Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
sayfalar uçmuş gene:)
bugün 80 squats yaptım yine 1 gün mola
her gün en az 1 saat spor yapıyorum , bacak popo karın göğüs bütün hareketleri yapıyorum, dambıllarlada çalışıyorum
yalnız bağımlılık yapıyor spor ya yapmadan uyuyamıyorum :)

Son düzenleme:
kediii sana birşey sorcam şimdi ben geç başlıyorum ya, 30 günden daha erken bitirmek için hergün biraz daha fazla yapsam atıyorum 50 değil 60 la başlasam bir aylık toplam sayıya ulaşınca bıraksam aynısı olur mu?? hani yaptığımız sayı mı önemli gün mü önemli?
çünkü benim bölgesel serimde squats da var onu ayrı saymayı düşünüyorum olur mu?

Yaw hanımlar n`aptınız, okumaktan canım çıktı ya Hû! :-) Hepimize bol sporlar.. (;

günaydın kızlar, bugün erkenciyim:KK3: şimdi kalkıp 100 squats ve bölgesellerimi yapıcam, inşallah zorlanmamm:KK1::KK1:

Günaydın arkadaşlaaarr.Bugün 75 squats günüm.Sabah 1 bardak sütle 1 tane elma yedim.Çooook kararlı ve azimliyimm.

Canlarim napiyorsunuz bakiyim.. Ben bel agrisindan 2 gundur squat yapmiyorum ama bugun yaparim 2 part :KK55:
Dunde 2 saat yuruyus ve 2 litre su icerek tamamladim gunu..
Sabah ki menumde kucuk bir gozleme vardi ama onu dengeledim zaten,oglen atistirmalik seyler yedim,aksam da kucuk bir tabak patates yemegi ve bi kac kasik pilav ve salata yedim...
:KK14:

Sizin nasi gidiyor bakalim ?
Zayiflayimda imajimida degistircem yeni ciciler alcam kendime :KK1:

Günaydın, günaydın sevgili spor severler! (Ebru Şallı`nın sesinden olduğunu düşünün..) :-) İyi bi program yaptım kendime, umarım oturtabilirim hepsini.. Bugün, dün yapamadığım bölgesellerimi yapıcam inşAllah.. (;

Son düzenleme:
günaydııınn sportif hatunlar nasılsınız bol bol temizhava çekin içinize burundan alıyoruz ağızdan veriyoruz:KK12:

kediii sana birşey sorcam şimdi ben geç başlıyorum ya, 30 günden daha erken bitirmek için hergün biraz daha fazla yapsam atıyorum 50 değil 60 la başlasam bir aylık toplam sayıya ulaşınca bıraksam aynısı olur mu?? Hani yaptığımız sayı mı önemli gün mü önemli?
çünkü benim bölgesel serimde squats da var onu ayrı saymayı düşünüyorum olur mu?
canım bence öyle başlama neden dersen inan o 10taneseni ikk gunden zorlar.. Ama dene bakalım genede zorlanmıycaksan bak bakalım :13:
günaydın arkadaşlaaarr.bugün 75 squats günüm.sabah 1 bardak sütle 1 tane elma yedim.çooook kararlı ve azimliyimm.
günaydın tatlım sanada :KK76:
süpersin elmayla süt ishal yapmasın :KK30:
canlarim napiyorsunuz bakiyim.. Ben bel agrisindan 2 gundur squat yapmiyorum ama bugun yaparim 2 part :KK55:
Dunde 2 saat yuruyus ve 2 litre su icerek tamamladim gunu..
Sabah ki menumde kucuk bir gozleme vardi ama onu dengeledim zaten,oglen atistirmalik seyler yedim,aksam da kucuk bir tabak patates yemegi ve bi kac kasik pilav ve salata yedim...
:KK14:

Sizin nasi gidiyor bakalim ?
Zayiflayimda imajimida degistircem yeni ciciler alcam kendime :KK1:
​canımmm hoşgeldin NAPALIM KUZUM BZDE AYNEN DEVAM ÇOKK AZİMLİLİLER VALLAHİ KIZLAR :KK1: SENDE GÜZEL YEMİŞSİN SORUN YOK SALATA OLDUKTAN SONRA KOLAY SINDIRIRSIN

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydııınn sportif hatunlar nasılsınız bol bol temizhava çekin içinize burundan alıyoruz ağızdan veriyoruz:KK12:

canım bence öyle başlama neden dersen inan o 10taneseni ikk gunden zorlar.. Ama dene bakalım genede zorlanmıycaksan bak bakalım :13: [/B]

canım işte diğer serinin içinde var 20 tane onları da sayayım diyorum 50 ile başlayacağım ama 70 yapmış olacağım zaten. :KK9:

Günaydın hanımlarrrr :)) Bugün benim squats sayım 100. Az önce kahvaltı niyetine bi kase mısır gevreği yedim. bugünden itibaren gün içinde bol su tüketmeye başlıcam.

hayır tabikide tek başına squats blli bir yere kadar yapar her harekete ihtiyac var, kas yapımı düzgün fit bir vucud için..

evet boyuna göre kilon braz fazla ama olur düzelicek inan yeter ki zamanın varsa ev hanımıysaan ve çocugun biraz usluysa çok başarılı olursun evdeki sporda :KK8:
canımseninle meşaketli bir yola giricez. öncelikle rel zmanı hariç abur cuburr yememeye dikkat et spor yaparken günde 1 ekmek yersen hergn pasta bögrek yersen olma elbette ye pasta bgrek ama minnacııık :13:tatlımssaa ben özelden program gndereyim olurmu burdaki kızlar programa başladılar sana senin için program çıakrtayım ve gndereyim yarın akşama kadar.. :nazar::nazar:

peki squatla birlikte 25. sayfadaki hareketler yeterli mi.......yoksa bunları sadece başlangıç olarak halledip iyi bir spor salonuna mı yazılsam

ya bu iç bacağın yukarı kisminda yağ birikintisi oluyor kızlar ya.çıkık böyle...o nasıl giderki :-( ben yuruyuse gidip gelip squats yapcam

$559900_552127691498955_400658852_n.jpg

yaza az kaldii

80 squats da tamamdır.

popom sırtıma değecek neredeyse:KK53::KK53:

üst baldırım taş gibi şuan. gol attıktan sonra bende cristiano ronaldo gibi baldırımı açıp gösterecem :)

sen nelere kadirsin squat seni daha önce nasıl bilemedim ben. popom zaten yuvarlak iyinin az biraz kötüsüydü ama squat gerçekten çok etkili kısa sürede sıkılaşma ve üst kısımlarda daha bir kalkma oldu. hele baldırım taş gibi. ben aslında üst baldırın kaslı görünmesini istemiyorum. o yüzden bgün daha çok popoya yüklendm bacaklarımı zorlamdım squat da.

benim bir sıkıntım da bacak içlerim alt iç baldırımı dolgunlaştırıp dizlerimdeki yağları eritmek istiyorum.o da olacak inş.

X