- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Daha 22 yaşındayken niye uzak mesafe ilişkisine başlıyorsunuz ki?
Yanlış anlama ama hani sonradan ayrı düşersiniz neyse de, henüz daha aşık bile değilsiniz,
niye yeni birini tanıma aşamasındayken üstüne bir de şark görevi yapan bir polis riskini alıyorsunuz?
Tabii ki gercek. Olmamasi cok zor zaten. Bu durum egitim alirken veriliyor. O zamandan isleniyor. Sonra meslegi yaparken zaten oyle insanlarla karsilasiyorlar ki zamanla tahammulleri de sifirlaniyor. Tabii ki içlerinde sakin ve yumuşak olanlari da var ama belli ki sizinki onlardan degil. Simdi benim abimin doğuya tayini cikti. 1 yasinda bir bebekleri var. Toplanip taa ulkenin bir kosesine gidecekler. 10 yildir balikesirde yasiyordu. Evini aldi, esinin ailesi orda zaten. Bebege onlar bakiyordu. Bir anda tum duzeni bozup baska bir ile gidecekler. 5 yil sonra toplanıp geri gelecekler. Bir 10 yil sonra tekrar gidecekler vs vs. Zaten sonra cocuklarin egitim hayatini dusunmek zorunda kaliyorsun. Ya tek es gidiyor ya da egitimi bölünmesin diye 4 yillik yerde 8 yil kalıyorsunuz vs. Cidden sacma sapan bir hayat. Aşık degilken bu zorluklara girmeyi kabul etmek mantikli degil.
Umarim kendiniz icin en dogru karari verirsiniz.
Açıkçası eğer çok hoşlanmadıysam ya da aşk yoksa hiç düşünmem ondan mıdır bundan mıdır.Ne bileyim yaşınız da genç,eğer çok bir çekim yoksa bence bırakın.
polisler sert agresif vs genellemelerine polis eşi olarak kesinlikle katılmıyorum. mesleğinden karakter analizine girme, adamı tanı karakterine bak. mesleği göz önünde bulunduracağın durum, nöbet usulü çalışmaları, tatillerinin çok az ve belirsiz olması, her an hayatlarının tehlikede olması, bir yerde kalıcı hayat sürmeyip 3 sende 5 senede bir taşınmak zorunda kalacağınız vs vs...
eşim daha bir gün işindeki sıkıntıyı yansıtmış değil bana. meslekten karakter genellemesi yapmak kadar saçma bir düşünce olamaz
Evet bu işin en kötü yani. Düzen bozup düzen kurmak.Yazdıklarınızı okuyunca biraz gözüm korktu açıkçası.
Ben bu kadar uzun vadede düşünmemiştim hiç. Zor bir durum cidden
Yazdıklarınızı okuyunca biraz gözüm korktu açıkçası.
Ben bu kadar uzun vadede düşünmemiştim hiç. Zor bir durum cidden
Yok canim kimseye kulak asma bana da öyle dediler. Sert ama aynı zamanda merhametlilerdir.
Sana biraz is düşer sabır lazım
Her zaman plan yapamazsın. Planın bir anda bozulur is nedeniyle tabi bu her zaman değil.
Disardakilere kulak asma dilediğin gibi yaşa
Arkadaş ortamında
Ev
Evet bu işin en kötü yani. Düzen bozup düzen kurmak.
3 yıl sonra bende yeni şehirde düzen kurdum
Bütün arkadaşlarım olg eksigim şehirde kaldı. Kalıcı bi arkadaşlık da olmuyor haliyle. Ama seviyorsan evliniyorsan katlanmak zorundayiz da☺
Ne bileyim, ben işin o kısmından girdim direkt.İyi ama onunla ilk konuşmaya başladığımızda ben bunu bilmiyordum. Bunu öğrendikten sonrada hemen reddetmek istemedim biraz tanımak istedim. Sadece basit bir beğeni evet aşk yok ama. Ve büyük bir risk sorumluluk bende farkındayım ama ikilemde kaldım.
Meslek cok onemli. Daha cok gencsiniz. Buna cesaret edebilirsiniz ama etmeyin benden tavsiye. Zaten siz devlet memuru degilseniz tayininiz de olmayacagi icin ya isten ayrılıp evde oturacaksiniz ya da siz esinizin pesinde gitmeyeceksiniz. Her sey cok sacma yani
Hep olumsuz seyleri anlattım gibi oldu ama olumlu yönü yok çünkü
Ne bileyim, ben işin o kısmından girdim direkt.
Aşık olarak ayrı kalmamıza rağmen uzak mesafeden yaka silkmiş biri olarak.
Bir de polis olunca, doğru dürüst izin alamaz, alsa da her an herşey olabilir vs.
Daha çok gençsin, yanında yörende olacak, gezip tozabileceğin, yakından tanıyabileceğin birileri çıkar karşına.
Hayırlısı olsun hakkında.
Benim sevgilimde polis ama hiç öyle biri değil. Sinirli stresli değil hiç bana karşı agresifliği ses yükseltmişliği yoktur.
Gelecek açısından da hiç sıkıntımız yok maaşı da gayet güzel.
Rahat bi gelecek kurabiliriz ki ben de çalışırsam hiç bi kaygımız olmaz.
Saçma sapan yorumlar okudum ek maaş bilmem neymiş.
Tek MaaşliyiZ ben calismiyorum. Rabbime bin sukur elhamdilillah sıkıntımız olmadı.Benim sevgilimde polis ama hiç öyle biri değil. Sinirli stresli değil hiç bana karşı agresifliği ses yükseltmişliği yoktur.
Gelecek açısından da hiç sıkıntımız yok maaşı da gayet güzel.
Rahat bi gelecek kurabiliriz ki ben de çalışırsam hiç bi kaygımız olmaz.
Saçma sapan yorumlar okudum ek maaş bilmem neymiş.
Gelecek konusunda geçim sıkıntısını düşünmüyorum çok açıkçası bende çalışıyorum çünkü. O konuya çok takılmıyorum.
Sizin erkek arkadaşınız nerede görev yapıyor şark falan yaptı mı yaptıysa şarktayken nasıldı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?