Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar bende başladım 50 taneye.bir süredir spor yapıyorum ama bende öyle aman aman ağrı olmuyor.eksik mi yapıyorum acaba ?

selamlar kızlar!
bugün değişik yerlerim ağrımasına rağmen pump it up serisinin hepsini ve 80 squatsımı bitirmiş bulunmaktayım.yarın rest günüm.pump it up çok eğlenceli yaaa! :KK66:
ağrılarımın sebebi sanırım yeterince esnemememdi.ve bugün en az 5 dk esnettim her yerimi.sonuç mükemmel.çok zinde hissediyorum kendimi.yeşilçayımıda aldım şimdi ama siz yoksunuz yaaa!:KK43:

kızlar bende başladım 50 taneye.bir süredir spor yapıyorum ama bende öyle aman aman ağrı olmuyor.eksik mi yapıyorum acaba ?
sende zaten spor yaptığın için ağrı olmuyor vucudun alışık çünkü
genelde hamlamış olanalarda oluyor bu ağrı
yani en azından ben böyle biliyorum kediciğin başka bir açıklaması vardır belkii

ağrın olmak zorunda değil hani güzel ısınmışsındır yada vücudun spora alışkındır,
ama paylaşılan hareketlerden kontrol edebilirsin tam olarak nasıl yapılacağını. :KK55:

selamlar kızlar!
bugün değişik yerlerim ağrımasına rağmen pump it up serisinin hepsini ve 80 squatsımı bitirmiş bulunmaktayım.yarın rest günüm.pump it up çok eğlenceli yaaa! :KK66:
ağrılarımın sebebi sanırım yeterince esnemememdi.ve bugün en az 5 dk esnettim her yerimi.sonuç mükemmel.çok zinde hissediyorum kendimi.yeşilçayımıda aldım şimdi ama siz yoksunuz yaaa!:KK43:
pump it up ne canım ben onu göremedim
nasıl birşey nereye yönelikk

selamlar kızlar!

benim grubumun hareketi değil ama benim de yapasım geliyo ya çok tatlılar :124::124:
bide şu ısınma videosu çok hoşuma gitti benim adam çok sevimli :KK66:

zayıflama ve sıkılaşma praogramındakilerin yaptığı 3 parttan oluşan videolar canım.1. sayfada yada 25. sayfada linkler mevcut.tavsiye ederim valla :)
gördüm canım tamam
ben hip hop abs yapıyorum. insanity workoutu yaptıran adam var ya
bu da onun programı yine
ek olarak sıkılaşma hareketelrini yapıyorum squats ve karın egzersizlerini
ondan da memnunum şimdilikk
ama bir sorum var squatsı yaparken dizlerimden ses geliyor. özellikle kalkarken ki kısımda çıt çıt diye sesler geliyor. :44:
neden kii

pump ıt up ın fazlaca videosu var 7 part falan.4. part feci kardiyo.10 dk içinde su gibi terliyorsun.bende çok eğlenerek yapıyorum,tavsiye ederim kızlar..sonrasında da squats tamamdır :)

gördüm canım tamam
ben hip hop abs yapıyorum. insanity workoutu yaptıran adam var ya
bu da onun programı yine
ek olarak sıkılaşma hareketelrini yapıyorum squats ve karın egzersizlerini
ondan da memnunum şimdilikk
ama bir sorum var squatsı yaparken dizlerimden ses geliyor. özellikle kalkarken ki kısımda çıt çıt diye sesler geliyor. :44:
neden kii

o eklemdeki havanın boşalması anlamına geliyo canım parmaklarını çıtlatmak gibi, ağrın oluyo mu peki dizinde?

o eklemdeki havanın boşalması anlamına geliyo canım parmaklarını çıtlatmak gibi, ağrın oluyo mu peki dizinde?
spordan sonra olmuyor
ama diz kapağımda kayma vardı benim yıllar önce bacak agrısından doktora gittiğimde film çekmişti.
ara ara agrı yapıyor ama spor sonrasında hiç agrı olmadı şimdiye kadar

hiç bilmiyorum tatlım :26:

kizi kacirdik görüyomusun :KK9: ya da kacamak yapiyodur ondan gelmiyordur :KK9: saka bi kenara o olmayinca, ev sahibi yokmus gibime geliyo :KK1:

pump ıt up ın fazlaca videosu var 7 part falan.4. part feci kardiyo.10 dk içinde su gibi terliyorsun.bende çok eğlenerek yapıyorum,tavsiye ederim kızlar..sonrasında da squats tamamdır :)

evet yaa ben denedim de bitiremedim.. 8.si soguma hareketleri 5 dk felan onu sayma ama digerleri offf... ilk ücünü zor bitiriyorum desem yeridir :KK9:

Vücut olarak spora alışık olduğundan ve ya iyi ısındığından dolayı olabilir :) İlla acı çekeceksin diye bir şey yok canım böyle olması daha iyi hatta, sayıyı 2 günde bir 5e ya da 10 tane arttır :) ben yaklaşık 200 tane yapıyorum, 1 ay oldu.

spordan sonra olmuyor
ama diz kapağımda kayma vardı benim yıllar önce bacak agrısından doktora gittiğimde film çekmişti.
ara ara agrı yapıyor ama spor sonrasında hiç agrı olmadı şimdiye kadar

o zaman normal birşey çıtlaması mesela dizinden ameliyat olanların filan da genelde çıtlar hareket ettikçe,
spordan sonra ağrı yapmıyorsa sorun olacağını sanmıyorum sadece havanın boşalmasından oluyo. :KK34:

kizi kacirdik görüyomusun :KK9: ya da kacamak yapiyodur ondan gelmiyordur :KK9: saka bi kenara o olmayinca, ev sahibi yokmus gibime geliyo :KK1:

evet yaa ben denedim de bitiremedim.. 8.si soguma hareketleri 5 dk felan onu sayma ama digerleri offf... ilk ücünü zor bitiriyorum desem yeridir :KK9:

sorma sorma kesin geziyo o şimdi :KK9::KK9:

o zaman normal birşey çıtlaması mesela dizinden ameliyat olanların filan da genelde çıtlar hareket ettikçe,
spordan sonra ağrı yapmıyorsa sorun olacağını sanmıyorum sadece havanın boşalmasından oluyo. :KK34:
çook teşekkür edeirmm :KK31:

75 squatsı hiç zorlanmadan yaptımmmmm.Bugün 7 kat merdiveni bir solukta çıktım hiç zorlanmadan eskiden olsa nefes nefese kalıp yürüyen merdivenleri tercih ederdim.Herkes çok zayıflamışsın diyor mutlu oluyorum :KK9:

X