polisler çapkınmı olur?

meslekle ne alakaai var..
meslek degil kisilikle alakali.
bosuna uzmeyin kendinizi cok sacma bi sey

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
geçen aylarda bir haber okudum..imamın biri toplu sex yaparken yakalanmış..
diyeceğim şu..her erkek çapkın olur..ennn mutaassıp erkek bile davetkar kadına hayır demez ..onların doğasında var bu çapkınlık..
kadınlar üniforma aşığıdır..bırak polisi,pilotu,subayı..sırf üniformalı diye bir güvenlikçiye bile verirler!!bir kadın için erkek evli olmuş çol çocuk sahibi olmuş hemcinsinin umurunda olmaz..

Polis olan arkadaşlarımın neredeyse hepsi evli (7-8 polis arkadaşım var) hepsi de eşlerine/sevgililerine inanılmaz sadık. Ve tesadüf müdür bilmem ama evlenenlerin hepsi çok isteyerek ve eşlerini çok severek evlendiler. Şimdi ben bu insanlardan yola çıkarak genelleme yapacak olsam derim ki, polisler çok sadık oluyorlar.

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?

Saçmalamışlar..
Aman kocam beni aldatmasın diye ikide bir oraya gidip Bakım yaptırın diye demiş bence..
Ne boş insanlar var yahu.......

Oto tamircileri çok bonkör,
Manavlar çok dedikoducu,
Berberler de çok kıskanç olurmuşşşşş!
Ammmaann dikkatt!!:KK53:

Çalıştığım yer dolayısıyla o kadar çok polis Gördüm ki. Eski sevgilimde polisti aldatildim. 2 yıl peşimden koştu kabul ettim 1 sene sonra aldatildim.bunun yani sıra gelip giden uzaktan gozlemledigim yüzlerce polis var ve abartmiyorum %80 i eşini aldatiyor. Onlar için eşleri hizmetciden ibaret başka bişey değil .tabi sizi tenzih ediyorum 5 parmağın 5 I bir değil.Aldatildigimdan değil sadece polis oldukları için bi tarafları tavan yapmış polislerden nefret ediyorum.

Merhaba

merhaba,
soyledıgınız gıbı polısler hakkında genel bı bakış acısı bu yönde olusmus ama cok yanlış bende bır polıs esıyım ve esım benım ııcın dünyanın en sadık ınsanı kımsenın lafına bakmayın kafanızda kurup once psıkolojınızı sonra da huzurunuzu kaybedersınız allah korusun

Merhaba
kuafördeki bi kaç saçma kadın yüzünden mi moralini bozuyorsun ne alakası var, karakterle alakalı, bazı karaktersizlerinde üniformadan güç almasıyla alakalı, tanıdığım hiç bi polis çapkın değil

Polislerin çoğu (bir kısmını temzih ederim) polisliği meslek olarak sevip, seçtiği için polis olmuyor. Genelde bir baltaya sap olamayanlar kendini polislik sınavlarına atıyor. 25-30 yaşına kadar bir yere gelememiş (üniversite mezunları için) bir meslek sahibi olamamış, muhtemelen maddi sıkıntı çekmiş insanlar belli bir yere gelip, meslek sahibi olup, üniforma giyip cepleri de üç kuruş para görünce sapıtıyorlar. O yüzden polislerin çapkın olduğu dillerde dolaşır genelde.

Eşinizin çapkın olup olmadığını biz bilmeyiz. En iyi siz bilir, analiz edersiniz bunu...

çapkınlık mesleğe değil karaktere bağlı.

üniforma erkekleri çapkın yapmaz.bu genelleme çok yanlış.

Çalıştığım yer dolayısıyla o kadar çok polis Gördüm ki. Eski sevgilimde polisti aldatildim. 2 yıl peşimden koştu kabul ettim 1 sene sonra aldatildim.bunun yani sıra gelip giden uzaktan gozlemledigim yüzlerce polis var ve abartmiyorum %80 i eşini aldatiyor. Onlar için eşleri hizmetciden ibaret başka bişey değil .tabi sizi tenzih ediyorum 5 parmağın 5 I bir değil.Aldatildigimdan değil sadece polis oldukları için bi tarafları tavan yapmış polislerden nefret ediyorum.

