polisler çapkınmı olur?

Polislerin capkin olduguna dair evet bir yargi var.. sahsi fikrim eeveeeeet cooook capkinlar bizzat basima geldi ve cogu kezde sahit olmusumdur. Genel olarak cogu insanin fikri capkin olmalaridir. Benim sozlum askeri personel capkinligini gorsem topa tutarim.. insanin icinde varsa yapar sana sadiksa yan gozle kimseye bakmaz.. kisilik meselesi. Allah iyilerle karsilastirsin..

ne densiz insanlarmış.... bakma sen onlara, böyle şeyler insanın kendinde biter

Polislerin capkin olduguna dair evet bir yargi var.. sahsi fikrim eeveeeeet cooook capkinlar bizzat basima geldi ve cogu kezde sahit olmusumdur. Genel olarak cogu insanin fikri capkin olmalaridir. Benim sozlum askeri personel capkinligini gorsem topa tutarim.. insanin icinde varsa yapar sana sadiksa yan gozle kimseye bakmaz.. kisilik meselesi. Allah iyilerle karsilastirsin..
birazda erken yaşta çok para bulunca ne yapacaklarını sapıtan tipler o çapkın olanlar

Polis olan cok tanıdıgım var.Çapkın denmez,ama asabi,sinirli ve şiddet eğilimli olma ıhtımalı gayet yuksek..

Konu hortlamış yine bir iki satır da ben yazayım bari, ben hala çapkınlığın meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Artı olarak bi gün kocamı kaçıracaklar diye ödüm kopuyor, görev yaptığı köydeki kızlar kudurmuş gibi biri bizi alsa da götürse diye adama kağıtla telefon numarası atmadıkları mı kaldı, ben annemdeyken eşiniz yoksa evinizi temizleyim diyen mi böyle kızlara dayanma gücü de bir yere kadardır heralde ayol bekar olsa hiç kaçarı yok.

Konu hortlamış yine bir iki satır da ben yazayım bari, ben hala çapkınlığın meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Artı olarak bi gün kocamı kaçıracaklar diye ödüm kopuyor, görev yaptığı köydeki kızlar kudurmuş gibi biri bizi alsa da götürse diye adama kağıtla telefon numarası atmadıkları mı kaldı, ben annemdeyken eşiniz yoksa evinizi temizleyim diyen mi böyle kızlara dayanma gücü de bir yere kadardır heralde ayol bekar olsa hiç kaçarı yok.
Polisler köyde görev yapmaz
köylere jandarma bakar

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Meslekle alakası yok adamın içinde varsa dağın başında yaşayan mağara adamı olsun gene yapar yapacağını....

Komser değil o, komiser. Daha nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz, :):) gelmiş burada buldum delisini oynuyorsunuz. Polis kolejini başarı ile bitirenler yunus değil çok farklı birimlerde çalışıyor bir kere, neredeyse sülalem emniyetin içinde, gayet iyi biliyorum bunları. Çok komik şeyler yazmışsınız güldüm. Çok abartmışsınız. Evet @EXXWOMAN çok haklı bana göre de sırf görsellik için kurulmuş. Asayiş polisi alt tarafı ya! Hani karakol polisinden tek farkı motor kullanması anladın mı? Asayiş diyorum bak.

Bir kere en başarılı olanlar yunus olmayı seçmez, asayiş koluna giriyor. Bak benim kankam 3 kere Özel harekat sınavına girdi olamadı, yunus olduğu halde sen düşün. En başarılı polisler organize, narkotik, terör, güvenlik, cinayeti bilişim, bilgi işlem ve mali şubedir. Çok abartmışsınız.

