- 28 Temmuz 2014
- 505
- 206
- Konu Sahibi Dilara55333
meslekle ne alakaai var..
meslek degil kisilikle alakali.
bosuna uzmeyin kendinizi cok sacma bi sey
meslek degil kisilikle alakali.
bosuna uzmeyin kendinizi cok sacma bi sey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen aylarda bir haber okudum..imamın biri toplu sex yaparken yakalanmış..Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
Merhaba
kuafördeki bi kaç saçma kadın yüzünden mi moralini bozuyorsun ne alakası var, karakterle alakalı, bazı karaktersizlerinde üniformadan güç almasıyla alakalı, tanıdığım hiç bi polis çapkın değilMerhaba
Çalıştığım yer dolayısıyla o kadar çok polis Gördüm ki. Eski sevgilimde polisti aldatildim. 2 yıl peşimden koştu kabul ettim 1 sene sonra aldatildim.bunun yani sıra gelip giden uzaktan gozlemledigim yüzlerce polis var ve abartmiyorum %80 i eşini aldatiyor. Onlar için eşleri hizmetciden ibaret başka bişey değil .tabi sizi tenzih ediyorum 5 parmağın 5 I bir değil.Aldatildigimdan değil sadece polis oldukları için bi tarafları tavan yapmış polislerden nefret ediyorum.
JinekoloSaçma...plastik cerrah,jinekolog,bayan kuaförü deseniz anlarımda polisler hergün hırsız,dolandırıcı,tecavüzcü,gaspçı görmekten bıkmıştır bence nerde görcek kadınıda çapkınlık yapcak anlamadim doğrusu
Aynen katiliyorum, 20 yasinda cocuklar 3000, 3500 maas alinca ne oldum delisi olup kari kiz pesine kosuyolar. Ama bunu tum meslek hayatlari boyunca surdurmezler tabiki polisler capkin diyemeyiz.Polisler ve astsubaylar çok erken yaşta mesleğe atılıp ,akranlarına göre iyi sayılabilecek bir maaşa sahip oldukları için ,tayin oldukları yerlerde kısa süre kalacakları için evet ilk atandıkları zamanda çapkın oluyorlar ..Hatta buna asteğmenlerde dahil ..Ailem askeri mensup ,evlenene kadar ki hayatım askeri alanlarda geçtiği için bunu yakından gözlemledim ..Ancak bu bütün polisler ,bütün astsubaylar çapkındır diye genelleme yapılamayacak bir şeydir ...Siz eşinizi tanırsınız ...
Onlar da seni pek sevmemis.Çalıştığım yer dolayısıyla o kadar çok polis Gördüm ki. Eski sevgilimde polisti aldatildim. 2 yıl peşimden koştu kabul ettim 1 sene sonra aldatildim.bunun yani sıra gelip giden uzaktan gozlemledigim yüzlerce polis var ve abartmiyorum %80 i eşini aldatiyor. Onlar için eşleri hizmetciden ibaret başka bişey değil .tabi sizi tenzih ediyorum 5 parmağın 5 I bir değil.Aldatildigimdan değil sadece polis oldukları için bi tarafları tavan yapmış polislerden nefret ediyorum.
Kolejli olanlari da tenzih eder misinPolislerin çoğu (bir kısmını temzih ederim) polisliği meslek olarak sevip, seçtiği için polis olmuyor. Genelde bir baltaya sap olamayanlar kendini polislik sınavlarına atıyor. 25-30 yaşına kadar bir yere gelememiş (üniversite mezunları için) bir meslek sahibi olamamış, muhtemelen maddi sıkıntı çekmiş insanlar belli bir yere gelip, meslek sahibi olup, üniforma giyip cepleri de üç kuruş para görünce sapıtıyorlar. O yüzden polislerin çapkın olduğu dillerde dolaşır genelde.
Eşinizin çapkın olup olmadığını biz bilmeyiz. En iyi siz bilir, analiz edersiniz bunu...
sizi tanimiorm o yüzden bana sen diemezsiniz ayrıca hiç umrumda değil sevip sevmemeleri tabi sevmediklerinden hep beni buluyorlar savunmaya gectinize göre sizinde esiniz yada sevdginz biri polisOnlar da seni pek sevmemis.
ben hepsini bir tutmadim asla tutmam.tanidiklarimdan gorduklerimden bahsettim.Bakimsizlikla alakası yok.Oyle olsa ben aldatilmazdim. Bu benim yorumum benim düşüncem .Her polis bi olamazkiİlginc..Benim tanidigim polisler evine cok bagli ama evlenmeden once capkinlar evlenince dunyanin en kutsal kadini gibi davraniyor esine o kadinada bunu dedim ama valla bilemicem ben boyle gordum aldatma sbepleride bakimsizlik demisti
Savunmaya gecmedim. Sevmeyen aldatir demek istedim.sizi tanimiorm o yüzden bana sen diemezsiniz ayrıca hiç umrumda değil sevip sevmemeleri tabi sevmediklerinden hep beni buluyorlar savunmaya gectinize göre sizinde esiniz yada sevdginz biri polis