hahahahhahahahahhakedi ben regl oldum bugün itibariyle
siz ikinci serilere başlarken ben birinciye başlarım öyle takip ederim artık geriden geriden
hahahahhahahahahhatamam kuzm napalım nasipsin evladım benim
canım bence öyle başlama neden dersen inan o 10taneseni ikk gunden zorlar.. Ama dene bakalım genede zorlanmıycaksan bak bakalım :13:kediii sana birşey sorcam şimdi ben geç başlıyorum ya, 30 günden daha erken bitirmek için hergün biraz daha fazla yapsam atıyorum 50 değil 60 la başlasam bir aylık toplam sayıya ulaşınca bıraksam aynısı olur mu?? Hani yaptığımız sayı mı önemli gün mü önemli?
çünkü benim bölgesel serimde squats da var onu ayrı saymayı düşünüyorum olur mu?
günaydın tatlım sanadagünaydın arkadaşlaaarr.bugün 75 squats günüm.sabah 1 bardak sütle 1 tane elma yedim.çooook kararlı ve azimliyimm.
​canımmm hoşgeldin NAPALIM KUZUM BZDE AYNEN DEVAM ÇOKK AZİMLİLİLER VALLAHİ KIZLARcanlarim napiyorsunuz bakiyim.. Ben bel agrisindan 2 gundur squat yapmiyorum ama bugun yaparim 2 part
Dunde 2 saat yuruyus ve 2 litre su icerek tamamladim gunu..
Sabah ki menumde kucuk bir gozleme vardi ama onu dengeledim zaten,oglen atistirmalik seyler yedim,aksam da kucuk bir tabak patates yemegi ve bi kac kasik pilav ve salata yedim...
Sizin nasi gidiyor bakalim ?
Zayiflayimda imajimida degistircem yeni ciciler alcam kendime
günaydııınn sportif hatunlar nasılsınız bol bol temizhava çekin içinize burundan alıyoruz ağızdan veriyoruz
canım bence öyle başlama neden dersen inan o 10taneseni ikk gunden zorlar.. Ama dene bakalım genede zorlanmıycaksan bak bakalım :13: [/B]
hayır tabikide tek başına squats blli bir yere kadar yapar her harekete ihtiyac var, kas yapımı düzgün fit bir vucud için..
evet boyuna göre kilon braz fazla ama olur düzelicek inan yeter ki zamanın varsa ev hanımıysaan ve çocugun biraz usluysa çok başarılı olursun evdeki sporda
canımseninle meşaketli bir yola giricez. öncelikle rel zmanı hariç abur cuburr yememeye dikkat et spor yaparken günde 1 ekmek yersen hergn pasta bögrek yersen olma elbette ye pasta bgrek ama minnacııık :13:tatlımssaa ben özelden program gndereyim olurmu burdaki kızlar programa başladılar sana senin için program çıakrtayım ve gndereyim yarın akşama kadar..
ya bu iç bacağın yukarı kisminda yağ birikintisi oluyor kızlar ya.çıkık böyle...o nasıl giderki :-( ben yuruyuse gidip gelip squats yapcam