polisler çapkınmı olur?

Mesela kocan mi :))
Polis bir amcamiz var bizim de.
Bu kadar temiz bu kadar dürüst anlayisli bir adam daha zor bulunur
Yaşi 55 vardır rahat.
Ama çok centilmen bir beyefendi.
Meslek değil karakter önemli :)
Kolejli olanlari da tenzih eder misin :KK53:
Iclerinden bazilarinin Turkiye dereceleri olabülüğğğ :cool:

Savunmaya gecmedim. Sevmeyen aldatir demek istedim.
Benim her meslek grubundan yakinim vardir. Ve yanlislik gördüğüm her konuda yanlis yapani, meslegini icra edemeyeni yerden yere vururum. Kimse de gık demez.
Ben ve yakinlarim bunlari aşmış insanlariz.
Ben G.dogu da yaşıyorum polisi de iyi bilirim, askeri de sen o guzel kafani yorma.
nedense bi gülümsedim İyi Akşamlar

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Canim ben de Polis esiyim sana öncelik tavsiyem polis eşlerinin genel olarak gittiği kuafore gitmeyeceksin çünkü dedikodu çok malum kuaforler de meslekleri gereği sohbeti severler bu da merak konusuna dönüşür oraya giden birkaç polis eşleri de aralarında konuşuyorlar sonra samimiyete dönüşüyor ve herşeye karışmaya çalışıyorlar bu arada duyduklarınla eşinle aranda ki muhabbeti de zehir etme.:KK20:

Meslek değilde karakter bencede.Benim gördüklerimin yarısı çapkındı yarısı gayet uslu :)

Çapkınlık meslekte değil karakterde
ben de polis eşiyim sizin gibi acaba diye bile geçirmiyorum içimden
eşime güveniyorum
yapmak istedikten sonra mesleğe bakmaz

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Kuaforun patavatsizligi bu sadece.insanlari mesleklerine gore yargilamayi cokbyanlis buluyorum. Nasil ki bes parmagin besi nasil bir degilse,her poliste birbirinin ayni degil. Niye bunu bize sorgulatiyorsun ki. Sen bilmiyor musun esini,her gece ayni yastiga bas koydugun adami tanimiyor musun da bi patavatsizin sozune kafayi takip,canini sıkıyorsun.

çapkın değilde inanılmaz özgüvenli oluyorlar..Mesleklerinin verdiği itibarı ,gücü kişiselleştiriyorlar..Yani normalde polis olmasa kimsenini dönüp bakmayacağı tipler o üniformayı giydiğinde bir büyüyorlar sanırsınız dev..Buda bende tüm polislere karşı önyargı oluşturuyor..

Merhaba

o kadar yoğun çalışıyorlar ki çapkınlık yapmaya zamanları oluyor mu ki ?

Bunu söyleyen kadınlar emniyet genel müdürlüğünde mi çalışıyorlarmış? İki tane polis görüp de, tüm polisler hakkında bu kanaate varmak bence çok saçma. Bence kafana takmaya bile değmez.

Cnm su esinle ve meslegiyle ugrasma artik nolurr suan icin araniz nasil bilmiyorum ama herseyi kafana takip durma o bunu dedi su soyle dedi tek polis esi sen degilsin hepimiz dusunmekten kafayi yiyelim mi capkinlar mi diye ..:)

Merhaba
ne alakasi var ? polis olana kadar gozu disarida olmayan adam, polis oldugu anda, bir anda capkin bir karakter mi aliyorus hoop diye.. beni tanidigim polisler esine asik ve yuvasina duskunler ona bakarsak...

Merhaba

hayır, erkekler çapkın olur.

Erkekler hep çapkındır ama polislikle bir alakası yok...

Ama benim başıma şöyle bişi gelmişti...
Yeni boşanacağım zaman karakola bazı evraklar götürmem gerekiyordu.
Neyse götürdüm orda bi polis vardı 40 yaşlarında... (Benim yaşım ozaman 24 idi 2 sene önceki olay bu)
Biraz bekledim orda bir kaç bilgi kaydetti sisteme.
Sonra ordan çıktım akşama tel bir baktım, watsaptan yazmış bana sizi çok beğendim diye..
Polis bir komşumuz var ona söyledim, o kişinin kim olduğunu buldu bana.
Adam meğerse ewliymiş yao_O
Ben oraya ne için gidiyorum, adam benim hakkımda ne pis şeyler düşünüyormuşşş...

X