80 squats da tamamdır.
popom sırtıma değecek neredeyse
üst baldırım taş gibi şuan. gol attıktan sonra bende cristiano ronaldo gibi baldırımı açıp gösterecem :)
sen nelere kadirsin squat seni daha önce nasıl bilemedim ben. popom zaten yuvarlak iyinin az biraz kötüsüydü ama squat gerçekten çok etkili kısa sürede sıkılaşma ve üst kısımlarda daha bir kalkma oldu. hele baldırım taş gibi. ben aslında üst baldırın kaslı görünmesini istemiyorum. o yüzden bgün daha çok popoya yüklendm bacaklarımı zorlamdım squat da.
benim bir sıkıntım da bacak içlerim alt iç baldırımı dolgunlaştırıp dizlerimdeki yağları eritmek istiyorum.o da olacak inş.
Kızlar bugün 55 squatımı yaptım ondan önce bel göbek eritme videomu yaptım tabi hepsini ısınarak yaptım ama adım atamıyorum ust bacaklarım berbat sizdede aynı mı durum yaayarın 60 yı yapabılecek mıyım bılmıyorum
Kızlar bugün 55 squatımı yaptım ondan önce bel göbek eritme videomu yaptım tabi hepsini ısınarak yaptım ama adım atamıyorum ust bacaklarım berbat sizdede aynı mı durum yaayarın 60 yı yapabılecek mıyım bılmıyorum
kac gundur yapıyorsun canim ? bide vaktimiz yokken isinmadan yapsak olurmu ? ben hostesim ucusum yogunken hergün spor yapamıyorum..
kac gundur yapıyorsun canim ? bide vaktimiz yokken isinmadan yapsak olurmu ? ben hostesim ucusum yogunken hergün spor yapamıyorum..
Bunu yaklaşık 1 aydır yapıyorumm. Gözle görülür derecede etkiliii :) Yapmaya devam kızlar.
squats mı yapıyorsun, bir aylık programı bitirdin mi?
nasıl peki sonuçlarını paylaşırsan seviniriz
Sonuç mükemmele yakınn :) Bacak arkaları dümdüz oldu neredeyse, popo oldukça dikleşti ve sıkılaştıı :) Yapmaya devam ediyorum. Günde yaklaşık 200 tane yapıyorum :)
Kizlar bugun yuruyus yapamadim,sabah erkenden yapiyim diyodum uyumusum
simdi suyumu icip 1,30 saat yuruyus yapcam
aksam yemegmide yedim coktan zaten..
Kucuk bir kap yemek ve kucuk bir kase cacik
Sabah süt ictim aralarda meyve yedim...
Birde bitki cayi ictim
Instagram kullanan varmi aranizda bu arada
yaparsın yaparsın, alışacaksın sonra vücudundaki değişimi göreceksin ve çoook mutlu olacaksın
yaparım yaparım evet :) peki tatlım ben bu hafta ağrı çeker ve artık haftaya ağrılar geçer diye düşünüyorum öyle mi oldu sizdede
yaparsın yaparsın, alışacaksın sonra vücudundaki değişimi göreceksin ve çoook mutlu olacaksın
yaparım yaparım evet :) peki tatlım ben bu hafta ağrı çeker ve artık haftaya ağrılar geçer diye düşünüyorum öyle mi oldu sizdede
canım ben bütün talihsizliklere yakalandığım için hala squatsa başlayamadım
ama önceden yaptığım bölgesel serisinde ilk başlarda ağrılarım oluyordu az tekrarla başlamıştım üstelik fakat sonra vücudum alıştı hem tekrar sayımı sayımı arttırdım hem de ağrım filan kalmadı
Yok canim album bende yeni uye oldum ama guzel zevkli bisey,faceden daha cok kullanici var sanirim :)
Sonuç mükemmele yakınn :) Bacak arkaları dümdüz oldu neredeyse, popo oldukça dikleşti ve sıkılaştıı :) Yapmaya devam ediyorum. Günde yaklaşık 200 tane yapıyorum :)