bes kilo da üstüne verelim ama olmazsa da spor vücutlarimizi sIKIlastiralim bu da önemli bir sey ben de kilo vermeye calisiyorum eski kiloma dönmek istiyorum.. bakalim nasil olcak.. yaza yetisiriz insallah

canım sen kaç kilosun kaç olmaya çalışıyosun:)
evet yaza 5 kilo versek bide sıkılaşsak tadından yenmez
aslında haklısın dışarıdan bakıldığında kötü durmuyo belki de ama ben aynaya baktığımda ilk gözüme oralar çarpıyo..

kızlar sayfaları atlayarak okudum benim derdim daha çok üst bölgem göğüslerim büyük 90d kollarım kalın ben kollarımın çok kas olmadan incelmesini istiyorum göğüsleriminde sarkmadan küçülmesini bildiğini hareketler var mı

Ayyyy ciddi anlamda açım yaaa Yemeyeceğim ama.Bence bu jillian michaels dietle ciddi anlamda kilo verdiriyor ve çok sıkılaştırıyor.10 gün yapmıştım inanılmaz değişim olmuştu bende.Hiç kolay değil zorlayıcı hareketler var.Ama ona dönmeyi düşünüyorum ben tekrar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…