polisler çapkınmı olur?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.914
5.117
Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?

Polisler ve astsubaylar çok erken yaşta mesleğe atılıp ,akranlarına göre iyi sayılabilecek bir maaşa sahip oldukları için ,tayin oldukları yerlerde kısa süre kalacakları için evet ilk atandıkları zamanda çapkın oluyorlar ..Hatta buna asteğmenlerde dahil ..Ailem askeri mensup ,evlenene kadar ki hayatım askeri alanlarda geçtiği için bunu yakından gözlemledim ..Ancak bu bütün polisler ,bütün astsubaylar çapkındır diye genelleme yapılamayacak bir şeydir ...Siz eşinizi tanırsınız ...

İki kadın, iki saçmalamış; sen de buna üzülüyorsun.
Eşini falan tanıman önemli değil yani??

Bu tamamen kızların suçu.
Bizim kızlarımız üniformalı meslekleri sever. Hele apoletlerde yıldız falan varsa "hayır" diyecek kadın tanımıyorum.

Bu tamamen kızların suçu.
Bizim kızlarımız üniformalı meslekleri sever. Hele apoletlerde yıldız falan varsa "hayır" diyecek kadın tanımıyorum.

Sorma Trakyalıyım ben gencecik astsubaylar doluşur ,daha önceki abilerinden de azıcık öğrenirler tabii bir şeyler bölge hakkında ..O kadar çok kız var ki o iki yıldıza aldanan ,ahh mahvoluyorlar ama yapacak bir şey yok ..Akıl lazım adama ...

Hususrsuzluk cikartmsdim ama ister istemez morslim bozukdu. Gecmiste evet esinin onca kiz ark okmus ama nisandan sonra birseyini yakalamadim allaha sukur

bi kere nasıl bir kuaföre gidiyorsunuz? mahalle arası kocakarı ağzıyla konuşan tiplermiş size orda bu tepkiyi verenler. Müşteri olarak ilk kez gittiğiniz biyerde ne hadlerine öyle konuşuyorlar. Polisler çapkınmı konusuna gelince, genellemiyorum ama sürekli suçlu insanlarla haşır neşir oluyorlar, özellikle hayat kadınları yol üzerindeki travestiler filan hep tanıyorlar polisleri. Taksiciler de öyle... mesela taksici bi akrabamız var, ankarada k.esatta taxicilik yapıyor yıllardır. her sokakta mahallede kim dansöz kim telekız biliyorlar. çünkü onlar programa ya da biyere giderken gecenin bi yarısı ya da sabahın körü taksi çağırıp gidiyorlar. Polisler de böyle ister istemez biyerlerde karşılaşıyorlar. Ayrıca bazı kadınlarda üniforma hastalığı var biliyorsunuz. Subay, onu bulamazsa astsubay, onu da bulamazsa uzman çavuş ya da polis... bunlar bazı kadın tipleri için saplantı... üstelik günümüzde bir polis memuru 3 bin civarı maaş alıyor, ucuz kadınların da derdi para yemek olduğuna göre hiç küçümsenmeyecek bir gelirleri var....

Hususrsuzluk cikartmsdim ama ister istemez morslim bozukdu. Gecmiste evet esinin onca kiz ark okmus ama nisandan sonra birseyini yakalamadim allaha sukur
Cidden moralin bozuldu yani?
Allah muhafaza eşini yolda biriyle konuşurken görme o zaman.
Sen çalışmıyorsun sanırım???

çapkınlarmı bilmiyorum ama geneli çok karizmatik oluyor belki bundan adları çıkmış olabilir , genelleme yapmamak lazım.

Ya sanki gazino işletse aldatır gibi be eylül.
Yani bak şimdi meslekle bağdaştırasım geldi.
Şahsen gazinocular kralıyla evlenmek istemezdim.
Hahaha aman ne bilim aklıma o geldi hihi

hic boyle sacma genelleme duymadim.. cok polis biliyorum, iffetli hayali, basi onunde.. ne kadar cahilce bi yaklasimda bulunmuslar..

haha benim bir arkadaşım bi polisten hoşlandı , gitti polisin yanına ben polis olmak istiyorum beni bilgilendirirmisiniz nasıl olabilirim felan dedi , bi de adamın numarasını istedi polis de tabi hanfendi veriyim dedi kız sevinçle çıkardı telefonunu numarasını yazmak için polis de veriyorum 155 dedi arkadaş da e bu polisin numarası dedi , polis de e bende polisim dedi iyi mort oldu arkadaş
böyle bir genelleme şaçma bu da yaşanmış bir örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…