Polisle sevgili olmak?

Benim esimde polis mesleginden dolayi oda bende cok sıkıntı yasadik ama esim goreviyle alakali stresli durumlari bana hic yansitmadi karakterle alakali bir durum sinirli ve agresif yapiya sahip olan biri dunyanin en rahat mesleginide yapsa bu ozellikleri bir sekilde ortaya cikar. Ama su varki polis esi olmak pek kolay degil bilgin olsun :)))

Ah canım. Yarama tuz bastın. 7 yıllık evliyim. Benim eşim de öyle.Hemen parlıyor bir şey olduğunda, sesini yükseltiyor. Öfke kontrolü yok. Fiziksel şiddet olayı kesinlikle yok ama bu duruma dayanamıyorum. O bağırdığı anda bende ipler kopuyor, ben de bağırıyorum. Psikolojimi çok etkiliyor, moralsiz oluyorum sürekli. Çok iyi bir insan aslında ama bu huyu beni çıldırtıyor. Her olayda küser. Kesinlikle gelip gönlümü almaz. Günler boyu, hatta bazen haftalar boyu aynı evin içinde küs durur. Bıktım usandım valla ben bu huyundan. İçim şişiyor aynı evin içinde küs durunca. Şu an yine 2 gün önce saçma sapan bir konudan dolayı tartıştık. 2 gündür konuşmuyor, ben de konuşmuyorum. Üstelik tüp bebek tedavisiyle hamileyim şu an. Bari insan karısı hamileyken küsmez, uzatmaz değil mi? Ama küsüyor işte. Huylu huyundan vazgeçmiyor malesef. Daha önceleri çok söyledim bu huyunu sevmiyorum diye ama hala aynı...
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Valla eşimle 6,5 yıldır beraberiz. 1 senedir de doğu görevindeyiz. Hiç yansıtmadı bana iş stresini. Tayinden falan çekiniyosan eğer birini gerçekten sevdiğin zaman nerde yaşadığının hiçbir önemi olmuyo. Hakkında hayırlısı.

Benim esimde alingan durduk yere sebep bulup küsen biriydi baslarda bende alttan alip hatami bilmesemde özür diliyordum. Sonra kendime gelip durumu farkettim. Ben napiyorum diye. Yine küstü hic pesine dusmedim zeytinyagi gibi üste ciktim tribimi attim bir baktim o benden ozurler diliyor ariyor sonra aldim karsima konustum. Birseye bozulursan kirilirsan bana karsima gecip anlat bende hataliysam telafi ederim degilsem aciklama yaparim. Aksi halde kendi kendine trip atarsan bu is yurumez dedim. Sonnra duzeldi cok sukur..

Aynen boyle konusun, simdiden sizi boyle yildirmasin..

Biz de Doğu görevindeyiz, evlendiğimiz ilk günden beri. Yaklaşık 1 yıl olacak evleneli.

Doğup büyüdüğün yerlerden, hiç bilmediğin yerlere gittikten sonra hayat zor.
Bayramların olmaz, çünkü eşin işte olur.
Haftasonu iznin olmaz, çünkü siyasi gelse, bi olay olsa, anında izinler iptal.
İzinler iptal derken sadece haftasonundan bahsetmiyorum, yıllık izin de iptal.
Kafama göre çıkıp eğleneyim yapamazsın, ortam kötü, arkadaş edinelim de ev oturmalı yapayım desen, herkes kendi kabuğuna çekilmiş olur, öyle arkadaş canlısı aileler genelde yok.

Stres hayatınızın bi parçası olur her zaman, bunları da göze al.
1 yıllık evliyim ama samimi söylüyorum eğer aşık olmasaydım asla evlenmezdim.

Çok yakın bir arkadaşımın eşi polis ben bekarken bana sakın polisle evlenme dedi peki sen neden evlendin dediğimde iae ben onun tanıdığımda henüz polis olmamıştı dedi yani çalışma şartları ve zaten her türlü pisliği gördüklerinden sanırım bir süre sonra sinirler dayanmıyor ama sizin görüştüğünüz kişi daha 24 yaşında bilemiyorum ben biraz kaderciyim kısmetinizde varsa olur zaten hayırlısı olsun

Daha önce 2 polisle konuştum, biri çevikti öteki masa başı. İkisi de bahsettiğiniz gibiydi. Zor şartlar altında çalışıyorlar, bunlara tamamsanız devam edin...

