Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bugun bende 35 dakika yurudum firsat buldukca yuruyuste ekleyin arkadaslar

Buralara yaz gelsin ilk işim yürüyüşe çıkmak olacak..:) Rejime de spora da tam gaz devam gelinliğin içinde görünmeyeceğim bile..:):)

Kızlar bugün 55 squatımı yaptım ondan önce bel göbek eritme videomu yaptım tabi hepsini ısınarak yaptım ama adım atamıyorum ust bacaklarım berbat sizdede aynı mı durum yaa yarın 60 yı yapabılecek mıyım bılmıyorum

kac gundur yapıyorsun canim ? bide vaktimiz yokken isinmadan yapsak olurmu ? ben hostesim ucusum yogunken hergün spor yapamıyorum..

eski yorumlarımıza bak neler çektiğimizi çok net anlattık

yaparsın yaparsın, alışacaksın sonra vücudundaki değişimi göreceksin ve çoook mutlu olacaksın

kac gundur yapıyorsun canim ? bide vaktimiz yokken isinmadan yapsak olurmu ? ben hostesim ucusum yogunken hergün spor yapamıyorum..

ısınmadan yapmayın bence kas zedelenmelerine yol açabilir ve daha zor yaparsınız hareketleri ısınmadan, sağlıklı değil.
10 dakika olmasa bile en azından bir kaç germe hareketi ve yumruklarınızla masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırırsanız kaslarınız fazla zorlanmaz.

bu programı uyguluyoruz bn bgn 80 tane yaptım. ısınmadan yaparsan ağrı olur. ben ilk 2 gün ısınmadan yaptım çook çoook ağrılarım oldu. sonrasında hem öncesinde hem sonrasında ısınma soğuma yaptım daha iyi hissettim kendmi. bgn mesela ısınmdan yaptım yine kasılma ağrı oldu ama alışık olduğu için çabuk geçti

squats mı yapıyorsun, bir aylık programı bitirdin mi?
nasıl peki sonuçlarını paylaşırsan seviniriz

Sonuç mükemmele yakınn :) Bacak arkaları dümdüz oldu neredeyse, popo oldukça dikleşti ve sıkılaştıı :) Yapmaya devam ediyorum. Günde yaklaşık 200 tane yapıyorum :)

Kizlar bugun yuruyus yapamadim,sabah erkenden yapiyim diyodum uyumusum
simdi suyumu icip 1,30 saat yuruyus yapcam
aksam yemegmide yedim coktan zaten..
Kucuk bir kap yemek ve kucuk bir kase cacik
Sabah süt ictim aralarda meyve yedim...
Birde bitki cayi ictim
Instagram kullanan varmi aranizda bu arada

Sonuç mükemmele yakınn :) Bacak arkaları dümdüz oldu neredeyse, popo oldukça dikleşti ve sıkılaştıı :) Yapmaya devam ediyorum. Günde yaklaşık 200 tane yapıyorum :)

süpermiş o zaman :)

evveeet hanımlar işte size gaza getirici bir canlı örnek hadi bakalım bugün yatan sporunu yapmayan herkes suçlu hissetsin kendini
ben daha başlamadım ya size söylemek kolay geliyo tabi

Başlarda biraz zorlanıyorsunuz ama inanın buna değiyo kızlar :)
Başlayanlara şimdiden kolay gelsinn :)

kolay gelsin canım
ben kullanmıyorum, senin önce sonra albümün var mı?

Yok canim album bende yeni uye oldum ama guzel zevkli bisey,faceden daha cok kullanici var sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…