- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.606
- 598
- Konu Sahibi agresifkiz
üstelik karakter olarak da memnun değilsin.
+1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstelik karakter olarak da memnun değilsin.
Aynen şaşırıyorum ben de hem görev kutsal hem imkanlar güzel daha ne olsun.Tek MaaşliyiZ ben calismiyorum. Rabbime bin sukur elhamdilillah sıkıntımız olmadı.
Gerçekten saçma yorumlar var
Gercekten bravooo. İçimi okudun resmen.Eşim polis memuru ve bugüne kadar ne sertliğini ne de agresifliğini gördüm . Aksine ben sert ve agresifimdir :) Doğu görevini çok sıkıntılı zamanda Hakkari de yaptı . O dönemin yarısında nişanlı yarısında resmi nikahlıydık . Oradayken evet psikolojileri değişik oluyor , çünkü ölüm çok değişik bir his . Yanlarında silah arkadaşları şehit oluyor , bir sonraki ben miyim diye korku oluyor ya da geride kalanları düşünüyorlar .
Tayin olayı evet var ve olacak . Bizim meslekte 7. yılımız ve 3. tayin yerimiz . Ama ben kişilik olarak aidiyet bağı olmayan bir tipim . O yüzden benim için asla sorun değil . Şu an tayin çıksa eşya toplar giderim . Yeni yer , yeni ortam beni her zaman cezbeder . Bu arada ben de devlet memuruyum .
Şu an bir öğretmen , bir doktor ya da farklı bir kamu çalışanı ile olsan emin ol daha rahat ve huzurlu olursun . Bu yadsınamaz bir gerçek . Ama polis eşi olmak o kadar gurur verici ki , dünyalara değişmem . Varsın olsun bayramda çalışsın , izni sıkıntılı olsun , tayini olsun . Vatan için hepsine değer .
Eşim polis memuru ve bugüne kadar ne sertliğini ne de agresifliğini gördüm . Aksine ben sert ve agresifimdir :) Doğu görevini çok sıkıntılı zamanda Hakkari de yaptı . O dönemin yarısında nişanlı yarısında resmi nikahlıydık . Oradayken evet psikolojileri değişik oluyor , çünkü ölüm çok değişik bir his . Yanlarında silah arkadaşları şehit oluyor , bir sonraki ben miyim diye korku oluyor ya da geride kalanları düşünüyorlar .
Tayin olayı evet var ve olacak . Bizim meslekte 7. yılımız ve 3. tayin yerimiz . Ama ben kişilik olarak aidiyet bağı olmayan bir tipim . O yüzden benim için asla sorun değil . Şu an tayin çıksa eşya toplar giderim . Yeni yer , yeni ortam beni her zaman cezbeder . Bu arada ben de devlet memuruyum .
Şu an bir öğretmen , bir doktor ya da farklı bir kamu çalışanı ile olsan emin ol daha rahat ve huzurlu olursun . Bu yadsınamaz bir gerçek . Ama polis eşi olmak o kadar gurur verici ki , dünyalara değişmem . Varsın olsun bayramda çalışsın , izni sıkıntılı olsun , tayini olsun . Vatan için hepsine değer .
Bence asla tanıma boşver. Önemli olan sadece ilgi değil, zamanında asker eşi olarak konuşuyorum ne doğusu biter ne batısı, bir düzenin olmaz, sürekli tayin görürsün, taşına taşına evde kırılmayan cizilmeyen eşyan kalmaz, izne gidrrsin bi olay olur pat izinler iptal olur göreve çağrılırsınız.özellikle polislerin sistemi askeriyeden biraz daha zor gece 12 sabah 12 çalışıyor geneli, gezmeye gitmek iatersein istediğin zaman gidemezsin, evine istediğin zaman misafir çağıramazsın, her an eşinin telefonu acık olmak zorunda gecesi olmaz gündüzü olmaz.Ne asker ne polis asla !! Güzelim yıllarını heba etmeMerhaba öncelikle herkese. Yaklaşık iki aydır polis bir çocukla konuşuyoruz. Kendisi doğuda şark görevinde. 24 yaşında, bende 22. Çok ilişki tecrübem olmadı bir iki kişiyle sadece görüşme olması dışında. O yüzden kafam çok karışık konuşacak kimsemde yok sizlere danışmak istedim.
Konuştuğum kişi çok beyefendi oldukça kibar birisi aslında. Ama gel gör ki çok çabuk alınıyor her şeye, hemen kendi kabuğuna çekiliyor çok çabuk küsüyor ve biraz agresif sert bir yapısı var. Bana bir yanlışını hiç görmedim ama. Sadece dediğim gibi biraz sert mizaçlı biri. Çabucakta parlıyor. Anlamaya çalışıyorum zor şartlar altında çalışıyor, hiç kolay değil eminim ki. Ama normalde bende çok alttan alan biri değilimdir yinede alttan almaya çalışıyorum ama kafamda soru işaretleri yok değil. Çevremdeki herkeste polisle sevgili eş olaylarına girmek çok sıkıntılı diyor, psikolojileri çok yerinde olmuyor diyor. Her insan öyle olacak diyede bir şey yok ama bana görede.
