Çok teşekkür ederim, yarın kontrole gideceğim regl olmayı bekliyordum. Doktor bakalm ne diyecek. rabbim hepimize yardımcı olsunEvet önce opu oldum sonraki adette histereskopi yapıldı. Hatta adetten 9 gün sonra oldu diye hatırlıyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontrol için histereskopi
- Konu Sahibi AsliiO
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba cnm benim süreç te seninki gibi ilerledi önce opu spnra hiteroskopi polip alındı rahme çizik atıldı. Bugün 5. Gün olmama rağmen hala kanama devam ediyor cnm sende durumlar nasıl? Neden hala kanıyor olabilirim sizce. Doktor 3 tane polip aldığını bizi biraz zorladı dedi acaba zorlama olduğu için miEvet önce opu oldum sonraki adette histereskopi yapıldı. Hatta adetten 9 gün sonra oldu diye hatırlıyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsınız. Ultrasonda görünmüş müydü polip acaba ? Yani doktor bana demişti evet ultrasonla bakıyoruz ama gölge gibi düşün arkasını göremiyoruz o yüzden histereskopi yapabilirim demişti. Sizin ultrasonda polip görüldüğü için mi oldu yoksa kontrol amaçlı mı oldunuzMerhaba cnm benim süreç te seninki gibi ilerledi önce opu spnra hiteroskopi polip alındı rahme çizik atıldı. Bugün 5. Gün olmama rağmen hala kanama devam ediyor cnm sende durumlar nasıl? Neden hala kanıyor olabilirim sizce. Doktor 3 tane polip aldığını bizi biraz zorladı dedi acaba zorlama olduğu için mi
Teşekkürler cnm 1tane görülmüştü cnm ama 3 tane alınmış . Parlak bir şey var polip oldıgundan şüpheliyim demişti. Onun bahanesiyle çizik de attım demişti cnm .Çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsınız. Ultrasonda görünmüş müydü polip acaba ? Yani doktor bana demişti evet ultrasonla bakıyoruz ama gölge gibi düşün arkasını göremiyoruz o yüzden histereskopi yapabilirim demişti. Sizin ultrasonda polip görüldüğü için mi oldu yoksa kontrol amaçlı mı oldunuz
Opu tedavisinden sonra yapılıyor, anestezi ile oluyo bişey duymuyorsunuz. O gece hastanede kalmanıza gerek olmuyo aynı gün içinde biraz dinlenip taburcu oluyorsunuz. Zorlu bir işlem değil.Merhaba kızlar, iki kez tüp bebek denemem oldu, ilki negatif diğeri pozitif olup kimyasalla sonuçlandı. Eşimde ve bende herhangi bir problem yok 4.senemize girdik artık, şuan tekrar sil baştan tedaviye başlayacağım adetimi bekliyorum. Doktorum normalde ilerideki denemelerden sonra histereskopi öneriyoruz ama riske atmayalım yapabilirim dedi kontrol amaçlı. Geçen sene rahim filmi çekilmiştim hepsi normal çıkmıştı. Geçen hafta kromozom genetik test de yapıldı onlar da normal çıktı. Histereskopi zorlu bir işlem mi ? Olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de opu işleminden sonra mı yapılıyor yoksa öncesinde mi ?
- 21 Kasım 2022
- 152
- 171
- 33
Amin inşallah güzel haberlerle gelin inşallahÇok teşekkür ederim, yarın kontrole gideceğim regl olmayı bekliyordum. Doktor bakalm ne diyecek. rabbim hepimize yardımcı olsun
- 30 Mayıs 2024
- 175
- 78
- 13
- 30
Merhaba ben ilkler devlette tüp bebek sürecindeyim bana histereskopide yapıldı bence bunlar ilk tedavide olmalı sonuçta rahim içi tamamen gözüküyor benim anlamadığım neden ilkte yapmıyorlarMerhaba kızlar, iki kez tüp bebek denemem oldu, ilki negatif diğeri pozitif olup kimyasalla sonuçlandı. Eşimde ve bende herhangi bir problem yok 4.senemize girdik artık, şuan tekrar sil baştan tedaviye başlayacağım adetimi bekliyorum. Doktorum normalde ilerideki denemelerden sonra histereskopi öneriyoruz ama riske atmayalım yapabilirim dedi kontrol amaçlı. Geçen sene rahim filmi çekilmiştim hepsi normal çıkmıştı. Geçen hafta kromozom genetik test de yapıldı onlar da normal çıktı. Histereskopi zorlu bir işlem mi ? Olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de opu işleminden sonra mı yapılıyor yoksa öncesinde mi ?