Benim sevgilimde polisdi hersey senin ki gibi cok guzeldi ilgi alaka ayaklari yere basiyor ne istediginide biliyor dedim ciddiyizde dedik ayni agresif cabuk parlamalar kizmalar gunlerce kavga ettik mi konusmamalar kabuguna cekilmeler filan derken ne oldu sabah herseyimsin diyen adam senlik bise yok kendimi kotu hissediyorum diyip gunlerce konusmadi en sonunda ben cok ustune gittim ve bakla cikti ayrilmak istedi ustelik ben birbirimizden vazgecmeyelim dememe ragmen demem o ki duygu durumlari degisik olabiliyor herkes ayni olmayabilir ama senin sevgilinle benim eskisini gordum sanki devam etsen bile baglanma ben ceyiz duzuyordum aldigim ceyizlerin odemesini yapiyorum hala dusun urunler teslim edildi 2 gun sonra ayrildim benim icin nasil bir yikim oldu anlatamam 3 ay oldu yeni yeni kafam ayiyor. Allah hakkinda hayirlisini versin

En son ki yorumu okur musun? Umarim hayirlisini yasarsin

Çok üzüldüm sizin adınıza ama hayırlısı olmuştur belkide iyi tarafında bakmak lazım yol yakınken kurtulmuşsunuz. Bende biraz mesafe koydum şimdilik aramıza çünkü mantıklı düşünmeye karar verdim bir süre böyle uzak kalmak en mantıklısı sanırım. Varsa zaten olacağı elbet olur, çok teşekkür ederim.

Küsüyor mu dedin? Gerisini okumaya gerek duymadım. Kadına küsen trip yapan erkekten bir cacık olmaz. Ayrıl!

Aşık değilsin deli değilsin divane değilsin, avare değilsin, bakışına gülüşüne ölüp bitmiyorsun..
E ne işin var polisle?
Ben eğer bu üstte saydıklarımdan değilsem hayatta uğraşmam, katlanmam. Öyle olsam bile katlanacağım şeylerin sınırı var ayrıca. Boşver derim daha iyilerini bulursun.
Benim kuzenim de polisle evleniyor, doğuda çocuk. Kızın kendisi hemşire, bana göre kendini yaktı.
Çocuk daha şimdiden kıza bütün sosyal medya hesaplarını kapattırmış. Ne diyelim Allah herkese akıl fikir versin tabi her şey meslekle alakalı değil ama balık da baştan kokar.

22 yaşındasın.

şark görevindeki bi polisle ne işin var.

kimse yanlış anlamasın ama en güzel zamanlarını heba ediyosun bence. üstelik karakter olarak da memnun değilsin.

çık dolaş eğlen biraz.
Yok canım arkadaş 22yaşında. gelip, geçici ilişkiler yaşamak istemiyor bir ilişkide kendini tanımayı, tanımlamayı farklı anlıyor. Arkadaş için ciddi olacak,evlilik olcak işin sonunda.. Sonrada burda evlilik ile ilgili tonla konu açacak

Burada tonla konu açacak olmak veya olmamak beni ilgilendirir. İsteyende buna yorum yapar kimse bana cevap yazmak zorunda değil buraya konu açacak olmam sizi bu kadar rahatsız edecekse.
22 yaşında olmam gelip geçici ilişki arıyor olmamıda gerektirmez bu tamamen tercih meselesidir. Şimdi evlenmeyi düşünmüyor oluşumdan zaten buraya bu konuyu açtım konuştuğum kişiyi uzun süre oyalamak vaktini almamak adına bana yardımcı olacak arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını istedim. Çokta yardımcı oldular bir kere daha düşünmemi sağladılar ama neyseki hiç biri sizin gibi alay edercesine cevap vermedi.
İlişkilere bakış açısı herkese göre farklı anlamlar içerir ve bu kişileri ilgilendirir bizlere saygı duymak düşer.
Teşekkürler.

Bende sanırım biraz mesafe koymaya karar verdim çünkü dediğiniz gibi henüz aşk yok ölüp bitmiyorum bu yüzden kendimi engelleyebiliyorum. Zaten olacağı varsa olur ben şimdilik biraz mantıklı düşünme taraftarıyım. Çok teşekkür ederim.

Tabi istediğin konuyu açma hakkın var haklısın sınırsız konu açma hakkın var hayatta mutluluklar

Eşim asker. Biz sevgiliyken sonrada asker olmaya karar verdi. Ben sevmeseydim ve geçmişimiz olmasaydı bi askerle evlenmek istemezdim. Sebebi de özellikle mesleğinin baslarında yerleşik bi düzenleri olmaması, stresli bi iş yapıyo olmaları düzenli bi hayatımızın olmaması. Ben de öğretmenim düzenli yerleşik bi hayatım var ve evlenene kadar memleketimden ayrılmamışım hiç. Tamamen hayat beklentimin uyuşmaması. Ama seviyordum evlendik. Eşimle gurur duyuyorum seviyorum hiç ardından duamı eksik etmem ama mesela asker olduktan sonra tanışsaydık dediğim sebeplerden ötürü ilişkiye başlamazdım. Fark bu. Seversen kendini de ona göre ayarlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…