İlginc..Benim tanidigim polisler evine cok bagli ama evlenmeden once capkinlar evlenince dunyanin en kutsal kadini gibi davraniyor esine o kadinada bunu dedim ama valla bilemicem ben boyle gordum aldatma sbepleride bakimsizlik demisti

Saçma...plastik cerrah,jinekolog,bayan kuaförü deseniz anlarımda polisler hergün hırsız,dolandırıcı,tecavüzcü,gaspçı görmekten bıkmıştır bence nerde görcek kadınıda çapkınlık yapcak anlamadim doğrusu
Jinekolo
Polisler ve astsubaylar çok erken yaşta mesleğe atılıp ,akranlarına göre iyi sayılabilecek bir maaşa sahip oldukları için ,tayin oldukları yerlerde kısa süre kalacakları için evet ilk atandıkları zamanda çapkın oluyorlar ..Hatta buna asteğmenlerde dahil ..Ailem askeri mensup ,evlenene kadar ki hayatım askeri alanlarda geçtiği için bunu yakından gözlemledim ..Ancak bu bütün polisler ,bütün astsubaylar çapkındır diye genelleme yapılamayacak bir şeydir ...Siz eşinizi tanırsınız ...
Aynen katiliyorum, 20 yasinda cocuklar 3000, 3500 maas alinca ne oldum delisi olup kari kiz pesine kosuyolar. Ama bunu tum meslek hayatlari boyunca surdurmezler tabiki polisler capkin diyemeyiz.

Eneee desene biz öldükk benim esimde polis qma bazi arkadaslarimizin dedigi gibi meslege kucuk yasta atanipta para yemeye baslayamadi :) once okudu ogretmen oldu kokoreccide bile çalıştı atanamayinca, gecen senede yqni dugujumuzden once yaoqcqk hise kalmdigindam atamadan umudu kesince pomem e basvurdu polis oldu..simdi konuyq gelecek olursak üniforma meraklisi kizlar cok evet ama namuslu adamlar da var. Ben kocama guvenirim guven olmadan yasanmaz.biz birbirimizi yedi sene bekledik cok emek verdik..ama eşimin anlattigi bekar olanlarin ve hani kucuk yasta para kazananlarin biraz capkin oldugunu söyler konusurlarmis ama onlarinda hepsi bir degil. Esimin devresi var pmyo dan 19 20 yasinda düşün :) benim ki 28e girecek :) duyma boyle seyleri aldatan adam isciee olsa profda olsa icinde varsa aldatir allahkimseyi kotuyle denk getirmesin kimseyide sasirtmasin

Onlar da seni pek sevmemis.

Polislerin çoğu (bir kısmını temzih ederim) polisliği meslek olarak sevip, seçtiği için polis olmuyor. Genelde bir baltaya sap olamayanlar kendini polislik sınavlarına atıyor. 25-30 yaşına kadar bir yere gelememiş (üniversite mezunları için) bir meslek sahibi olamamış, muhtemelen maddi sıkıntı çekmiş insanlar belli bir yere gelip, meslek sahibi olup, üniforma giyip cepleri de üç kuruş para görünce sapıtıyorlar. O yüzden polislerin çapkın olduğu dillerde dolaşır genelde.

Eşinizin çapkın olup olmadığını biz bilmeyiz. En iyi siz bilir, analiz edersiniz bunu...
Kolejli olanlari da tenzih eder misin :KK53:
Iclerinden bazilarinin Turkiye dereceleri olabülüğğğ :cool:

Capkin erkek olur ama meslegine gore capkin olaninida ilk defa duydum:)
Makmayin milletin lafina bu kadar, bozmayin huzurunuzu iki cumleye!

İlginc..Benim tanidigim polisler evine cok bagli ama evlenmeden once capkinlar evlenince dunyanin en kutsal kadini gibi davraniyor esine o kadinada bunu dedim ama valla bilemicem ben boyle gordum aldatma sbepleride bakimsizlik demisti
ben hepsini bir tutmadim asla tutmam.tanidiklarimdan gorduklerimden bahsettim.Bakimsizlikla alakası yok.Oyle olsa ben aldatilmazdim. Bu benim yorumum benim düşüncem .Her polis bi olamazki

sizi tanimiorm o yüzden bana sen diemezsiniz ayrıca hiç umrumda değil sevip sevmemeleri tabi sevmediklerinden hep beni buluyorlar savunmaya gectinize göre sizinde esiniz yada sevdginz biri polis
Savunmaya gecmedim. Sevmeyen aldatir demek istedim.
Benim her meslek grubundan yakinim vardir. Ve yanlislik gördüğüm her konuda yanlis yapani, meslegini icra edemeyeni yerden yere vururum. Kimse de gık demez.
Ben ve yakinlarim bunlari aşmış insanlariz.
Ben G.dogu da yaşıyorum polisi de iyi bilirim, askeri de sen o guzel kafani yorma.

X