Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
30 gunluk squat programinin faydasini goren varmi arkadaslar?yarin ben de baslayacagim

105 squats bitti şimdi biraz başka hareketler yapacağım.Allahımmm yaaa ne kadar zor bu kilo vermek ve güzel vücuda sahip olmaya çalışmak. Güzel şeyleri elde edebilmek için herzaman çok çaba gerekiyor.

pump it up + 80 squat tamamdır.

[video=youtube;sGXP_FH5TF4]http://www.youtube.com/watch?v=sGXP_FH5TF4[/video]

Son düzenleme:

o kadar incelme oluyorsa ne güzel olur. yanına nasıl bir ek program yaptın? 15-20 tempolu yapılırsa demişsin ya ne öneriyorsun?

Günaydın fit güzel sıkı hatunlar

fit ve sıkı kısmını üzerime alınmasam da günaydın canııımmm

Ablam ameliyat oldu, tüm düzenim birbirine girdi.. ); En baştan başlamak durumundayım.. ):

canim su an 72yim. ve önceden 62-65 arasinda gidip geliyordum.yine 63-64 felan olmak istiyorum iste... ilk hedefin 65 bu yüzden.5 kilodan accuk fazla vermem gerekiyor.. tabi spor sayesinde biraz da incelirsem eski ölcülerime göre, 65e gelince zayiflamak yerine sIkIlasmaya agirlik veririm.. cünkü 63 kg oldugum zamanlar felan sporun yanindan bile gecmiyordum ve zayif olmama ragmen göbegim sallaniyordu yürürken, ama simdi 7-8 kg fazla olmama ragmen göbegim yok gibi bir sey ve sallanmiyooooorrrrrrrrr

bende aynaya karidan bainca simitimi görüyorum dövesim geliyor

Günaydın fit güzel sıkı hatunlar

günaydin örtmeeeennnn

Ablam ameliyat oldu, tüm düzenim birbirine girdi.. ); En baştan başlamak durumundayım.. ):

gecmis olsun cnaim, acil sifalar ablana...

eee nerdesiniz kizlar bugün?? misafirlige mi gittiniz ya da misafiriniz mi geldi??? su an yemeklerdesiniz degil mi???

ben de katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz... 2 yıldız çok güzel kilodaydım. Ama son 1.5 ayda tam 5 kilo aldım ve veremiyorum. Şu boğazımı tutamıyorum

Squatlari hic yapamadim 1 haftadir nerdeyse,bastan basliycam bel agrisi oldurdu beni...
Sabah aksam 1 er saat kosumu yapiyorum ama onada bu aksamdan baslarim,sizin nasi gidiyo kizlar ?

kızlar bu arada ben 2 gündür yapamıyorum spor sanırım ya baştan başlayacağım ya da 2 gün gecikmeli bitcek squats programım bakalım

kızlar merhaba bugun dayıma misafirliğe gittim , dayımın kızı oldu bebğim :) onunlaydık,

Bu arada kızlar yeni gelenler hoşgeldniz şikayet ettiğiniz bölgelerinizi boyunu zu kilonuzu yazınız
Bu arada burda video paylaşmak ve haereket paylaşmka yasaktır. kızların aklı karışabilir.

Bunu bana söylediniz sanırım. Neler yaptığım soruldu ben de ekledim. Topiğin ismine uygun bir şekilde paylaşımcı oldum yani. Sizin yerinizde olsam kızların aklı karışır diye düşünmek yerine yaptıklarına ekleyip belki bunlardan da fayda görürler diye düşünürdüm.

ooo cicim yemegini cok gec saate koymamaya calis.. ben 7de meyvemi de yedim, insallah baska da bir sey yemem

merhaba canim hosgeldin, onu ben de istiyorum bakalim beceririm insallah bu bogazla

sorma canım bende de bi iştah var son 1 aydır gece 1 de üşenmeden kalkıp tatlı yapıyorum kendime .. mesela dün kazandibi yaptım otourdum bi güzel yedim napıcaz biz...

sorma canım bende de bi iştah var son 1 aydır gece 1 de üşenmeden kalkıp tatlı yapıyorum kendime .. mesela dün kazandibi yaptım otourdum bi güzel yedim napıcaz biz...

hahahhahaaaa sen de bendensin canim gel ben de pasta yaparim bir sey yaparim, evde iki kisiyiz yani eism de yemez, oturur hepsini kendim bitiririm yapcak bir sey yok canim, bogazimiza hakim olucaz.. inan bak bi ara tuttum nasil yaptiysam, 4 kilo verdim, tabi sonra simardim aman da aman kilo verdim diye, hooooooooooppp geri geldi o kilolar

eee nerdesiniz kizlar bugün?? misafirlige mi gittiniz ya da misafiriniz mi geldi??? su an yemeklerdesiniz degil mi???

ben hep buralardayım canım ama ne zaman baksam topiğe kimseler yok kedi de dahil.ev sahibi olmazsa misafirler ne kadar kalır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…