polisler çapkınmı olur?

Bence onun polislere ilgisi vardi olmadi bir polis kafalayamadi simdide tukaka yapıyor.yada aldatti bir polis onu..boyle insanlari meslekleriyle yargilayanlara sinir oluyorum...polisler askerler vs bu tip adamlara cok asilan tip var....belki ondan birazda adlari cikmis..

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?

Ne alaka ya?..
Saçmalamışlar bence.
Siz nereden biliyorsunuz, yoksa hepsinin çapkınlığına mı mağruz kaldınız deseydin ya.
En fazla yolda geçerken polisin biri bakmıştır onlarda hemen hepsi çapkın damgasını vurmuşlardır.
Çapkının Polisi, Avukatı olmaz; karakter meselesi bu.
Eğer bir adamı karakter teyet geçmişse eşinide aldatır sevgilisinide.
Yani illa polis olmasına gerek yok ...

Aman sakın yunus etme:KK53: vasat bir erkeği bile öyle bir hale getririyor ki o üniforma ...valla aklın kalır sürekli...benim eşim de 4 yıl çalıştı yunuslarda o zamanlar tanışmıyorduk ama hep aklımı kurcalar istanbul gibi yerde kartal sahilinde çalışmış..
Zaten seçmelere de mahsus konuşması tipi düzgün olanları seçip koyuyorlar, sırf görsellik için kurulmuş bir tim yunuslar...
Şimdi sivilde allaha şükür...

Bu kanıya nereden vardınız?
Yani Yunus timi sadece tipleri düzgün fakat içleri boş bir birim mi?
Asla sırf görsellik için seçilen bir birim değildir.
Benim nişanlımda Yunus biriminde Komser ve eminim 10 sivil poliside cebinden çıkarır bilip bilmeden yorum yapmasanız keşke.

Liseden tanıdığım 4 tane polis arkadaşım var ikisi zaten capkindi. Ikisi de adam gibi adamdı. 4 uyle de konuşuyorum çapkın olanlar hep sevgililerini anlatır. Düzgün olanlar bir evleneyim, huzurlu bir Yuvam olsun. Insanin en büyük zenginliği budur diyorlar. Yani karakterrrr.

Bence öyle söyleyenlerin polislere ilgisi vardır çekici geliyordur falan. Takmayın eşinizi sizden iyi tanımıyor kimse :)

Bu kanıya nereden vardınız?
Yani Yunus timi sadece tipleri düzgün fakat içleri boş bir birim mi?
Asla sırf görsellik için seçilen bir birim değildir.
Benim nişanlımda Yunus biriminde Komser ve eminim 10 sivil poliside cebinden çıkarır bilip bilmeden yorum yapmasanız keşke.

Gereksiz bir alınganlık :KK14:
Benim eşim istanbulun bir ilçesinde birkaç yıl yunusların şefi olarak çalıştı. Ne iş yaptıklarını biliyorum. İstanbul ve büyük şehirler dışında pek iş yükü yoktur ve zaten çoğu küçük yerlerde ihtiyaç olmadığı için öyle bir birim de yoktur. Varsa da adam yokluğundan yaşını başını almış amcaları koyarlar.
Eşiniz de madem o birimdeymiş, oraya seçilmek için fiziksel özelliklerin ve iletişim becerilerinin önemli olduğunu biliyorsunuzdur. O üniformayı taşımak, motor kullanabilmek için uzun boylu atletik yapıda ve az buçuk görselliği olan kişiler seçilip eğitim verilir. Eşim de besyo mezunu ve branşı taekwondo olduğu için haliyle seçilmiş.
Yunusların amacı , ekiplerin giremediği, ulaşamadığı yerlerde güvenliği asayişi sağlamak ve görsel anlamda polisin varlığını gücünü hissettirmektir...Bu yüzden belli bölgeleri vardır ve orada dolaşırlar. Bu açıdan görsellik amaçlı kurulmuş bir birimdir, ama süs amaçlı değil.
Polis eşi olduğunuza göre bunları zaten biliyorsunuzdur.
Senin eşin benim eşim muhabbetine girmeye de gerek yok .Sivil ya da resmi herkesin amacı aynı.
İçleri boş demedim ama zannedildiği kadar da yetkili değiller, korku salmak için böyle efsaneler uyduruluyor, yok vurma yetkisi varmış da dövme yetkisi varmış da özel yetiştirliyorlarmış da vs. vs.
Konuyu neden buralara kadar çektiğinizi de hiç anlamadım...mune gelip uyaracak şimdi.

Ay benim esim de subay bakacak adam her durumda bakar. Bakarsa da ben bisey kaybetmem gozumdeki degerini kaybeden o olur. Hem bakmaz ki benim kocam:-)
Osuna eevham yaptirmayin insanlara anacimm.:KK36:

Ben de kriziantem cicegi epeydir esiyle ilgili konu açmıyo,suphelerinden kurtuldu demek diyodum.Yanılmisim...
Size burda ne desek boş.Esiniz iyi dayanıyo

Üniformalı erkeklere söylenen genelleme canım bu bence.
Karakter meselesi aldatmak,kimsenin lafına bakma. Sen eşini herkesten iyi tanırsın boşşver ağzı oaln konuşur

Bu tamamen kızların suçu.
Bizim kızlarımız üniformalı meslekleri sever. Hele apoletlerde yıldız falan varsa "hayır" diyecek kadın tanımıyorum.

