- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi Limon135416
-
40 gün kalırız diyor 40 gün için bebekle gidemeyizki
14 aylık canimZor canm ya bebekle gidilmez tabi bebek ne kadarlık
14
14 aylık canim
biz doğu görevini şu an bitliste yapıyoruz canım olaysız rahat biyer hiçbir ilcesininde olay açısından bi farkı yok bi sorun çıkmıyorKizlar merhaba esimi gecici gorev ile bitlis e gondermislerdi bitlis ilk tercihimizdi bugun ilcesi aciklandi tatvan ilcesi oldu orada asaleten atamalari da yapilacakmis nasil bir yer bitlis bilginiz varmi
biz doğu görevini şu an bitliste yapıyoruz canım olaysız rahat biyer hiçbir ilcesininde olay açısından bi farkı yok bi sorun çıkmıyor
yok canım biz merkezde oturuyoruz tokideTatvanmisiniz sizde canim
yok canım biz merkezde oturuyoruz tokide
benim eşim özel harekat onun için merkezde görev yapıyor ama her ay ilçeye göreve gideyor 10 günlüğüne. tatvan gezmek dolaşmak için çok iyi biyer alışveriş merkezi var kışı çok kötü geçiyor kardan yollar kapalı.Esim su an tatvanda canim ben ailemin yanindayim tatvanda ev bakiyoruz ve ayriyetten 2.el esya bakalim daha snra ben gelicem umarim bulabilirz
benim eşim özel harekat onun için merkezde görev yapıyor ama her ay ilçeye göreve gideyor 10 günlüğüne. tatvan gezmek dolaşmak için çok iyi biyer alışveriş merkezi var kışı çok kötü geçiyor kardan yollar kapalı.
tatvan güzel canım. bitliste eşyasını bırakıp giden çok oluyor rahatlıkla bulursunuz. bizde sürekli gezmek için alışveriş için tatvana gidiyoruz orası bitlisin merkezi gibi. zaten pazar falan yok kıyafet falan pahalı onun içinKışın evden cikamicaz desene canim :) esimi sivil asayiş e vermisler asayiste su anda bakalm insallah ev ve esya konusu da halledilir ise ben de gelicem internetten arastirdigim kadari ile Gayet guzel bir yer
tatvan güzel canım. bitliste eşyasını bırakıp giden çok oluyor rahatlıkla bulursunuz. bizde sürekli gezmek için alışveriş için tatvana gidiyoruz orası bitlisin merkezi gibi. zaten pazar falan yok kıyafet falan pahalı onun için
Canim ben de bitlisteyim hizandayim cok da sorunsuz diyemeyiz bence bitlise daha gecen gun karakola saldirdilar 1 asker yaraliydi hizandabiz doğu görevini şu an bitliste yapıyoruz canım olaysız rahat biyer hiçbir ilcesininde olay açısından bi farkı yok bi sorun çıkmıyor
Sorunsuz bir yer diyemeyiz ama tatvan en guzel yeri bitlisin. Ama bi olay cikarsa il genelinde yuruyus falan ordada cikar mutlaka ama onun disinda sorun olmuyor oradaKizlar merhaba esimi gecici gorev ile bitlis e gondermislerdi bitlis ilk tercihimizdi bugun ilcesi aciklandi tatvan ilcesi oldu orada asaleten atamalari da yapilacakmis nasil bir yer bitlis bilginiz varmi
Sorunsuz bir yer diyemeyiz ama tatvan en guzel yeri bitlisin. Ama bi olay cikarsa il genelinde yuruyus falan ordada cikar mutlaka ama onun disinda sorun olmuyor orada
Pöh eşi olmak Çokmu zor? Sözlüm pöh egitiminde henüz atanmasına 3 ay kadar zaman var.pöh benimkide şimdi geçici görevle hakkariye gitti zaten doğuda olduğu halde . bu olaylardan önce de her ay 10 günlüğüne ilçeye gidip orda kalıyordu. pöh için doğu batı hiç farketmiyor gerçekten
cok zor gerçekten beni hamileyken 1 ay gördü toplamda bebeğimız doğdu 2 aylık olana kadar. göremedi hep görev hep görevPöh eşi olmak Çokmu zor? Sözlüm pöh egitiminde henüz atanmasına 3 ay kadar zaman var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?