- 21 Kasım 2022
- 152
- 171
- 33
polip ameliyatı olduğum günde hafif lekelenme yaşamıştım ama asla pedlerde kan ya da günlerce gelmedi. O gün içinde lekelenme gibi var yok arası geldi bitti gitti. Akşama çıktım evimize gittik. Mutlaka doktorunuza danışın. Sebebini bilemedim.Merhaba cnm benim süreç te seninki gibi ilerledi önce opu spnra hiteroskopi polip alındı rahme çizik atıldı. Bugün 5. Gün olmama rağmen hala kanama devam ediyor cnm sende durumlar nasıl? Neden hala kanıyor olabilirim sizce. Doktor 3 tane polip aldığını bizi biraz zorladı dedi acaba zorlama olduğu için mi
- 21 Kasım 2022
- 152
- 171
- 33
Ayrıca ben Nisan ayında olmuştum ameliyatı. Üstüne transfer yapıldı 16+3 hamileyim.Merhaba cnm benim süreç te seninki gibi ilerledi önce opu spnra hiteroskopi polip alındı rahme çizik atıldı. Bugün 5. Gün olmama rağmen hala kanama devam ediyor cnm sende durumlar nasıl? Neden hala kanıyor olabilirim sizce. Doktor 3 tane polip aldığını bizi biraz zorladı dedi acaba zorlama olduğu için mi
Merhaba, ben tedaviye başlarken rahim filmi smear testi ve kan tahlilleri istenmişti. Hiç histereskopi demediler smdi 0 dan başlıyoruz tekrar iki olumsuzdan sonra yapabilirim histereskopi dedi bakalm hayırlısıMerhaba ben ilkler devlette tüp bebek sürecindeyim bana histereskopide yapıldı bence bunlar ilk tedavide olmalı sonuçta rahim içi tamamen gözüküyor benim anlamadığım neden ilkte yapmıyorlar
Yaaa çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAyrıca ben Nisan ayında olmuştum ameliyatı. Üstüne transfer yapıldı 16+3 hamileyim.
Sordum cnm normalmiş kanamam benim. 3 polip alınmış 2si zor yerdeymiş zor almışlar bide çizik atıldı . Kanama normal dedipolip ameliyatı olduğum günde hafif lekelenme yaşamıştım ama asla pedlerde kan ya da günlerce gelmedi. O gün içinde lekelenme gibi var yok arası geldi bitti gitti. Akşama çıktım evimize gittik. Mutlaka doktorunuza danışın. Sebebini bilemedim.
