- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Limon135416
-
Canım hepimize zor heoinizinki tehlikeli ama ayrı kalmak çok yıpratıyor telde bile görüsemiyoruz düzgünSizin isiniz daha zor canimallah yardimciniz olsun esim normal asayis de
Ama hamile olup burda dogum yapanlar var canim korkma dusunebilirain yerin belli olsun daYok canim biz de batiya gidince insallah dusunuyoruz
Cocuk olsa daha zordu inan cunku hastanede pek birim yok hizanda tatvana gidip gelmek lazim o da zor yazin riskli
Ama hamile olup burda dogum yapanlar var canim korkma dusunebilirain yerin belli olsun da
Canım hepimize zor heoinizinki tehlikeli ama ayrı kalmak çok yıpratıyor telde bile görüsemiyoruz düzgün
Benim eşimi de geçici göreve silopi gönderiyorlar en az 40 gün
Yok canım tomaci esim çevik teHadi ya allah im yardim etsin canmesin pöh mü gorevi neydi
Geçici görev bu eşimin çalıştığı ilden düzenli değişim yapıyorlar silopi Cizre sur Nusaybin e. Önce bekarlar gitti onlar geldi evliler arasında kura çekildi sıralama yapıldı o bölgelerden talep geldikçe gittiler işte şimdi sıra eşime de geldi.Seni diger arkadasla karistirdim canim esi hizan da olanla kusura bakma ee siz zaten bu sene sark a gitcektiniz esin tercih de yapmisti nerden cikti simdi bu sirnak
Merhaba Canım benim eşimde polis 8 yıllık memur son 6 aydir biz de d.bakıra tayin olduk gerçekten bütün olanakları olan coook güzel bir şehir herşey ayağına serilmiş gibi maalesef su teror olayları tadını kaciriyor fazlasıyla... korku imkanlari herşeyi siliyo. Bitlis yazmissiniz ben de esim de bitlisliyiz tatvan ahlat çok güzel bir ilçe ben guroymakliyim eskiden en rahat guroymakti meslek açısından şuan orasi bile karıştı. Siirt merkezde lojmanda kalan arkadaşım var gayet rahat bir yer. Doğunun her yeri öyle ya da böyle bir sknti ckabiliyo. Umarım gönlünüzde ne yatiyosa çok memnun kalabileceğiniz bir yer olur
Geçici görev bu eşimin çalıştığı ilden düzenli değişim yapıyorlar silopi Cizre sur Nusaybin e. Önce bekarlar gitti onlar geldi evliler arasında kura çekildi sıralama yapıldı o bölgelerden talep geldikçe gittiler işte şimdi sıra eşime de geldi.
Amin canım insallah allah im hepimizin yardimcisi olsun
Amin canım belli olduğu zaman bilgilendirirsiniz d.bakır varsa terciginizde çıkma ihtimali çok yüksek belki komşu oluruz :)
Yok canim:) diyarbakir yazmadik sırnak yazdık o da en son tercih kismet tabi bakarsin baska yer olur:)
Şirnaktansa D.bakir daha iyi sanki yainşallah çok memnun kalacağınız bir her olur. Peki Şırnak cikarsa siz de gider misiniz? Bir de çocuğunuz var mı?
Yok canm şırnak cıkar ise esim goturmicek2 sene mecbur sabretcez hayir cocugumuz yok malesef hep bunLar yuzunden erteliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?