Size kim benimle bu kadar çirkin bir üslupla konuşma hakkını veriyor?
Ilk önce terbiyenizi takınınız daha sonra sizi kaale alarak yazdığınız şeylere cevap verebilirim.
Hasetlikten ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz ya. Valla askeriyeye Yada emniyete aşırı bir ilgim olmadığından sizin kadar detaylı bilmiyorum. Benimde ailemde 4 adet polis var birisi kuzenim olduğu halde sizin kadar detaylı bilmiyorum. Artık naıl delisi olduysanız bu bi emniyet mensubundan daha çok detayları bildiğinizi yazmışsınız :)) Acıyorum size sizin gibileri Kedi ile Ciğer olayına benzetiyorum Mundar demeye devam edin sizin gibileri eş diye almaz polis ve askerler :KK66: Ayrıca bi Polis ölene kadar Narkotikte Yada Yunus biriminde kalmaz. Nişanlımın Komiser başka bir arkadaşı Çevik Kuvvette uzun yıllar Komiser iken şimdi narkotiğe geçti. Bu taleple ilgili olan birşey siz ne hakla benim nişanlımı başarısız olarak nitelendiriyosunuz? Kimsiniz siz? Yüzyüze gelsek 2 kelimeyi biraraya getirip bi cümle kuramazsın burada artistlik peşindesin. Acınası insan.

Komser değil o, komiser. Daha nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz, :):) gelmiş burada buldum delisini oynuyorsunuz. Polis kolejini başarı ile bitirenler yunus değil çok farklı birimlerde çalışıyor bir kere, neredeyse sülalem emniyetin içinde, gayet iyi biliyorum bunları. Çok komik şeyler yazmışsınız güldüm. Çok abartmışsınız. Evet @EXXWOMAN çok haklı bana göre de sırf görsellik için kurulmuş. Asayiş polisi alt tarafı ya! Hani karakol polisinden tek farkı motor kullanması anladın mı? Asayiş diyorum bak.

Bir kere en başarılı olanlar yunus olmayı seçmez, asayiş koluna giriyor. Bak benim kankam 3 kere Özel harekat sınavına girdi olamadı, yunus olduğu halde sen düşün. En başarılı polisler organize, narkotik, terör, güvenlik, cinayeti bilişim, bilgi işlem ve mali şubedir. Çok abartmışsınız.

Kankanın mesleği hakkında ne kadar bilgin var bilemiyorum ama miss poine başarısız olmakla yunus polisi olmak arasında en ufak bir alaka yok. Senin bu mantığına göre diğer tüm polisler de görsellik üzerine kurulmuş, nihayetinde asayiş ekiplerinin sürekli olarak devriye atması hırsıza gözdağı vatandaşa güven mantığı ile gider. Alt tarafı asayiş kısmını anlamadım ? Asayiş daha az önemli kom daha çok önemli gibi bir durum mu var polis teşkilatında? Kankanın özel harekat sınavlarını geçememesinin sebebi kendi yeterliliği ile alakalı yunus olması veya başka bir birimde olması ile değil. Emniyet derya deniz bir teşkilat, en başarılılar şu birimlerdedir diyemezsin. Çünkü en başarılı polislerin ne derece harcandığına bizzat şahit olmuş insanım. Hele ki emniyet gibi her hükümete göre şekil değiştiren bir kurum için bunu söylemek ciddi derecede komik olur.

90lı yıllarda hilal bıyıklı pöh polisleri varken şuan bıyıkları bademe dönmüş durumda en basitinden. Teşkilat hakkında bilgi seviyesini akrabalarla belirliyorsak dayısı emniyet müdürü,diğer çeşitli aile üyeleri komcusundan trafikçisine başkomiserinden polis memuruna komple emniyetten olan, neredeyse evlenmek üzere olduğu adamın da özel harekatın ana vatanı hakkaride yıllarca görev yapmış biri olarak yazdığımı say. Yazdıklarımı da lütfen yanlış anlama.

Acıyorum size sizin gibileri Kedi ile Ciğer olayına benzetiyorum Mundar demeye devam edin sizin gibileri eş diye almaz polis ve askerler :KK66: Ayrıca bi Polis ölene kadar Narkotikte Yada Yunus biriminde kalmaz. Nişanlımın Komiser başka bir arkadaşı Çevik Kuvvette uzun yıllar Komiser iken şimdi narkotiğe geçti. Bu taleple ilgili olan birşey siz ne hakla benim nişanlımı başarısız olarak nitelendiriyosunuz? Kimsiniz siz? Yüzyüze gelsek 2 kelimeyi biraraya getirip bi cümle kuramazsın burada artistlik peşindesin. Acınası insan.

Arkadaşın uslubunu eleştirmişsiniz de sizin de bir farkınız kalmamış . :KK12:

X