- 21 Kasım 2022
- 152
- 171
- 33
Doktorunuz en doğrusunu bilir. Geçecektir bir süre sonra o halde. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Sordum cnm normalmiş kanamam benim. 3 polip alınmış 2si zor yerdeymiş zor almışlar bide çizik atıldı . Kanama normal dedi
- 21 Kasım 2022
- 152
- 171
- 33
Amin çok teşekkür ederimYaaa çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
- 30 Mayıs 2024
- 175
- 78
- 13
- 30
Çok üzüldüm belki başta bunlar yapılsa başka olacaktı dilerim bukez o güzel haberi alırsınMerhaba, ben tedaviye başlarken rahim filmi smear testi ve kan tahlilleri istenmişti. Hiç histereskopi demediler smdi 0 dan başlıyoruz tekrar iki olumsuzdan sonra yapabilirim histereskopi dedi bakalm hayırlısı
Belki de öyle olacaktı nasip artık, kromozom testini de yeni istedi yaptırdık artık gerisi hayırlısı. Yarın kontrolüm var ya iğnelere başlayacağım sonrası opu. Yada önce histereskopi diğer adetle iğneler artık hangisi uygun olacaksa. Bence de en baştan hepsi yapılması gerekiyor ama doktorlar baştan direk yormak istemiyorlar anladığım kadarıyla görünürde herkeste olduğu gibi sebepsiz infertilite adı altında. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahÇok üzüldüm belki başta bunlar yapılsa başka olacaktı dilerim bukez o güzel haberi alırsın
- 26 Kasım 2022
- 644
- 605
- 33
Merhaba canım bende geçen sene aralık ayında histereskopi oldum ilk denemede negatif aldım doktorum önerdi. Genelde zaten negatiften sonra histereskopiye ihtiyaç duyuluyor. Rahim duvarında kalınlık varmış biraz onu törpüledim dedi. Benim ilk bir saat çok sancılı geçmişti ama ağrı kesici serum falan bir saat içinde ağrıdan eser kalmadı. Aynı gün de taburcu olunuyor. Benim tüp benek doktorum akşam 5 de yaptığı için bizde şehir dışından geldiğimiz için hastanede kalmayı tercih ettik ertesi gün evimize döndük. Bazen ultrasonda detaylı görünmüyor histeroskopi hem rahmi detaylı görüyor hem de o an müdahale edilebiliyorMerhaba kızlar, iki kez tüp bebek denemem oldu, ilki negatif diğeri pozitif olup kimyasalla sonuçlandı. Eşimde ve bende herhangi bir problem yok 4.senemize girdik artık, şuan tekrar sil baştan tedaviye başlayacağım adetimi bekliyorum. Doktorum normalde ilerideki denemelerden sonra histereskopi öneriyoruz ama riske atmayalım yapabilirim dedi kontrol amaçlı. Geçen sene rahim filmi çekilmiştim hepsi normal çıkmıştı. Geçen hafta kromozom genetik test de yapıldı onlar da normal çıktı. Histereskopi zorlu bir işlem mi ? Olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de opu işleminden sonra mı yapılıyor yoksa öncesinde mi ?
- 30 Mayıs 2024
- 175
- 78
- 13
- 30
Amin canım dilerim hepimiz en yakın zamanda hayırla sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olur bu duyguyu tadarızBelki de öyle olacaktı nasip artık, kromozom testini de yeni istedi yaptırdık artık gerisi hayırlısı. Yarın kontrolüm var ya iğnelere başlayacağım sonrası opu. Yada önce histereskopi diğer adetle iğneler artık hangisi uygun olacaksa. Bence de en baştan hepsi yapılması gerekiyor ama doktorlar baştan direk yormak istemiyorlar anladığım kadarıyla görünürde herkeste olduğu gibi sebepsiz infertilite adı altında. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Çok geçmiş olsun dıştan gelince de tabi bu zorluk oluyor çok haklısınız. Rahimdeki kalınlık ultrasonda mı görüşmüştü yoksa kontrol için mi işlemi istemişti sizden. Histereskopiden sonra transfer oldunuz mu peki ? Sonuç ne oldu ? Benim doktorumun dediği de o şekilde bir problem görünmüyor filmde ve ultrasonda ama çizik atma dediğimiz işlem olma ihtimalini arttırıyor o yüzden deneyelim demişti görüştüğümüzde.Merhaba canım bende geçen sene aralık ayında histereskopi oldum ilk denemede negatif aldım doktorum önerdi. Genelde zaten negatiften sonra histereskopiye ihtiyaç duyuluyor. Rahim duvarında kalınlık varmış biraz onu törpüledim dedi. Benim ilk bir saat çok sancılı geçmişti ama ağrı kesici serum falan bir saat içinde ağrıdan eser kalmadı. Aynı gün de taburcu olunuyor. Benim tüp benek doktorum akşam 5 de yaptığı için bizde şehir dışından geldiğimiz için hastanede kalmayı tercih ettik ertesi gün evimize döndük. Bazen ultrasonda detaylı görünmüyor histeroskopi hem rahmi detaylı görüyor hem de o an müdahale edilebiliyor
Amin canım benim inşallah uğraşlarımızın mükafatını en güzel şekilde alırızAmin canım dilerim hepimiz en yakın zamanda hayırla sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olur bu duyguyu tadarız