hatırlatırım sen hiiiç merak etmeişte beklediğim cevap buydu, yarın başla tabi
ben yapcam da daha başlayamadım ki canım
aynı benimki de hiç anlamıyo düzgün işte deyip geçiyo
ama bana sürekli kaç kilo oldun sen hımm bakiim kilo almışsın deyip sinirimi bozuyo, ben yaklaşık 7 kilo verdim de şimdi uğraşıyo benimle
ben zayıflama grubunda değilim 173 boy 56 kiloyumcanim sen kac kilosun ki??? sen de mi zayiflama gurubundasin??? eger diyet yapiyorsan benimle de paylasir misin neler yaptigini??
canim 200 tane felan yapiyorlar ya arkideler ynai 200 tane ara vermeden yapilmaz yaaa... ben 10 tane yaptim hemen bacaklarim agridibiraz daha yapcam da esim bakiyo garip garip
sen ne zaman ve nasil verdin cicim 7 kiloyu??bak bana da hic demiyorrrr
ben zayıflama grubunda değilim 173 boy 56 kiloyum
asıl amacım sıkılaşmak ama birkaç kilo vermek 52 falan olmak hiç fena olmazdı . öyle aman aman sorunum yok kilomla.
eskiden çok zayıfyım 49 50 falan. o günlerimi özledimm
kedi bi 10 sn durup bacaklarınızı sallayın filan demişti galiba öyle hatırlıyorum canım
173 boya 56 kilo masallah dogrusu, kendini nasil rahat ediyorsan o kiloda kalirsin umarim
evet canim o yüzden sordum, cünkü gecen bi video izledim, setler arasinda 30 saniye ara veriyordu o yüzden merak ettim ynai.. a,a kac taneden sonra ara verilyior 20 tane felandir galiba... kedi de yokki sorsak yaa
Hoşgeldin öncelikle..:)
Canım sen doğru söyle spor yaparken nasıl besleniyrsun?veya kaç kilosun boyun kaç eğer baık etliysen hemen hareketlerle başlaman yanlış
ehehehe baya oldu canım ben vereli, koşu bandıyla verdim ama çoook sıkı bi diyetim vardı. bakma şimdi yiyorum gene ama o zamanlar her gün yürüyordum ve akşam altıda yiyordum yemeğimi ekmek çikolata tatlı kesinlikle yoktu, akşam yemeğinde de pilav makarna yoktu mesela
20 olduğunu sanmıyorum canım tembellik etme
ben müsaade isteyeyim kızlar, iyi geceler hepinize
bende sıkılaştırması için birkaç hareket buldum onları yapıcam bakalım işe yararsa devamlıben zayıflama grubunda değilim 173 boy 56 kiloyum
asıl amacım sıkılaşmak ama birkaç kilo vermek 52 falan olmak hiç fena olmazdı . öyle aman aman sorunum yok kilomla.
eskiden çok zayıfyım 49 50 falan. o günlerimi özledimm
ooooo süpersin fistigim yaaaaa.... ay darisi basima yaa... insallah 7-8 kilo da ben veririm.. hmmm demek cok sIkI bi diyetti... ben de zaten isten gelince 6 gibi yemegimi yemis oluyorum, benim tek sorunum esim gec gleince arada ben de götürüyorumneyseee ya, önümüzdeki diyetlere bakmak lazim ekmek zaten ben siyah ekmek yiyorum, burda sporcularin tükettigi bi ekmek var ondan aliyorum, protein agirlikli, bol cekirdekli felan, sabahlari onu yiyorum öglen ve aksam ekmek yok zaten, pilav makarna zaten sevmem yani aramam, ayda birer kez yerim belki... sebzeye bayilirim zevkle yerim, hele yanina et de olursa ooo süper.. amaaaaaaaaaaaa abur cubur deyince cikolata cips vs iste onlara dayanamiyorum hele de aksamlari
aslaa ne hamburger ne yağlı bi yemek ne de cips çikolata yok, hiç birini yemedim. patates kızartması kola şu bu yok kesinlikle. yediklerine dikkat edersen sen de verirsin ben ilk ay 5 kilo filan verdim ikinci ay azaldı tabi hem ben gevşettim çok hızlı vermemek için 2 kilo verdim. sonra sabitlendim işte bi süredir, iki kilo daha vereyim öyle kalayım diyorum
zayıflık bana pek yakışmıyo çünkü yüzüm geniş kafam da kocaman böyle başkasının kafası gibi duruyo zayıflayınca, kemiklerim de ağır sanırım kilomu göstermiyorum o yüzden 53 iyidir. sen de hemen hedefini belirleyip o kiloya inmek için önce sebeplerini yazıyorsun, sonra neler yapacağına karar veriyorsun ve uyguluyorsun. hadi bakalım :13:
Günaydın kuzular... Esmer ben sana arkadaşlık daveti yolladım.. boyumuz aynı.. ben de bölgesel çalışıyorum..