Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
*
CANIM BENİM BİLDİĞİM VAR DEĞİL Mİ ? TEK ZEKİDE SEN DEĞİLSİN SABAH SABH ATTIRMA AYARLARIMI..

aNLADIK YARDIMCI OLDUNDA NE BU UKALA TAVIR KOYARIM KOYMAM BİZİM DE BELLİ PROGRAMIMIZ VAR DEĞİL Mİ?
:KK36:

Çok garipsiniz gerçekten, söylediğimi nasıl ukalaca buldunuz anlamadım. Düşüncelerimi daha kibar yazamazdım. Farkındaysanız hala saygımı bozmuyorum sizin gibi.
Neyse istenmediğim yerde durmam :KK1: Size kolay gelsin.

kedii çek vur beni annem :KK43:(

memlekete gittim ne spor kaldı ne yediklerine dikkat etme. :KK43:( En baştan başla şimdi işin yoksa.. öf yaa :KK43:(

Çok garipsiniz gerçekten, söylediğimi nasıl ukalaca buldunuz anlamadım. Düşüncelerimi daha kibar yazamazdım. Farkındaysanız hala saygımı bozmuyorum sizin gibi.
Neyse istenmediğim yerde durmam :KK1: Size kolay gelsin.
:KK33::KK33::KK33:
kedii çek vur beni annem :KK43:(

memlekete gittim ne spor kaldı ne yediklerine dikkat etme. :KK43:( En baştan başla şimdi işin yoksa.. öf yaa :KK43:(
BEBEĞİMM kuzum üzülme napalım baştan başlama 80den başla kaçıncı gun oluyorsa:KK8:
Dur kiz sende aklina sokma :)
Gel ben seni kollarim beraber baslayim squata :KK17:
qhhahahhahaha dayanışmaya girdiniz demi kaçaklar
beni de alın aranıza :)) squat tam olarak nereyi çalıştırıyo
canım yazcamyazcam yazamadım sana yahu.. Hoşgeldin aramıza, senin ne sorunun vardı kuzum :KK16:

kızlar size çiçek aldım

tumblr_mk2pipDdAd1rlacbvo1_400.gif

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr iyi aksamlar nabersiniz bakalim??? :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

ben bugün arkadasimla bulustum veeeeeeeeee bana zayiflamissin sen dediiiiiii :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

aslinda zayiflamadim ama toparlandigimi ben de hissediyorum yaa:KK52::KK52::KK52: insallah biraz da kilo verirsem süpeeeeeerrrrr olcak, insallah veririm de fazlaliklari :KK16::KK16::KK16:

kızlaaar nabeer!!!:KK3:
2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi.ama sporda aksama yoook.az önce pump it uplarımı ve 130 squatsımı bitirdim.
bi daha bu saate kalmam anneeem! yok kuzuuuum,yok yavruuuum! :KK53:
şimdi duşa gireceğim sonrasında son 20 sayfayı okuyacağım :KK14:
biri birgün beni görüp ( ki ogünün bu yaza denk gelmesi için uğraşıyorum :KK1: ) dicekki aaa merr amma zayıflamışsın waoov popona göbeğine naaaptın? bende dicemki sen bilmezsin şekerim squats tan :82: :KK1:

2 gündür doğru düzgün takip edemedim sizi.ama sporda aksama yoook.az önce pump it uplarımı ve 130 squatsımı bitirdim.
Bi daha bu saate kalmam anneeem! Yok kuzuuuum,yok yavruuuum! :KK53:
Biri birgün beni görüp ( ki ogünün bu yaza denk gelmesi için uğraşıyorum :KK1: ) dicekki aaa merr amma zayıflamışsın waoov popona göbeğine naaaptın? Bende dicemki sen bilmezsin şekerim squats tan :82: :KK1:
[ı]woww rekabet var heee bende biri için ugraşıyorum doğrusu o benden beter ama [/ı]:KK9:[ı]sürrrrrrrt[/ı]:KK30:

Bi daha bu saate kalmam anneeem! Yok kuzuuuum,yok yavruuuum! :KK53:
Biri birgün beni görüp ( ki ogünün bu yaza denk gelmesi için uğraşıyorum :KK1: ) dicekki aaa merr amma zayıflamışsın waoov popona göbeğine naaaptın? Bende dicemki sen bilmezsin şekerim squats tan :82: :KK1:
]woww rekabet var heee bende biri için ugraşıyorum doğrusu o benden beter ama :KK9:[ı]sürrrrrrrt:KK30:

X