Polisle sevgili olmak?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba öncelikle herkese. Yaklaşık iki aydır polis bir çocukla konuşuyoruz. Kendisi doğuda şark görevinde. 24 yaşında, bende 22. Çok ilişki tecrübem olmadı bir iki kişiyle sadece görüşme olması dışında. O yüzden kafam çok karışık konuşacak kimsemde yok sizlere danışmak istedim.
Konuştuğum kişi çok beyefendi oldukça kibar birisi aslında. Ama gel gör ki çok çabuk alınıyor her şeye, hemen kendi kabuğuna çekiliyor çok çabuk küsüyor ve biraz agresif sert bir yapısı var. Bana bir yanlışını hiç görmedim ama. Sadece dediğim gibi biraz sert mizaçlı biri. Çabucakta parlıyor. Anlamaya çalışıyorum zor şartlar altında çalışıyor, hiç kolay değil eminim ki. Ama normalde bende çok alttan alan biri değilimdir yinede alttan almaya çalışıyorum ama kafamda soru işaretleri yok değil. Çevremdeki herkeste polisle sevgili eş olaylarına girmek çok sıkıntılı diyor, psikolojileri çok yerinde olmuyor diyor. Her insan öyle olacak diyede bir şey yok ama bana görede.
Ben öyle gelip geçici bir ilişki yaşamak istemiyorum bu saatten sonra tabiki yaşım daha genç evlilik düşünmüyorum ama öylesinede biriyle takılmak istemiyorum, kimseyi oyalamakta istemiyorum. Kafam çok karıştı belki tecrübeli olanlar ya da fikir vermek isteyenler olur sizce ne yapmalıyım devam etmeliyi miyim yoksa daha fazla üstüne düşmenin bir anlamı yok mu?

Kişiliğini falan bilmem de doğu görevindeyse onun hemen evlenmek isteyeceği kesin. Biz de doğu gorevindeyiz evet işleri cok stresli ama eşim bana hiç yansıtmadı bugüne kadar. İnsanın mizacıyla alakalı o durum.

Sürekli konuşma bir şekilde evliliğe geliyor zaten. Benim şimdilik öyle bir düşüncem yok ama ilerisi için bilemiyorum. Ama onu oyalamakta istemiyorum eğer ciddi bir şeyler olmayacaksa. Büyük bir ikilemde kaldım. Tabi ki meslekten ziyade biraz kişiselde bir olay ama bu ekstra etkiliyor sanıırım.

Benim babam da abim de polis. Ben olsam asla polis biriyle gelecek dusunmezdim. Geneli agresif. Çünkü meslekleri onlari zorbaliga alistiriyor. Isin kötüsü bunu yanlis bulmuyorlar. Ayrica surekli tayin isleri var. Siyasi durum degisince de en cok emniyet teskilati etkileniyor. Yillik izne cikacak olursunuz bir anda ülkede sorun çıkar, tum paraniz cope gider. Ekstra mesailerden ucret alinmiyor. Stresli ve gergin bir isleri var. Hep milletin hirlisi hirsiziyla katiliyle muhataplar.
Ben asik degilsem, polis birine sans vermezdim.

Çok haklısınız aslında bende böyle düşünüyorum ama işte çevre hep insanın aklını karıştırıyor etki altında kalıyorum.
Çok teşekkür ederim düşüncenizi belirttiğiniz için.

İşte şu an ortada çokta aşk yok tanıma aşamasındayız bende o yüzden fikir almak istedim.
Evet benimde korkum bu yönde zaten bu sert agresif yapısını banada yansıtır mı ya da hep böyle mi devam eder yoksa şu an şarkta olduğu için mi bilemiyorum. Ve dediğiniz gibi bir kere çok sert olduklarını dile getirmiştim ben onada o da bunun olması çok normal gerektiği yerde olmalı demişti. Dediğiniz gibi bu durumu normal buluyor.
Buraya yazmamın ilk sebebide böyle çevresinde polis tanıdığı olanlardan fikir almaktı aslında, bu haklarında söylenenler genelleme mi gerçek mi yoksa diye. İyice kafam karıştı sanırım.
Teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için.

22 yaşındasın.

