- Konu Sahibi Dilara55333
'' Zaten seçmelere de mahsus konuşması tipi düzgün olanları seçip koyuyorlar, sırf görsellik için kurulmuş bir tim yunuslar...''
Bu cümle sizin yazınızdan alıntıdır. Kırmızı yazıda da anlaşılıyor ne demek istediğiniz.
Sadece görsellik için kurulmuş bir tim asla ve asla olamaz.
Evet bu birimde görsellik boy, kilo vs diğerlerinden daha önemli ama onlarda birer polis ve diğer birimlere göre çok daha yetkili ve yetenekliler.
Yani benim nişanlım şimdi boşu boşuna mı o kadar yıl Polis Koleji, 4 yılda akademi okudu? Ve hala okumaya devam ediyor yükseklisansını tamamlıyor.
Sırf görsellik amaçlı işini yapan bir Komser mi?
Diğer birimlerde olan bir çok Komser arkadaşı ilede tanıştım, aynı dönemde Akademiden mezun olmuşlar normal bir konuşma arasında Hocalarının nişanlıma Tilki lakabını taktığından bahsettiler bana, bende neden falan diye sordum Her denemede en başarılı olan kişi oydu ayar olurduk o yüzden ona falan dediler.
O yüzden asla ve asla görsellik için orada değil, ne benim nişanlım nede onun memurları.
Hepsi bir polisin olması gereken her özelliğe sahiptir.
Bir çok Çevik Kuvvet memurundan çok daha Çevik ve Atiklerdir.
Gereksiz alınganlık yapmadım sadece sizin yazınıza istinaden yorum yaptım.
Çocuk gibisiniz...
Ben anlatmak istediğimi gayet güzel anlattığımı düşünüyorum, cımbızla onu seçmişsiniz, ayrıca sizin nişanlınızdan bize ne buldumcuk ve görmemiş gibi konuşup komik olmayın ve bir daha da cevap vermeyiniz çok rica ediyorum...