Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
75 squatsı hiç zorlanmadan yaptımmmmm.Bugün 7 kat merdiveni bir solukta çıktım hiç zorlanmadan eskiden olsa nefes nefese kalıp yürüyen merdivenleri tercih ederdim.Herkes çok zayıflamışsın diyor mutlu oluyorum :KK9:

:KK9::KK9::KK9:
tebrikleeeer :KK16:
sen daha dur hayran hayran bakacak herkesler :KK16:

Vücut olarak spora alışık olduğundan ve ya iyi ısındığından dolayı olabilir :) İlla acı çekeceksin diye bir şey yok canım böyle olması daha iyi hatta, sayıyı 2 günde bir 5e ya da 10 tane arttır :) ben yaklaşık 200 tane yapıyorum, 1 ay oldu.

200 taneyi araliksiz mi yapiyorsun yoksa dinlenme aralari veriyor musun???

sorma sorma kesin geziyo o şimdi :KK9::KK9:

bakalim gelcek mi bugün, gelince bize ne dicek :KK1: sen nasilsin? neler yaptin bugün??

bakalim gelcek mi bugün, gelince bize ne dicek :KK1: sen nasilsin? neler yaptin bugün??

gelir bence geç bi saatte, umarım yemeğe filan gidip ölümüne yememiştir :KK1::KK1:
ben iyiyim canım işte sınavım filan vardı bugün, hastayım ve reglim ondan dolayı haala başlayamadım sporuma :KK53:

gelir bence geç bi saatte, umarım yemeğe filan gidip ölümüne yememiştir :KK1::KK1:
ben iyiyim canım işte sınavım filan vardı bugün, hastayım ve reglim ondan dolayı haala başlayamadım sporuma :KK53:

oyyy gecmis olsun canim benim. benim de yaklasiyor galiba ondan da sistim biraz ama aglamak istiyorum yaa, tartiya cikmaya korkuyorum ymeinle, kesin 72-73 cikarim :KK53: oyyy icim darlandi yaa...

kızlar bazı hareketler bacakları şişiriyor böyle
Eki Görüntüle 662701

ama benim istediğim bacaklarr bunlarr Eki Görüntüle 662705
bunlar için herşeyi yapabilirimmm.nolur yardım edinn tam olarak neleri yapmalıyım

canım ben de kaslı sevmiyorum ama o kadar kasımız olması için yıllarca çalışmamız gerek bence kolay kolay yapılmaz yani :KK15:
ikinci kızın bacakları ne kadar güzel demi yaa :KK16:
squats ve bölgesellerle çalıştırıp inceltiyoruz bacakları ama ben de öyle bi bacak boyu yok maalesef, çok imreniyorum o kızlara :KK1::KK1:

oyyy gecmis olsun canim benim. benim de yaklasiyor galiba ondan da sistim biraz ama aglamak istiyorum yaa, tartiya cikmaya korkuyorum ymeinle, kesin 72-73 cikarim :KK53: oyyy icim darlandi yaa...

çok sağol tatlım,
niye yaa regl zamanı benim bi iki kilo oynuyo hep, zaten yaklaştıysa takma kilonu hem şişlik de yapar o :KK24:
sen sporunu filan yapıyosun gitcek o kilolar hiç bişi kalmicak darlanma öyle :128:

canım ben de kaslı sevmiyorum ama o kadar kasımız olması için yıllarca çalışmamız gerek bence kolay kolay yapılmaz yani :KK15:
ikinci kızın bacakları ne kadar güzel demi yaa :KK16:
squats ve bölgesellerle çalıştırıp inceltiyoruz bacakları ama ben de öyle bi bacak boyu yok maalesef, çok imreniyorum o kızlara :KK1::KK1:
benim boyum 173
basenlerin üst bacaklarım incelse buna yakın bir görüntü olur
diğer yerlermde çok sorunum yok ama bacaklarım düzelsin istiyorum öncelkle :KK50:
karın falan nyse. karın incelmesi en kolay yer. ama bacak basen çok zorr

çok sağol tatlım,
niye yaa regl zamanı benim bi iki kilo oynuyo hep, zaten yaklaştıysa takma kilonu hem şişlik de yapar o :KK24:
sen sporunu filan yapıyosun gitcek o kilolar hiç bişi kalmicak darlanma öyle :128:

ben güzel yapiyorum da aksamlari cok yiyorum yaa.. esim de gec geliyo isten.. hazirlarken bi dünya yiyorum yaa... oyy toparlanamam lazim, yaza dügün var biliyosun.

