polisler çapkınmı olur?

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?
her polis olan çapkın olacak diye bir şey yoktur. kişinin karakterine bağlı bu tamamen. çok fakir olanlarda eşini aldatıyor çapkınlık yapıyor zengin olanlarda .. kişiye bağlıdır yani buu

Merhaba
Konu acmistim ben evim cok pisim diye dediginiz herseyi dikkate aldim kuaforr gittim ordaki bayankarla konusurken esimin polis oldugunu soyledim hani konu acildi..
Ordaki herkes banana "aa polismi onlar cok capkin aman dikkat et ben kac tane taniyorum polis esini aldstiyor"
Moralim cok bozuldu bende birsey diyemedim varmi boyke bisey polis capkinmi olut?

milletin ağzına bakma eşin sadık bir insansa başkasından etkilenerek karakteri bozulmuyorsa takılma burda o dedikoducu kadınları doğrulayan salakça yorumları da dikkate alma polisler çapkından çok agresif oluyor ben babamdan bilirim. o söz de en fazla bekarlar için söylenmiştir.yoldan çıkan erkeğin illa polis asker vs olması gerekmez.

Merhaba

şu yazdıklarından sonra zihinsel olarak katetmen gereken çok yol var gibi...

Kuaförün lafı ile eşinizle ilgili şüpheye düştünüz, buradaki insanlar da bir ağızdan "saçmalamayın bunun meslekle ne ilgisi var" yazdığında da rahatlayacak mısınız? Halbuki, ne kuaförün söylemleri ne de bizim söylediklerimiz bir garanti olabilir size. Eşinizi iyi tanıyın ve ona göre güvenip güvenemeyeceğinize karar verin, bu kadar küçük şeylerle kendinizi yıpratmayın.

her polis çapkın olacak diye bir kaide yoktur
ama polisler genel olarak çapkındır bacım
polisin çapkın olmasının bir numaralı sebebi de bizim kızlarımızdır maalesef
üniforma manyağı o kadar çok kzı var ki içindekine bakmıyor bile
e doğal olarak beylerimizin de bi tarafları kalkıyor cesaretleniyor

Ne alakası var.İnsanları yaftalaytıp durmayın mesleki durumlara göre.Kuafördeki kadın 3-5 polis tanıyrda çapkın oldujkarını anladı da....bütün memeleketin polisleri çapkın oldu.Boş lakırdı bunlar.Sen de bu laflara kıymet verip moralin bozuluyor öyle mi.

bence böyle saçma bir yoruma kafanızı takmayın insanın karakteri bozuksa meslek ne olursa olsun yapar.canınızı sıkıpta keyfinizi kaçırmayın bu konu ile.

Komsularimin hepsi polis.binlerce polisin icindeyim.hergun goruyorum onlari.
Evet unuformaya cok guvenenler kendilerini bisey saniyolar.
Karizma varmi dersek mudurlerde fazlasiyla var.adamlarin yuzlerinde bile bi tuhaflik var sertler.
Yuksek mertebedekiler evet dikjat cekiyo bayanlar tarafindan.

Ama bazilarida gormeniz lazim polis demeye bin sahit.
Adam isinde gucunde evine ekmek goturme telasinda.
Evlilerse ailelerine cok baglilar.

Benm esimde polis gurur duyuyorum o ayri ama kuzlarda aç gibi bakiyolar sinir oluyorum.yani polislerin sucu yok bence.
Bayan polisler icinde gecerli ben bile arkalarindan bakiyorum yani halbuki normal bi bayana bakiyomuyum hayir.ama unuforma varsa bakiliyo.bazilarida kayitsiz kalmiyodur.

Capkinlarmi? Genelleme yapamayiz.
Ama esimden boyle bisey goruyim gozlerini oyarim:KK20:

Öyle diyenlere hiç aldırmayın...Polis olmayla alakası yok...MAYASI BOZUK olan konumu ne olursa yapıyor. Siz eşinizden eminseniz karakterini biliyorsanız sıkıntı yok.Her söylenene de kulak asmayın :KK66:

Bu nasıl bir mantık?
"Evet çapkın olur" deyince adamı mı boşayacaksınız?
Elalemin sözlerine göre mi eşinize güven duygusu oluşuyor sizde?

siginma evinde kaldigim donemde halsiyetsiz kadinlar vardi bazi icimizde ve bulunduklari ilin en islek yerine gidip ki orasi polis korumasi cevre komple bu kadinlar polislerin onlerinden tel. nolari yazili kagit atarlardi yerlere ve hic biri bos birakmazmisdi.artik anla ama aldatan es kendini belli eder hemen bisey duydum diye pirelendirme.yuvani

Valla polislerin en yoğun olarak sürekli bulunduğu bir semtteyim, put gibi duruyorlar görev yerlerinde, bırak çapkınlık yapanı sağa sola bakarken bile görmedim hiç birini, saçmalamış onu söyleyen. Adamlar bütün gün nelerle uğraşıyorlar, işi gücü bırakıp çapkınlık mı yapacaklar. Yani bu gördüklerim Beyoğlu'ndalar, yani çapkınlığın anavatanı :)

Bunu size söyleyen de uzman psikolog, insan sarrafı, üstüne üstelik müneccim filan olmalı, değil mi? Töbe töbe! Yav insanlar bayılıyorlar böyle saçma sapan genellemeler yapmaya, yok erkekler şöyledir, yok kadınlar bunu ister, çok biliyorlar, o yüzden hepsi şahane, kusursuz hayatlar yaşıyorlar. İnsan değil de elmadan armuttan bahsetsen, bu kadar genel konuşamazsın. Siz de bunu kafanıza mı takıyorsunuz? Ohoo...:KK51:

Merhaba
çok biliyormuş o herkes...

polis, asker vs. her meslekte çapkın olma ihtimali ne kadar varsa bunlar da böyle. ama üniforma düşkünlüğü onlara olan ilgiyi arttırıyor çoğunlukla...

meslekle ilgiil değil eşinin kişiliğiyle ilgili; babam polis 28 yıllık. hoş sohbettir, esprilidir ama kimseye yan gözle bakmışlığı yoktur. (nasıl emin oluyorsun demeyin oluyor)
çok var eşini aldatan polis bu da bir gerçek; ama karakola gidip polislere (evli bekar farketmez) yakınlaşmaya çalışan kadınlar var hemcinsim olmalarından utanıyorum.

Offf klasik aldatilmis kadin laflari. Kensisi aldatilan, kocasi, sevgilisi capkin olan kimi kadinlar dunyada sadik erkeklerin de var oldugu gercegini kabul etmek istemezler aldatmayi kolay hazmedebilmek icin. Diger kadinlar da aldatilsin isterler, bunu dort gozle beklerler ki acilari dinsin. O kadinlar da yukarida anlattigim gruptan belli ki. Bu sitede de cok var. Kadinlarin bircogu ne yazik ki mutlu hemcinslerini cekemiyor. Ben de bunu deneyimledim su vakte kadar ne yazik ki. Kocamla aram bozulsa gobek atacak ''arkadaslarim(!)'' var.

Merhaba
benim eşimde polis canım adamın çalışmaktan yemek yemeye vakti kalmıyor ki ne zaman çapkınlık yapsın :) sen eşinden eminsen boşver, bi kaç tane gördüm bende aldatan ama bu meslekten değil karakterden kaynaklanıyor

X