Ben öyle gelip geçici bir ilişki yaşamak istemiyorum bu saatten sonra tabiki yaşım daha genç evlilik düşünmüyorum ama öylesinede biriyle takılmak istemiyorum, kimseyi oyalamakta istemiyorum. Kafam çok karıştı belki tecrübeli olanlar ya da fikir vermek isteyenler olur sizce ne yapmalıyım devam etmeliyi miyim yoksa daha fazla üstüne düşmenin bir anlamı yok mu?
Merhaba öncelikle herkese. Yaklaşık iki aydır polis bir çocukla konuşuyoruz. Kendisi doğuda şark görevinde. 24 yaşında, bende 22. Çok ilişki tecrübem olmadı bir iki kişiyle sadece görüşme olması dışında. O yüzden kafam çok karışık konuşacak kimsemde yok sizlere danışmak istedim.
Konuştuğum kişi çok beyefendi oldukça kibar birisi aslında. Ama gel gör ki çok çabuk alınıyor her şeye, hemen kendi kabuğuna çekiliyor çok çabuk küsüyor ve biraz agresif sert bir yapısı var. Bana bir yanlışını hiç görmedim ama. Sadece dediğim gibi biraz sert mizaçlı biri. Çabucakta parlıyor. Anlamaya çalışıyorum zor şartlar altında çalışıyor, hiç kolay değil eminim ki. Ama normalde bende çok alttan alan biri değilimdir yinede alttan almaya çalışıyorum ama kafamda soru işaretleri yok değil. Çevremdeki herkeste polisle sevgili eş olaylarına girmek çok sıkıntılı diyor, psikolojileri çok yerinde olmuyor diyor. Her insan öyle olacak diyede bir şey yok ama bana görede.
Ben öyle gelip geçici bir ilişki yaşamak istemiyorum bu saatten sonra tabiki yaşım daha genç evlilik düşünmüyorum ama öylesinede biriyle takılmak istemiyorum, kimseyi oyalamakta istemiyorum. Kafam çok karıştı belki tecrübeli olanlar ya da fikir vermek isteyenler olur sizce ne yapmalıyım devam etmeliyi miyim yoksa daha fazla üstüne düşmenin bir anlamı yok mu?
Tüm kolluk kuvvetlerinden uzak dur :) Eşim asker![]()
tabiki önemli aslında bu mesleğin kişiliğe atom bombası etkisi yapması.benim babam başka bir meslekte çalışsaydı yine huysuz kıskanç olurdu ama bu kadar burnumuzdan getirmezdi.Genellemeleri hiç sevmem.
Sevgilim polis,bilerek seçmedim tanıştığımızda mesleğini söyleyince çok şaşırdım polis arkadaşım bile yoktu çünkü bende önyargılıydım. Onu tanıdıkça kişiliğin meslekle alakalı olmadığını gördüm ve çok sevdim. Sevdikten sonra dünyanın öbür ucuna gidersin,tayini taşınmaydı bunlara kulak asma önemli olan KİŞİLİĞİ.
Peki.tabiki önemli aslında bu mesleğin kişiliğe atom bombası etkisi yapması.benim babam başka bir meslekte çalışsaydı yine huysuz kıskanç olurdu ama bu kadar burnumuzdan getirmezdi.
Merhaba öncelikle herkese. Yaklaşık iki aydır polis bir çocukla konuşuyoruz. Kendisi doğuda şark görevinde. 24 yaşında, bende 22. Çok ilişki tecrübem olmadı bir iki kişiyle sadece görüşme olması dışında. O yüzden kafam çok karışık konuşacak kimsemde yok sizlere danışmak istedim.
sadece polislerınmı psikolojılerı yerınde degil? sankı polis eşiyim çevremde gördügüm polisler eşlerıne gayet saygılı bır dedıgını ıkı etmeyen ınsanlar şimdiye kadar hiç öyle kafası kırık görmedım. evet zor mesleklerı destek olmak zorundayız ama önemlı olan kişiliktir polis olmayıpta eşine neler yapanlar var bunu polıs asker dıye kıyaslamak çok yanlış. hakkınızda hayırlısı sevıyorsanız görüşün egerkı huyu suyu hoşunuza gıtmıyorsa görusmeyınMerhaba öncelikle herkese. Yaklaşık iki aydır polis bir çocukla konuşuyoruz. Kendisi doğuda şark görevinde. 24 yaşında, bende 22. Çok ilişki tecrübem olmadı bir iki kişiyle sadece görüşme olması dışında. O yüzden kafam çok karışık konuşacak kimsemde yok sizlere danışmak istedim.