ben de yarın gidiyorum, yarın sınavım var sonra vınnn eve
bir hafta filan pek giremem sanırım ama böyle giderse pek muhabbet kaçırmam gibi
annemin şifalı ellerinde iyileşirsem ben de başlayacağım spora, sonra yazarım sürekli bari birbirimizi teşvik edelim demi :13:
sınavda başarılar şimdiden canım
çok teşekkür ederim tatlım sana da başarılar diliyorum aynı şekilde. :)) evet ses soluk çıkmazsa ben de pek geride kalmam burdaninşallah bu kararlılığımı kaybetmem de bi kaç kilo vermiş olarak dönerim evimden. :)) sen de bir an önce iyileşirsin inşallah.
merhaba kizlaaaarrrnasilsiniz bakalim???
ben geldim eve bugün pump it up günümbirazcik dinleneyim hemen gömülcem videolara...
cancağızlarım! bugün restteyim ama nasıl canım pum it up istiyo anlatamam
motivasyonumuzu düşürmüyoruz hanımlar...
squats yaparken topuklarınızdan bastırmaya kalkarken ağzımızdan nefes vererek popomuzu sıkmaya gayret ediyoruz.zaten birçoğumuz bunu biliyoruz.Farkındalık yaratmak amacıyla belirtmek istedim.kesinlikle dizlere yüklenmiyoruz ve yere çömeldiğimizde dizlerimiz ayak parmaklarımızın ucunu geçmemeli.çömeldiğimizde burnumuzdan nefes alıp kalktığımızda ağzımızdan nefes veriyoruz.VE AĞRILARIMIZIN OLMAMASI İÇİN önce ve sonrasında ısınma ve soğuma hareketleri yapıyoruz.bu çok çok çok önemli!mutlaka bacaklarınızı esnetin hanımlar.yoksa kaslarınız kısa ve şiş kalır.her şey bunun için Eki Görüntüle 663403
merhaba kizlaaaarrrnasilsiniz bakalim???
ben geldim eve bugün pump it up günümbirazcik dinleneyim hemen gömülcem videolara...
AH KEDİCİM NERDESİN...Eki Görüntüle 663430 Eki Görüntüle 663431 Eki Görüntüle 663432 haydi kızlar bunu başarabiliriz!!!
merhaba
selam canım iyilik senden naber
ben çıkıyorum yarın çok önemli bi sınavım var bi selam vereyim dedim
merhaba
selam canım iyilik senden naber
ben çıkıyorum yarın çok önemli bi sınavım var bi selam vereyim dedim
vay anasini sayin seyircileeerrrriste bu yaaa..... hele ikinci fotoya bayildim, gerci hepsi birbirine benziyo ama ikicni cok hosuma gitti, topluu tas gibi duruyoooo ama kassiz iste böyle istiyorruuuummmm... kas istemiyorum ben popo ve hele de bacakta zaten kas yapmak icinde coookk calismak lazim.. ama bayildim buna yaaa
ah bende bendeee! kas istemiyorum böyle selülitsiz ve sıkı ama kaslı değil.kas ağırlık kaldırmadan olmaz heralde ya.inşallah olmaz sıkı sıkı olsun yeter
aynen yaa... kadina bacak kaslarini felan pek yakistimiyorum ben ama yapan yapsin beni ilgilendirmez tabiki... amaaaaa ayyyyyynen dedigin gibi selülitler gitsin pürüzsüz sIkI bi yapi gelsin istiyom yaaa valla fazlasinda gözüm yok, kas dedigimiz gibi kolayca yapilcak bir sey degil zaten... popo yapim zaten bu resimler gibi ama tabiki selülitli ve gevsekbirazcik calismayla toplucama inaniyorum... insallah olur yaaa dimi???