Ben de polise evet diyecek kadın tanımıyorum mesela. Size karşı çıkmak amacıyla yazmadım bunu, öncelikle onu belirtmek isterim.

Ama kadınlar üniforma sevse bile, polisler ona pek dahil olamaz, en azından belli bir grup için.

Kadınlarda üniforma merakı da genel olarak gördüm diyemem, belki sabit maaş vs belli kesimleri etkiliyor olabilir.

Son düzenleme:
Ben de polise evet diyecek kadın tanımıyorum mesela. Size karşı çıkmak amacıyla yazmadım bunu, öncelikle onu belirtmek isterim.

Ama kadınlar üniforma sevse bile, polisler ona pek dahil olamaz, en azından belli bir grup için.

Kadınlarda üniforma merakı da genel olarak gördüm diyemem, belki sabit maaş, vs belli kesimleri etkiliyor olabilir.
Ben mesela asker yada polis istemem.niyeyse sevmem antipatik gelir..ama seveni cok..ozellikle bir kesim ucin ideal ...büyük konusmayayim yinede..

Gereksiz bir alınganlık :KK14:
Benim eşim istanbulun bir ilçesinde birkaç yıl yunusların şefi olarak çalıştı. Ne iş yaptıklarını biliyorum. İstanbul ve büyük şehirler dışında pek iş yükü yoktur ve zaten çoğu küçük yerlerde ihtiyaç olmadığı için öyle bir birim de yoktur. Varsa da adam yokluğundan yaşını başını almış amcaları koyarlar.
Eşiniz de madem o birimdeymiş, oraya seçilmek için fiziksel özelliklerin ve iletişim becerilerinin önemli olduğunu biliyorsunuzdur. O üniformayı taşımak, motor kullanabilmek için uzun boylu atletik yapıda ve az buçuk görselliği olan kişiler seçilip eğitim verilir. Eşim de besyo mezunu ve branşı taekwondo olduğu için haliyle seçilmiş.
Yunusların amacı , ekiplerin giremediği, ulaşamadığı yerlerde güvenliği asayişi sağlamak ve görsel anlamda polisin varlığını gücünü hissettirmektir...Bu yüzden belli bölgeleri vardır ve orada dolaşırlar. Bu açıdan görsellik amaçlı kurulmuş bir birimdir, ama süs amaçlı değil.
Polis eşi olduğunuza göre bunları zaten biliyorsunuzdur.
Senin eşin benim eşim muhabbetine girmeye de gerek yok .Sivil ya da resmi herkesin amacı aynı.
İçleri boş demedim ama zannedildiği kadar da yetkili değiller, korku salmak için böyle efsaneler uyduruluyor, yok vurma yetkisi varmış da dövme yetkisi varmış da özel yetiştirliyorlarmış da vs. vs.
Konuyu neden buralara kadar çektiğinizi de hiç anlamadım...mune gelip uyaracak şimdi.

'' Zaten seçmelere de mahsus konuşması tipi düzgün olanları seçip koyuyorlar, sırf görsellik için kurulmuş bir tim yunuslar...''
Bu cümle sizin yazınızdan alıntıdır. Kırmızı yazıda da anlaşılıyor ne demek istediğiniz.
Sadece görsellik için kurulmuş bir tim asla ve asla olamaz.
Evet bu birimde görsellik boy, kilo vs diğerlerinden daha önemli ama onlarda birer polis ve diğer birimlere göre çok daha yetkili ve yetenekliler.
Yani benim nişanlım şimdi boşu boşuna mı o kadar yıl Polis Koleji, 4 yılda akademi okudu? Ve hala okumaya devam ediyor yükseklisansını tamamlıyor.
Sırf görsellik amaçlı işini yapan bir Komser mi?
Diğer birimlerde olan bir çok Komser arkadaşı ilede tanıştım, aynı dönemde Akademiden mezun olmuşlar normal bir konuşma arasında Hocalarının nişanlıma Tilki lakabını taktığından bahsettiler bana, bende neden falan diye sordum Her denemede en başarılı olan kişi oydu ayar olurduk o yüzden ona falan dediler.
O yüzden asla ve asla görsellik için orada değil, ne benim nişanlım nede onun memurları.
Hepsi bir polisin olması gereken her özelliğe sahiptir.
Bir çok Çevik Kuvvet memurundan çok daha Çevik ve Atiklerdir.
Gereksiz alınganlık yapmadım sadece sizin yazınıza istinaden yorum yaptım.

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
. yok canım mesleğe göre olurmu öyle genelleme benim esimde askeri mensup biz daha evlenmeden diyorlardı yok şöyle.o olurlar yok böyle neye göre kime göre bu genelleme !!!siz guveniyormusunz takmayin he hi deyin geçin

Ay benim esim de subay bakacak adam her durumda bakar. Bakarsa da ben bisey kaybetmem gozumdeki degerini kaybeden o olur. Hem bakmaz ki benim kocam:-)
Osuna eevham yaptirmayin insanlara anacimm.:KK36:

Dün Nişanlımla görüştüm bu çapkınlık konusunu onada açtım.
O defter kapandı Özgecim falan dedi :)
Güveniyorum ben aşkıma Allahın izniyle sadık bir eş olacak :)
Ama bu konudan sonra evham bende yapıp sordum aklımı kurcaladı acaba diye :)

X