• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis esi şark hizmeti

Igdır dogunun parisi diyorlar bitlis tatvan iyimis siirt de iyi diyorlar
Igdirin sehirle alakasi yok maalesef.Ilce denilen tatvan bile daha gelismis maalesef.sosyal yasam vs acisindan van cok iyidir ama orasi da olaylarin icinde kalan bir yer.Bitlis en sakin illerden biriydi,artik oralari da karistirmaya basladilar.Ama insanlari obur sempatizan illerdeki insanlardan daha bilincli en azindan.Allah yardimciniz olsun...

Doğunun bir çok ilini görmüş biri olarak batmanı tavsiye edebilirim. En az bitlis siirt kadar sakin, aynı zamanda daha gelişmiş bi şehir. Özellikle sağlık sektörü gayet iyi. Diğer küçük illerde adam akıllı doktor hastane bulamazken Batman da 5-6 tane özel hastane mevcut. Artı havaalanı var. Kötü tarafı ise çook ama çok sıcak olması. Yazın çekilmiyor

Bizde batidayiz güya ama kasımdan beri esimle ayriyiz o doğuda ben burda off barı doğuda olsak işten çıkar eve gelirdi en azindan yavrum babasını gorurdu neyse bende dertliyim biraz nereleri düşünüyor sunuz
doğuda olunca da bişey değişmiyor canım mardine hakkariye yolluyorlar 2 aylığına. bide ilçe görevi var her ay 10 gün. tabi ne bölümde olduğuna göre degisir

Igdır dogunun parisi diyorlar bitlis tatvan iyimis siirt de iyi diyorlar

Siirtte yaptık cnm 5 sene şimdi hataydayız ilk tercihi batman eşimin,ağrı,bitlis,ığdır,erzincan öyle gidiyor işte hayırlısı yaaaa bitek korkumuz şırnak,hakkari yapmadık verirlermi diye düşünüyoruz eşim 35 yaş üstü olduğu içinde vermezler diyoruz oralara daha genç personel götürüyorlar sanırım

doğuda olunca da bişey değişmiyor canım mardine hakkariye yolluyorlar 2 aylığına. bide ilçe görevi var her ay 10 gün. tabi ne bölümde olduğuna göre degisir
Gerçi şimdi doğudakilerde öyleymiş her yer aynı desene sizin esinizde öyle galiba poh eşim biz kasımdan beri canim inan yoruldum artik

Doğunun bir çok ilini görmüş biri olarak batmanı tavsiye edebilirim. En az bitlis siirt kadar sakin, aynı zamanda daha gelişmiş bi şehir. Özellikle sağlık sektörü gayet iyi. Diğer küçük illerde adam akıllı doktor hastane bulamazken Batman da 5-6 tane özel hastane mevcut. Artı havaalanı var. Kötü tarafı ise çook ama çok sıcak olması. Yazın çekilmiyor

Canim batman terch etmedik orasi da cok talep edilen bir yerdi nasip kismet bakalim neresi olcak

Siirtte yaptık cnm 5 sene şimdi hataydayız ilk tercihi batman eşimin,ağrı,bitlis,ığdır,erzincan öyle gidiyor işte hayırlısı yaaaa bitek korkumuz şırnak,hakkari yapmadık verirlermi diye düşünüyoruz eşim 35 yaş üstü olduğu içinde vermezler diyoruz oralara daha genç personel götürüyorlar sanırım

Insallah vermezler canim 2.sark olcak ya sizin daha sakin bir yer olabilir bence mesela soyle diyim biz tekirdagdayiz burda hep bekarlari gecici gorev ile doguya gonderdiler evliler kaldi ilk etap da bekar olan polisler gonderiliyor hakkimiz da hayirlisi

Canim biz van ağrı bitlis urfa d.bakır muş eezurum yazdık tercih dışı gelecek diye korkuyorum vallahi. Mecbur birileri o korkulan yerlere gidecek korkunun ecele faydası yok ne diyelim olaylar bişin inşallah bir an once de huzura kavuşalim ulkece

Gerçi şimdi doğudakilerde öyleymiş her yer aynı desene sizin esinizde öyle galiba poh eşim biz kasımdan beri canim inan yoruldum artik
pöh benimkide şimdi geçici görevle hakkariye gitti zaten doğuda olduğu halde . bu olaylardan önce de her ay 10 günlüğüne ilçeye gidip orda kalıyordu. pöh için doğu batı hiç farketmiyor gerçekten

Canim biz van ağrı bitlis urfa d.bakır muş eezurum yazdık tercih dışı gelecek diye korkuyorum vallahi. Mecbur birileri o korkulan yerlere gidecek korkunun ecele faydası yok ne diyelim olaylar bişin inşallah bir an once de huzura kavuşalim ulkece

Amin canim insallah hayirli bir yer gelir hepimiz icin zaten alnimiz a yazilmis ise dogu da da olur bati da da yeterki bitsin artik su olaylar

Hizan nasil peki canim calisma sartlari var lojman da mi kaliyorsunuz
Canim tatvan olsa guzel olur ama nasip insallah hayirlisi olur sizin icin
Canim biz lojmanda kalmiyoruz disardayiz ben calisiyorum benim okuluma yakin guvenli bi evde oturuyoruz disarda oturmak sorun olmuyor burda
Ama bazen olaylar oluyor burada da basin aciklamasi yuruyus faslan ama en kotu olaylar 6-7 ekim de olmustu
Cocugunuz var mi peki

Canim tatvan olsa guzel olur ama nasip insallah hayirlisi olur sizin icin
Canim biz lojmanda kalmiyoruz disardayiz ben calisiyorum benim okuluma yakin guvenli bi evde oturuyoruz disarda oturmak sorun olmuyor burda
Ama bazen olaylar oluyor burada da basin aciklamasi yuruyus faslan ama en kotu olaylar 6-7 ekim de olmustu
Cocugunuz var mi peki

Hayir canm cocugumu yok 1.5 senelik evliyiz ben istiyorum ama eşim istemiyor ne olcagimiz nereye gitcegimiz belli degil diye erteleyip duruyor senin varmi

pöh benimkide şimdi geçici görevle hakkariye gitti zaten doğuda olduğu halde . bu olaylardan önce de her ay 10 günlüğüne ilçeye gidip orda kalıyordu. pöh için doğu batı hiç farketmiyor gerçekten
Rabbim sabır versin bizlere gerçekten çok zor beklemek onu gectm onu kaybetme korkusu yokmu ölümün kıyısında geziyorlar

Back