- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
-
- Konu Sahibi Dilara55333
ins gonlune gore bulursun.. benim sozlumde ordu mensubu. Fakat iclerine girince zorlugu basliyor.. disardan bakilinca kolay gozukuyor..
birazda erken yaşta çok para bulunca ne yapacaklarını sapıtan tipler o çapkın olanlarPolislerin capkin olduguna dair evet bir yargi var.. sahsi fikrim eeveeeeet cooook capkinlar bizzat basima geldi ve cogu kezde sahit olmusumdur. Genel olarak cogu insanin fikri capkin olmalaridir. Benim sozlum askeri personel capkinligini gorsem topa tutarim.. insanin icinde varsa yapar sana sadiksa yan gozle kimseye bakmaz.. kisilik meselesi. Allah iyilerle karsilastirsin..
Eveet Para bozuyorbirazda erken yaşta çok para bulunca ne yapacaklarını sapıtan tipler o çapkın olanlar
Polisler köyde görev yapmazKonu hortlamış yine bir iki satır da ben yazayım bari, ben hala çapkınlığın meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Artı olarak bi gün kocamı kaçıracaklar diye ödüm kopuyor, görev yaptığı köydeki kızlar kudurmuş gibi biri bizi alsa da götürse diye adama kağıtla telefon numarası atmadıkları mı kaldı, ben annemdeyken eşiniz yoksa evinizi temizleyim diyen mi böyle kızlara dayanma gücü de bir yere kadardır heralde ayol bekar olsa hiç kaçarı yok.
Polisler köyde görev yapmaz
köylere jandarma bakar
Meslekle alakası yok adamın içinde varsa dağın başında yaşayan mağara adamı olsun gene yapar yapacağını....Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Komser değil o, komiser. Daha nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz, :):) gelmiş burada buldum delisini oynuyorsunuz. Polis kolejini başarı ile bitirenler yunus değil çok farklı birimlerde çalışıyor bir kere, neredeyse sülalem emniyetin içinde, gayet iyi biliyorum bunları. Çok komik şeyler yazmışsınız güldüm. Çok abartmışsınız. Evet @EXXWOMAN çok haklı bana göre de sırf görsellik için kurulmuş. Asayiş polisi alt tarafı ya! Hani karakol polisinden tek farkı motor kullanması anladın mı? Asayiş diyorum bak.
Bir kere en başarılı olanlar yunus olmayı seçmez, asayiş koluna giriyor. Bak benim kankam 3 kere Özel harekat sınavına girdi olamadı, yunus olduğu halde sen düşün. En başarılı polisler organize, narkotik, terör, güvenlik, cinayeti bilişim, bilgi işlem ve mali şubedir. Çok abartmışsınız.
Ben askerle ilgili bir şey görmedimNe kadar zekisiniz, benim eşim askeri personel zaten :) konunun seyri asker polis olarak ilerlediğinden yazmıştım, anlaşılabilmiştir umarım.
Komser değil o, komiser. Daha nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz, :):) gelmiş burada buldum delisini oynuyorsunuz. Polis kolejini başarı ile bitirenler yunus değil çok farklı birimlerde çalışıyor bir kere, neredeyse sülalem emniyetin içinde, gayet iyi biliyorum bunları. Çok komik şeyler yazmışsınız güldüm. Çok abartmışsınız. Evet @EXXWOMAN çok haklı bana göre de sırf görsellik için kurulmuş. Asayiş polisi alt tarafı ya! Hani karakol polisinden tek farkı motor kullanması anladın mı? Asayiş diyorum bak.
Bir kere en başarılı olanlar yunus olmayı seçmez, asayiş koluna giriyor. Bak benim kankam 3 kere Özel harekat sınavına girdi olamadı, yunus olduğu halde sen düşün. En başarılı polisler organize, narkotik, terör, güvenlik, cinayeti bilişim, bilgi işlem ve mali şubedir. Çok abartmışsınız.
Acıyorum size sizin gibileri Kedi ile Ciğer olayına benzetiyorum Mundar demeye devam edin sizin gibileri eş diye almaz polis ve askerlerAyrıca bi Polis ölene kadar Narkotikte Yada Yunus biriminde kalmaz. Nişanlımın Komiser başka bir arkadaşı Çevik Kuvvette uzun yıllar Komiser iken şimdi narkotiğe geçti. Bu taleple ilgili olan birşey siz ne hakla benim nişanlımı başarısız olarak nitelendiriyosunuz? Kimsiniz siz? Yüzyüze gelsek 2 kelimeyi biraraya getirip bi cümle kuramazsın burada artistlik peşindesin. Acınası insan.