Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
hatırlatırım sen hiiiç merak etme işte beklediğim cevap buydu, yarın başla tabi
ben yapcam da daha başlayamadım ki canım

canim 200 tane felan yapiyorlar ya arkideler ynai 200 tane ara vermeden yapilmaz yaaa... ben 10 tane yaptim hemen bacaklarim agridi biraz daha yapcam da esim bakiyo garip garip

sen ne zaman ve nasil verdin cicim 7 kiloyu?? bak bana da hic demiyorrrr

canim sen kac kilosun ki??? sen de mi zayiflama gurubundasin??? eger diyet yapiyorsan benimle de paylasir misin neler yaptigini??
ben zayıflama grubunda değilim 173 boy 56 kiloyum
asıl amacım sıkılaşmak ama birkaç kilo vermek 52 falan olmak hiç fena olmazdı . öyle aman aman sorunum yok kilomla.
eskiden çok zayıfyım 49 50 falan. o günlerimi özledimm

Son düzenleyen: Moderatör:
canim 200 tane felan yapiyorlar ya arkideler ynai 200 tane ara vermeden yapilmaz yaaa... ben 10 tane yaptim hemen bacaklarim agridi biraz daha yapcam da esim bakiyo garip garip

kedi bi 10 sn durup bacaklarınızı sallayın filan demişti galiba öyle hatırlıyorum canım

Ayracımı koydum sayfaya, sayfalar ilerleyince nerde kaldığımı unutuyorum.. Hayırlı akşamlar herkese.. (; Nihayet erken bi uyku olacak diye umut ediyorum! (;
Taş gibi olucaz hanımlar, motivasyonlara yüksek voltaj! (;

sen ne zaman ve nasil verdin cicim 7 kiloyu?? bak bana da hic demiyorrrr

ehehehe baya oldu canım ben vereli, koşu bandıyla verdim ama çoook sıkı bi diyetim vardı. bakma şimdi yiyorum gene ama o zamanlar her gün yürüyordum ve akşam altıda yiyordum yemeğimi ekmek çikolata tatlı kesinlikle yoktu, akşam yemeğinde de pilav makarna yoktu mesela

173 boya 56 kilo masallah dogrusu, kendini nasil rahat ediyorsan o kiloda kalirsin umarim

kedi bi 10 sn durup bacaklarınızı sallayın filan demişti galiba öyle hatırlıyorum canım

evet canim o yüzden sordum, cünkü gecen bi video izledim, setler arasinda 30 saniye ara veriyordu o yüzden merak ettim ynai.. a,a kac taneden sonra ara verilyior 20 tane felandir galiba... kedi de yokki sorsak yaa

20 olduğunu sanmıyorum canım tembellik etme

ben müsaade isteyeyim kızlar, iyi geceler hepinize

Hoşgeldin öncelikle..:)

Canım sen doğru söyle spor yaparken nasıl besleniyrsun? veya kaç kilosun boyun kaç eğer baık etliysen hemen hareketlerle başlaman yanlış

Sabahlari 07.30 da kahvalti yapiyorum.kepek ekmek ve peynir yumurta yiyorum.öglen leri 1 veya 2 gibi gene kepekli ekmek yiyooru.ama bu her zaman olmuyor..arada yesil cay iciyorum.bir kase yogurt yiyorum.glifor iciyorum..aksamlarida normal yemegimden ekmeksiz ve bol salata yiyorum..sonra 1 saat sonra spor yapiyorum.aksam en gec yediyde yiyoruz.su icmeye calsiyyrum.ama bazen kacirmiyorda degilim.diyet yapmiyorum.cünü buna karsiyim.ben kendi adima.diyet deyince daha cok yiyiorum.

boyum cok kisa.1.47.kilom 59.800 gram.63 tüm zorla buraya geldim.gram vermiyorum.erken menopoza girdim.hormon haplari falan kilolara ciktim iste...