şark görevindeki bi polisle ne işin var.

kimse yanlış anlamasın ama en güzel zamanlarını heba ediyosun bence. üstelik karakter olarak da memnun değilsin.

çık dolaş eğlen biraz.

İlk tanıştığımızda konuşmasını kafa yapısını çok beğendim ve mantıklı bulduğum için sürdürdüm aslında konuşmayı ama hiç kolay olmadığını anladım büyük bir sorumluluk sanırım. Bende ikilemde kaldım zaten.

nerde tanıştınız?

İyice tanı.
Eğer iyi huylu, akıllı bir adamsa devam et.
Yok sinirlerini kontrol edemiyor, bağırıp çağırıyor, zıvanadan çıkıyorsa yol ver gitsin.
Meslekle alakalı değil, insanın kendisiyle ilgili bir sorun.

Herkes bunu soyler polisle evli olmak zordur.
Bende polis eşiyim. Allaha Şükür bir sıkıntımız olmadı. Biraz kişinin kendisiyle alakali.
Meslek zor evet ama onemli olan o mesleği eve yansitmamak
Çok sukur bizim öyle problemimiz olmadı. Canını sıkma derim seviyorsan devam et gozlmele

Daha 22 yaşındayken niye uzak mesafe ilişkisine başlıyorsunuz ki?
Yanlış anlama ama hani sonradan ayrı düşersiniz neyse de, henüz daha aşık bile değilsiniz,
niye yeni birini tanıma aşamasındayken üstüne bir de şark görevi yapan bir polis riskini alıyorsunuz?

Yani bana pek de güzel bir ilişki gibi gelmedi ya,özür dileyerek söylüyorum ama.
Agresif biriyle zor.

Evet banada biraz zor gibi geliyor ama bu durum geçici mi değil mi onu anlamaya çalışıyorum aslında. Çünkü çok aşırı olduğunu söyleyemem belki şarkta diye mi böyle acaba

Tabii ki gercek. Olmamasi cok zor zaten. Bu durum egitim alirken veriliyor. O zamandan isleniyor. Sonra meslegi yaparken zaten oyle insanlarla karsilasiyorlar ki zamanla tahammulleri de sifirlaniyor. Tabii ki içlerinde sakin ve yumuşak olanlari da var ama belli ki sizinki onlardan degil. Simdi benim abimin doğuya tayini cikti. 1 yasinda bir bebekleri var. Toplanip taa ulkenin bir kosesine gidecekler. 10 yildir balikesirde yasiyordu. Evini aldi, esinin ailesi orda zaten. Bebege onlar bakiyordu. Bir anda tum duzeni bozup baska bir ile gidecekler. 5 yil sonra toplanıp geri gelecekler. Bir 10 yil sonra tekrar gidecekler vs vs. Zaten sonra cocuklarin egitim hayatini dusunmek zorunda kaliyorsun. Ya tek es gidiyor ya da egitimi bölünmesin diye 4 yillik yerde 8 yil kalıyorsunuz vs. Cidden sacma sapan bir hayat. Aşık degilken bu zorluklara girmeyi kabul etmek mantikli degil.
Umarim kendiniz icin en dogru karari verirsiniz.

O kadar büyük bir aşırılığını şimdilik hiç görmedim aslında efendi biri.
Dediğim gibi belki şark dolayısıyla biraz huysuz olabilir.
Biraz daha tanımakta fayda olabilir tabi.

Evet banada biraz zor gibi geliyor ama bu durum geçici mi değil mi onu anlamaya çalışıyorum aslında. Çünkü çok aşırı olduğunu söyleyemem belki şarkta diye mi böyle acaba

Açıkçası eğer çok hoşlanmadıysam ya da aşk yoksa hiç düşünmem ondan mıdır bundan mıdır.Ne bileyim yaşınız da genç,eğer çok bir çekim yoksa bence bırakın.

Evet herkes söylüyor ama herkes kulaktan duyduğunu söyleyerek büyük bir genelleme yapıyor belki diğerleri gibi değildir farklıdır dediğimde hepsi aynıdır diyorlar. Bende böyle birinci ağızdan sizlerden fikir almak istedim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…