Polisle sevgili olmak?

Gercekten bravooo. İçimi okudun resmen.

Evet aslında benimde merakım bu yönde acaba şarkta mı böyle sadece çünkü özünde çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Yerleşik düzen konusunda evet biraz gözüm korkmuyor değil ama sanırım insan sevdikten sonra bunların çokta bir önemi kalmaz.

Bence asla tanıma boşver. Önemli olan sadece ilgi değil, zamanında asker eşi olarak konuşuyorum ne doğusu biter ne batısı, bir düzenin olmaz, sürekli tayin görürsün, taşına taşına evde kırılmayan cizilmeyen eşyan kalmaz, izne gidrrsin bi olay olur pat izinler iptal olur göreve çağrılırsınız.özellikle polislerin sistemi askeriyeden biraz daha zor gece 12 sabah 12 çalışıyor geneli, gezmeye gitmek iatersein istediğin zaman gidemezsin, evine istediğin zaman misafir çağıramazsın, her an eşinin telefonu acık olmak zorunda gecesi olmaz gündüzü olmaz.Ne asker ne polis asla !! Güzelim yıllarını heba etme

polis kızıyım.
erkekleri psikopatlaştırıyor bu meslek
anlamsız kısıtlamanın dibi.
senelerce gurbet ellerde saksı gibi yaşadık.sosyalliğimiz olmadı.
eve geç gelmek ne ki vaktinde gelmemle bile yaranamamıştım.
ne eve arkadaş çağırdım ne arkadaşıma gidebildim.
evde kavga olmasa dahi bir gerilim bir sevgisizlik.
ilerde evlenirsen ilginç psikolojik rahatsızlıkları olan çocukların olsun istermisin?

Benim esim polis biz tanistigimizda bati gorevindeydi cok kibar bana sesini dahi yukseltmezdi evligimizin ilk 3 yilida oyleydi bir kere sesini yukseltip konusmadi agresif degildi. Ne olduysa dogu gorevine gittik adamin icine bir sey kacti ve bana bagirip cagirmaya beni dinlemeye hatta agzindan kotu sozler bile cikmaya basladi zor zamanlardi siniri gecincede iste burda zorlu vs vs deyip durdu sark gorevimiz bitti ama benim kocam ayni kaldi malesef sinirli en ufak seyde bagirip cagriyor tahammulsuz oldu. Meslek gercekten yipratici

Bizde 5 sene ağrıda doğu görevi yaptık hiç işinden şikayet etmedi bırak agresif olmayı şuan batıdayız doğuda daha rahattık.Şimdiye gelirsek 20 yıldır büroda çalışan adamı pat diye asayişe devriyeye verdiler işte bu eşimi yıprattı.bize yansımadı desem yalan olur.çok güzel gurur verici meslek.Bir yerde görevde kalıp çok alışınca yer değişikliğinde psikolojisi bozuldu resmen.

Kendi adıma söyleyeyim eşimin asker ve polis meslek gruplarından olmasını hiç bir zaman istemedim
Tercih etmeme sebebim ,düzenli bir hayatlarının olmaması ,çalışma şartları, hep bir tehlike icindeler Allah hepsini korusun

Genellemeleri hiç sevmem.
Sevgilim polis,bilerek seçmedim tanıştığımızda mesleğini söyleyince çok şaşırdım polis arkadaşım bile yoktu çünkü bende önyargılıydım. Onu tanıdıkça kişiliğin meslekle alakalı olmadığını gördüm ve çok sevdim. Sevdikten sonra dünyanın öbür ucuna gidersin,tayini taşınmaydı bunlara kulak asma önemli olan KİŞİLİĞİ.

tabiki önemli aslında bu mesleğin kişiliğe atom bombası etkisi yapması.benim babam başka bir meslekte çalışsaydı yine huysuz kıskanç olurdu ama bu kadar burnumuzdan getirmezdi.

Bu kadar düşünmeyin uzun uzadıya tahminlerinizle gelişmeyecek olaylar yaşayın ve görün mutluysanız devam değilse ayrılın

sadece polislerınmı psikolojılerı yerınde degil? sankı polis eşiyim çevremde gördügüm polisler eşlerıne gayet saygılı bır dedıgını ıkı etmeyen ınsanlar şimdiye kadar hiç öyle kafası kırık görmedım. evet zor mesleklerı destek olmak zorundayız ama önemlı olan kişiliktir polis olmayıpta eşine neler yapanlar var bunu polıs asker dıye kıyaslamak çok yanlış. hakkınızda hayırlısı sevıyorsanız görüşün egerkı huyu suyu hoşunuza gıtmıyorsa görusmeyın

Bu biraz değişebilir kişiye göre.
Önceden polis erkek arkadaşım vardı ve çok sakin yapılı düşünceliydi sadece sürekli evlilik diyerek bunaltmisti.Ve çalışmaya karşıydı.Ama kıracak bir hareketini görmemiştim.

Eşim asker.karakter olarak o da sakın yapılı öyle eve gerginliği yansıtmaz.Biraz daha tani istiyorsaan ama sorunları çok yansıtan biriyle zor

burada meslekten ziyade daha bu yasta uzak mesafe iliskisi yasaman aslinda asil mesele
yeteri kadar taniyamayacaksin

Bir polis esi olarak fikir vereyim. Oncelikle suan sark gorevindeyken zaman zaman alingan ve agresif olabilir. Cunku polis olmak zaten zor sark gorevinde olmak cok daha zor. O yuzden alttan almaya devam etmeni oneririm. Polisler agresif olur yok soyle boyle herkes birsey der yok oyle birsey. Benim esim sukurler olsun kacakcilik organize de olmasina ragmen sakin kendi halinde guzel bir adam. Ama soyle de birsey var bir polisle evliysen esin ne kadar iyi olsa da cogu zaman zorlanirsin cok sevmiyorsan. Cunku ne saatleri belli ne tatilleri. Ulkede ki cirkin olan herseyle polisler ugrasir vs vs. Kucagimda 1 bucuk aylik bebegimle bir 15 temmuz atlatmisim allahim bir daha yasatmasin. Zordur yani iyi dusunmelisin cok sevmelisin :) Misal ben ne olursa olsun vok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum. Umarim hakkinizda hayirlisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…