ooooo süpersin fistigim yaaaaa.... ay darisi basima yaa... insallah 7-8 kilo da ben veririm.. hmmm demek cok sIkI bi diyetti... ben de zaten isten gelince 6 gibi yemegimi yemis oluyorum, benim tek sorunum esim gec gleince arada ben de götürüyorum neyseee ya, önümüzdeki diyetlere bakmak lazim ekmek zaten ben siyah ekmek yiyorum, burda sporcularin tükettigi bi ekmek var ondan aliyorum, protein agirlikli, bol cekirdekli felan, sabahlari onu yiyorum öglen ve aksam ekmek yok zaten, pilav makarna zaten sevmem yani aramam, ayda birer kez yerim belki... sebzeye bayilirim zevkle yerim, hele yanina et de olursa ooo süper.. amaaaaaaaaaaaa abur cubur deyince cikolata cips vs iste onlara dayanamiyorum hele de aksamlari

bende sıkılaştırması için birkaç hareket buldum onları yapıcam bakalım işe yararsa devamlı

oyyyy ben de kaciyorum kizlar iyi geceler hepinize gidip tok karnina yatayim da az daha kilo alayim bari

aslaa ne hamburger ne yağlı bi yemek ne de cips çikolata yok, hiç birini yemedim. patates kızartması kola şu bu yok kesinlikle. yediklerine dikkat edersen sen de verirsin ben ilk ay 5 kilo filan verdim ikinci ay azaldı tabi hem ben gevşettim çok hızlı vermemek için 2 kilo verdim. sonra sabitlendim işte bi süredir, iki kilo daha vereyim öyle kalayım diyorum
zayıflık bana pek yakışmıyo çünkü yüzüm geniş kafam da kocaman böyle başkasının kafası gibi duruyo zayıflayınca, kemiklerim de ağır sanırım kilomu göstermiyorum o yüzden 53 iyidir. sen de hemen hedefini belirleyip o kiloya inmek için önce sebeplerini yazıyorsun, sonra neler yapacağına karar veriyorsun ve uyguluyorsun. hadi bakalım :13:

tamam canim aynen öyle yapiyorum dedigin gibi zayiflayinca suratim tabak gibi cikiyor yaa bi ara hastalanmistim cok zayiflamistim cok cirkin duruyordu.. benim boyuma 62-65 arasi cok iyi.. evet yaa ben sabah kalkip dedigin gibi hemen sebeplerimi yazip kararimi veriyorum

tekrar iyi geceler

bugün 80 squat yaptım rest günüm sanıyordum :26: oh sevindim ama
Açıkçası ben gittikçe daha çok zorlanıyorum 20 çok kolay gelirken titremeye başlıyorum artık çünkü gittikçe hareketi daha doğru yapmaya başlıyorum
Yani hiç ağrımıyor bir yerlerim diyenler hareketi tam oturtamamıştır

Yarın rest sıkılacağım ben
Bu arada bunu gördüm kalkıp 80 tane daha yapasım geldi

Merhaba hanımlar, muhtemelen hepiniz uyuyosunuz şu an ama ben içimdeki suçluluk duygusuyla daha fazla yaşayamadım.

daha önce kedicik şöyle bir şey paylaşmıştı, ilk sayfalarda. Eki Görüntüle 662839

işte ben bugün bunu deniyeyim dedim.ısınarak başladım aslında ama o 50 saniye duruş ardından 100 jumping jacks beni o kadar yordu ki.ki bi iki haftadır spor da yapıyorum yani. 2. 50 saniyelik duruşu yapamadım. sumo squatsı 20 tane yapıp bacak kaldırma hareketine geçtim ve orda bitirdim. sonra çok az mekik çektim. ama inanın su gibi oldum, kulaklarıma kadar yandığımı hissettim resmen.sporda bu kadar terlememiştim. :) neyse sadede geleyim, bu hareketleri yaptıktan sonra 100 squats yapacak derman kalmadı bacaklarımda, sonra da dışarı çıktım falan. az önce yazdıklarınızı okurken bir suçluluk hissettim ki sormayın. hemen esneme hareketleri yapıp o 100 squatsı yapacağım. geç olsun güç olmasın. hiç yapmamaktan iyidir. :)

70 squat tamamdır üst bacak on numara da popo sıkılaşmıyor sanki yanlış yaptığım bir şey olabilir mi kedi?

Günaydın kuzular... Esmer ben sana arkadaşlık daveti yolladım.. boyumuz aynı.. ben de bölgesel çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…