• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontrol için histereskopi

Çok geçmiş olsun dıştan gelince de tabi bu zorluk oluyor çok haklısınız. Rahimdeki kalınlık ultrasonda mı görüşmüştü yoksa kontrol için mi işlemi istemişti sizden. Histereskopiden sonra transfer oldunuz mu peki ? Sonuç ne oldu ? Benim doktorumun dediği de o şekilde bir problem görünmüyor filmde ve ultrasonda ama çizik atma dediğimiz işlem olma ihtimalini arttırıyor o yüzden deneyelim demişti görüştüğümüzde.
Aslında başka bir doktor demişti kalınlık var diye çok önemsemedim. Tüp bebek doktorum gördü mü ultrasonda bilmiyorum. Tanısal histeroskopi dedi hazır anestezi verilmişken işlem de yaptı Histeroskopiden sonra iki transfer oldum onlar negatifti Eylül ayında yeniden yumurta toplama oldu çünkü embriyom kalmamıştı. Opudan sonra taze transferde tuttu çok şükür şu an 15 haftalık hamileyim. Ama benim manevi sorunum vardı Allah nasip etti

Aslında başka bir doktor demişti kalınlık var diye çok önemsemedim. Tüp bebek doktorum gördü mü ultrasonda bilmiyorum. Tanısal histeroskopi dedi hazır anestezi verilmişken işlem de yaptı Histeroskopiden sonra iki transfer oldum onlar negatifti Eylül ayında yeniden yumurta toplama oldu çünkü embriyom kalmamıştı. Opudan sonra taze transferde tuttu çok şükür şu an 15 haftalık hamileyim. Ama benim manevi sorunum vardı Allah nasip etti
Negatifler için çok üzüldüm ama sonucu güzel olmuş sizin için inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız 🙏🏻 bende şuan o durumdayım 0 dan başlıyorum tekrar sil baştan çünkü embriyom kalmadı benimde. Hayırlısı olsun hakkımızda 🌺

Negatifler için çok üzüldüm ama sonucu güzel olmuş sizin için inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız 🙏🏻 bende şuan o durumdayım 0 dan başlıyorum tekrar sil baştan çünkü embriyom kalmadı benimde. Hayırlısı olsun hakkımızda 🌺
Aynen öyle pozitifi aldıktan sonra insan hiç negatif almamış gibi hissediyor Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda çünkü bu çileyi ancak çeken bilir 🙏🏻

Back
X