Evet. 6 aydır düzenli yapıyorum :) Bazen yapamadığım oldu grip ya da yolculuktan :) bunun dışında hep yaptım.
Teşekkür ederim. Hepimizin
Tek başına evet kilo verdirmiyor canım. Ama yanında diyet ya da 15-20 dk tempolu bir ek program yapılırsa verilenden çok daha fazla vermişsin gibi gösteriyor.
Benim kilo problemim yok. 52 kiloyum ama basenlerimin maşallahı vardı2 ayda 5 cm basenden, 3 cm kalça ve üst bacaktan inceldim. Özellikle diyetsiz olduğunu söylemeliyim :)
Benim için son derece tatmin edici bir sonuç oldu. Ki 4 aydır tekrar ölçüm yapmaya gerek duymadım. Daha bile fazla inceldim bu sürede de.
1 hafta sonuç beklemek için çok erken. En az 1 aydan önce sonuç beklememek lazım. Dediğim gibi kilo vermek için yanında bir şey yapmak şart.
Merdane miHmm.. denemek lazım aslında. Ne kaybederiz ki
Günaydın fit güzel sıkı hatunlar
o kadar incelme oluyorsa ne güzel olur. yanına nasıl bir ek program yaptın? 15-20 tempolu yapılırsa demişsin ya ne öneriyorsun?
canım sen kaç kilosun kaç olmaya çalışıyosun:)
evet yaza 5 kilo versek bide sıkılaşsak tadından yenmez
aslında haklısın dışarıdan bakıldığında kötü durmuyo belki de ama ben aynaya baktığımda ilk gözüme oralar çarpıyo..
Günaydın fit güzel sıkı hatunlar
Ablam ameliyat oldu, tüm düzenim birbirine girdi.. ); En baştan başlamak durumundayım.. ):
eee nerdesiniz kizlar bugün?? misafirlige mi gittiniz ya da misafiriniz mi geldi??? su an yemeklerdesiniz degil mi???
yemek yaptım, ama daha yiyemedik eşimi bekliyorum
5 kilo vermek istiyorum özellikle basen ve göbek bölgesinden...
kızlar merhaba bugun dayıma misafirliğe gittim , dayımın kızı oldu bebğim :) onunlaydık,
Bu arada kızlar yeni gelenler hoşgeldniz şikayet ettiğiniz bölgelerinizi boyunu zu kilonuzu yazınızBu arada burda video paylaşmak ve haereket paylaşmka yasaktır. kızların aklı karışabilir.
ooo cicim yemegini cok gec saate koymamaya calis.. ben 7de meyvemi de yedim, insallah baska da bir sey yemem
merhaba canim hosgeldin, onu ben de istiyorum bakalim beceririm insallah bu bogazla
sorma canım bende de bi iştah var son 1 aydırgece 1 de üşenmeden kalkıp tatlı yapıyorum kendime .. mesela dün kazandibi yaptım otourdum bi güzel yedim napıcaz biz...
eee nerdesiniz kizlar bugün?? misafirlige mi gittiniz ya da misafiriniz mi geldi??? su an yemeklerdesiniz degil mi???