motivasyonnn
$depositphotos_12317523-Sexy-fit-bikini-model-posing.jpg $images.jpg

benim boyum 173
basenlerin üst bacaklarım incelse buna yakın bir görüntü olur
diğer yerlermde çok sorunum yok ama bacaklarım düzelsin istiyorum öncelkle :KK50:
karın falan nyse. karın incelmesi en kolay yer. ama bacak basen çok zorr

ne güzel ben 165 im,
benimde tam tersi biliyo musun önce bacak basen gider sonra göbek :KK9:
ben de hep şu belim incelse diyorum, yürümek bacakların şeklini de düzeltiyo mu acaba?
ben x bacaklıyım çok komik dizlerim birleşince ayak bileklerim birleşmiyo :KK9::KK9::KK9::KK9:

ne güzel ben 165 im,
benimde tam tersi biliyo musun önce bacak basen gider sonra göbek :KK9:
ben de hep şu belim incelse diyorum, yürümek bacakların şeklini de düzeltiyo mu acaba?
ben x bacaklıyım çok komik dizlerim birleşince ayak bileklerim birleşmiyo :KK9::KK9::KK9::KK9:
bende de biraz çarpıklık var diz kapaklarım biirleşmiyor boşluk kalıyorr hafif :KK1:

fıstık taş gibi vucudumuz olsa o çarpıklık x lik falan kim takar ama dimi :KK1:

ben güzel yapiyorum da aksamlari cok yiyorum yaa.. esim de gec geliyo isten.. hazirlarken bi dünya yiyorum yaa... oyy toparlanamam lazim, yaza dügün var biliyosun.

yeme ama hazırlarken yada sadece salatadan ye, hele hele yatmadan önce yiyince direk göbeğe popoya gidiyo biliyosun :KK20:
düğünde en fıstık kim olcak? en taş kim olcak? kimin eski isteyenleri kafasını taşlara vurcak? ehehehe :KK53:

bende de biraz çarpıklık var diz kapaklarım biirleşmiyor boşluk kalıyorr hafif :KK1:

fıstık taş gibi vucudumuz olsa o çarpıklık x lik falan kim takar ama dimi :KK1:

tabi ya mankenlerin de sütun gibi olanları çok az hep boydan kurtarıyorlar, bizde fizikten kurtarırız olayı hallederiz :KK12:
hem zaten erkekler pek anlamıyo çarpıklıktan biz gene kızlar fark ediyoruz birbirimizi :KK9::KK9:

yeme ama hazırlarken yada sadece salatadan ye, hele hele yatmadan önce yiyince direk göbeğe popoya gidiyo biliyosun :KK20:
düğünde en fıstık kim olcak? en taş kim olcak? kimin eski isteyenleri kafasını taşlara vurcak? ehehehe :KK53:

oyyy canim cok haklisin bana bunu sIk sIk hatirlativer sana zahmet yaa :KK9::KK9::KK9: evet yaa ben de diyorum benim neden simitim var, galiba aksam yemekten dolayi... pazartesi degil, yarin disiplinli bi sekilde dönüyorum diyetime :KK19::KK19::KK19:

canim sen de squats yapiyordun dimi??? nasil gidiyor peki, yani araliksiz mi yapiyorsunuz???

tabi ya mankenlerin de sütun gibi olanları çok az hep boydan kurtarıyorlar, bizde fizikten kurtarırız olayı hallederiz :KK12:
hem zaten erkekler pek anlamıyo çarpıklıktan biz gene kızlar fark ediyoruz birbirimizi :KK9::KK9:
hehe aynen :KK1:
sevgilime demiştim ben bacaklarım çarpık diye. hani neresi çarpı gayette düzgün nasıl çarpık olunuyormuş ki dedi :KK1:
birde kilo vermeme taktı. manyak mısın sen kilonla bozdun kafayı diyor

oyyy canim cok haklisin bana bunu sIk sIk hatirlativer sana zahmet yaa :KK9::KK9::KK9: evet yaa ben de diyorum benim neden simitim var, galiba aksam yemekten dolayi... pazartesi degil, yarin disiplinli bi sekilde dönüyorum diyetime :KK19::KK19::KK19:

canim sen de squats yapiyordun dimi??? nasil gidiyor peki, yani araliksiz mi yapiyorsunuz???

hatırlatırım sen hiiiç merak etme :KK9: işte beklediğim cevap buydu, yarın başla tabi :KK76:
ben yapcam da daha başlayamadım ki canım :KK9::KK9:

sevgilime demiştim ben bacaklarım çarpık diye. hani neresi çarpı gayette düzgün nasıl çarpık olunuyormuş ki dedi :KK1:

canim sen kac kilosun ki??? sen de mi zayiflama gurubundasin??? eger diyet yapiyorsan benimle de paylasir misin neler yaptigini??

aynı benimki de hiç anlamıyo düzgün işte deyip geçiyo :KK9::KK9:
ama bana sürekli kaç kilo oldun sen hımm bakiim kilo almışsın deyip sinirimi bozuyo, ben yaklaşık 7 kilo verdim de şimdi uğraşıyo benimle :KK53:

X