Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Arkadaslar squats yapinca benim dizlerim cok agiriyor sizce ?
Yanlismi yapiyorum yoksa dizlerimdemi sorun var yoksa normalmidir , ben bildim bileli bu hareketi yaptikca benim dizlerim agirir kücüklügümden beri bu böyle.
Yoksa yaptikca gecermi sizce ?

dizlerin ağırmasının sebebi squat da kalkarken dizlere yüklenip kalkmak. kalkarken popoyu sıkın ve ne olursa olsun popodan destek alıp kalkın ozman dizlerinz ağırmaz ve poponun çalıştığını hissedersiniz.

ben dizlerime yüklenmeye başladığımı hissettiğim anda birkaç sn ara veriyorum nefes alıp veriyorum snra tekrar yapıyprum. bazen 10ar 10ar 15er 15er 10 15 10 15 şeklinde yapıyprum.

çünkü yorulmaya başladığımda dizlere yüklenip kalkmaya başlıyorum.

70 squat tamamdır üst bacak on numara da popo sıkılaşmıyor sanki yanlış yaptığım bir şey olabilir mi kedi?:KK8:

popodan destek alıp kalmıyorsundur üstbacak ve dizlere yüklenip kalkınca öyle olur. kalkarken popoyu sık ve ondan destek alıp kalk

Son düzenleme:
popodan destek alıp kalmıyorsundur üstbacak ve dizlere yüklenip kalkınca öyle olur. kalkarken popoyu sık ve ondan destek alıp kalk

ben de öyle yapıyorum sanırım ya, çünkü hareketi yaparken bile üst bacak kaskatı olup şişiyor sanki. öyle bi his geliyor. :/

ben de öyle yapıyorum sanırım ya, çünkü hareketi yaparken bile üst bacak kaskatı olup şişiyor sanki. öyle bi his geliyor. :/

ben de dikkat ettim yaparken baktım üst bacak daha zorlanıyor popo rahat yanlış bieşyler var dedim yüklendim popoya:)

80 squatsımı da yaptım.Spor yapıyordum şimdi bu squatsları da ekledim inanın bacaklarım sıkılaşmaya başladı.Belirgin bir şekilde sertleşti.Sanırım birazda mekik hareketlerine başlamalıyım.Az yapıyorum çünkü.Diet ve spor çok iyi gidiyor.Keyfim yerinde sabrım arttı.

80 squatsımı da yaptım.Spor yapıyordum şimdi bu squatsları da ekledim inanın bacaklarım sıkılaşmaya başladı.Belirgin bir şekilde sertleşti.Sanırım birazda mekik hareketlerine başlamalıyım.Az yapıyorum çünkü.Diet ve spor çok iyi gidiyor.Keyfim yerinde sabrım arttı.

sonuçları almaya başladıkça daha fazlasını yapmak için yeterli sabrınız ve azminiz oluyor değil mi? çok güzel bir duygu. :)

Bugün spora yazıldım ben..
İşi saate oturtmak lazım, düzen iyidir.

Öpüyorum hepinizi :KK71:

görüyorum ki kedi girmeyince topiğe uğramaz olmuşsunuz hanımlar :KK20::KK20:
hadi gelip yazın yaptıklarınız da birbirimizi teşvik edelim, spor da mı yapmıyorsunuz yoksa?

10.gün 105 tane squatsım bitti :)) smdi diğer egzersizlerimde sırAA

Kas yakma konusunda bana yardımcı olabilmeniz mümkünmü ? Ben uzun süredir düzenli spor yapıyorum ve kollarımda kaslar oluştu ilk zamanlar gayet güzel duruyordu fakat sanki biraz daha kalınlaştı ve hoşuma gitmiyor. Kol egzersizlerini sürdürüyorum ama ağırlığı bıraktım konu hakkında bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

geldi mi ki? bilmiyorum ki bende gelmedi galiba :KK1:
sen yapıyosun demi sporunu, b-fite devam mı?

iki gündür gitmek gelmiyor içimden canım ya, tam terlemeye başlarken bitiyor turum. sanırım orayı bırakacağım ama benim işim pek belli olmaz. :) bugün leslie sansone'a başladım, 5 mil yaptım sauna eşofmanımın altını giyip.tekme atarken eşofmandan terler saçılıyordu, kulağa iğrenç geliyor ama haz veriyor yapana. :)) yapanlar iç bacakları falan erittiğini söylemiş, bakalım göreceğiz. birazdan da squatsımı tamamlayacağım. :)

sen hala başlayamadın sanırım, aksilikler bitmiyor. :)

iki gündür gitmek gelmiyor içimden canım ya, tam terlemeye başlarken bitiyor turum. sanırım orayı bırakacağım ama benim işim pek belli olmaz. :) bugün leslie sansone'a başladım, 5 mil yaptım sauna eşofmanımın altını giyip.tekme atarken eşofmandan terler saçılıyordu, kulağa iğrenç geliyor ama haz veriyor yapana. :)) yapanlar iç bacakları falan erittiğini söylemiş, bakalım göreceğiz. birazdan da squatsımı tamamlayacağım. :)

sen hala başlayamadın sanırım, aksilikler bitmiyor. :)

maalesef yakamı kurtaramadım aksiliklerden :KK1:
sen hangisinden daha çok fayda gördüğünü düşünüyorsan onu yap canım leslie de güzel ve etkili bence, sana daha uygun da olabilir hatta bacak eritmek istiyorsun ya. onun da sonuçlarını yaz tamam mı. :13:

maalesef yakamı kurtaramadım aksiliklerden :KK1:
sen hangisinden daha çok fayda gördüğünü düşünüyorsan onu yap canım leslie de güzel ve etkili bence, sana daha uygun da olabilir hatta bacak eritmek istiyorsun ya. onun da sonuçlarını yaz tamam mı. :13:

zaten sonuç görürsem yedi düvele duyururum ben onu :KK9: :KK9: ya bütün konulara bakıyorum, herkes denemeye başlıyorum falan demiş bakıyorum sonuç yazan yok. :KK43: şu bacaklardan bi kurtulsam var ya.. :KK8: cuma günü de memlekete gideceğim zaten, tekrar ygs sınavına gireceğim. o ara anneme de göstereyim diyorum leslie'yi. onun da kilo problemi var. :)

zaten sonuç görürsem yedi düvele duyururum ben onu :KK9: :KK9: ya bütün konulara bakıyorum, herkes denemeye başlıyorum falan demiş bakıyorum sonuç yazan yok. :KK43: şu bacaklardan bi kurtulsam var ya.. :KK8: cuma günü de memlekete gideceğim zaten, tekrar ygs sınavına gireceğim. o ara anneme de göstereyim diyorum leslie'yi. onun da kilo problemi var. :)

ben de yarın gidiyorum, yarın sınavım var sonra vınnn eve :KK1:
bir hafta filan pek giremem sanırım ama böyle giderse pek muhabbet kaçırmam gibi :KK23:
annemin şifalı ellerinde iyileşirsem ben de başlayacağım spora, sonra yazarım sürekli bari birbirimizi teşvik edelim demi :13:
sınavda başarılar şimdiden canım :KK9:

X