polisler çapkınmı olur?

erkekse çapkındır bunun da polis olmasıyla alakası yoktur çünkü erkeklerin % 90 ı aynıdır

Tam da adamına demişler ya:))
Boşver diyeceğim ama bilemiyorum kolaylıkla boşverebilecekmisin?
Boş laf bunlar üzerinde durma.
Mesleğe göre mi çapkınlık işi.
Sonuçta polislik mesleği çok meşakkatli ve yorucu bir meslek.
Zor şartlarda çalışıyorlar,bi de böyle çirkin yaftalar yapıştırmasınlar.
İki çift ağızlarının payını verseydin üzüleceğine.

Çalıştığım birimlerde polis memurları değil de polis müdürleri hakikaten çapkınlıkta tavan yapmışlardı. Sevgililerini tüm çalışanlar bilirdik. Eşini de tanırdık. Hatta müdürlerimizden birisi sevgilisini teyze kızı olarak tanıtırdı. Çapkınlık yine de meslekle değil de karakterle alakalı diyelim.

siz eşinize güvendikten sonra dikkate alınacak sözler değil bunlar ...aldatma kişinin karakterine bağlıdır tutup genelleme yapmayın

Ben genelleme yapilmasindan hic hoslanmam bnm esimde polis ama birkere bile hissetmedim benim sezgilerim cok kuvvetlidir ama hic boyle bisey aklima bile gelmedi. Esinize guveniyorsaniz hic takmayin derim ...

karakter meselesi elbette ama bır arkadasımın erkek arkadası polisti aldatıyordu ve arkadasları sureklı bu tarz capkınlık hıkayelerını anlatıyorlarmıs bende sasırmıstım

Ayyyy kızmayın ama siz çok başkalarının ağzına bakarsanız ortada ne yuvan kalır nede huxurun en iyisimi sen eşinden kendi hayatından kimseye bahsetme ben öyleyim mesela kimse bilmez benim eşimin ne iş yaptığına nerelere gittiğimizi sadece kk hariç halbusem buraya baksalar evlilik haritam çıkar onun içinde hiç bir malzeme bulamıyorlar laf edecek kafamda rahat yani

Valla benim esimde astsubay ama neredeyse 9 yıllık evliyim aklımın ucundan bile geçmedi daha.Gülden ağır lafını duymadım daha evine çocuklarına aşırı derecede bağlıdır..Arkadaş bilmez gece hayatı sıfır,içki içmez,bi bardak şu bile istemez benden kiyamaz,her şeyime yardımcıdır,Allah ondan razı olsun...Bu onun karakteriyle ve sizin kendinize olan ozguven ve sayginizla alakalı..hayatı kendinize zindan etmeyin lütfen..Mutluluklar...

Capkinligi sirf meslekle adlandirmak cok yanlis ya.. diger meslek grubundakiler cokmu saf kimseye bakmiyor yani oylemi.. yok oyle bisey..

yunus değilse sorun yok

yarama parmak bastınız, eşim ilk göreve başladığı zaman istanbulda 4 yıl yunuslarda çalışmış
Ve de besyo mezunu dikkat çeken eli yüzü düzgün biri o üniforma da çok yakışıyor kızlar ağzının suları aka aka bakmışlardır, kim bilir neler olmştur, o zaman daha tanışmıyorduk ama olsun öyle bir geçmişi var... çünkü benim bile dikkatimi çekiyordu öyleler.
Başlık sahibi, şu an eşim neyse ki sivil çalışıyor, küçük yerdeyiz, ama bana da çoğu kişinin dediği o,polis adam her ortama girer çıkar her türden kadın tanır, gelen gidenlerin iletişim bilgisine ulaşır, ve kadınlar da polis olduğu için güvenirler bir iki derken aldatan çok...yani o tıynetteki adamlar için polis/asker vs. olmak bir fırsat, yoksa yapacak olan imam da olsa yapar yapmayacak olan yapmaz.

Ah be canim dert ettigin seye bak kocan meslegini yapiyor oyle ahlaksiz kadinlar var diye adam calismasinmi hem alan almis sen kocana guveniyosan gerisi tiriviri yunus degilse artik sorun yok yalan yok cok iyi onlar ya bakilmiycak gibi degil

Yunus degil bir ara secneler vardi bana sordu yok canm cok agir calisma istemi falan diyerek beynini yikadim. Adam bide yunus olaydi

Aman sakın yunus etme vasat bir erkeği bile öyle bir hale getririyor ki o üniforma ...valla aklın kalır sürekli...benim eşim de 4 yıl çalıştı yunuslarda o zamanlar tanışmıyorduk ama hep aklımı kurcalar istanbul gibi yerde kartal sahilinde çalışmış..
Zaten seçmelere de mahsus konuşması tipi düzgün olanları seçip koyuyorlar, sırf görsellik için kurulmuş bir tim yunuslar...
Şimdi sivilde allaha şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…