Polis esi şark hizmeti

cok zor gerçekten beni hamileyken 1 ay gördü toplamda bebeğimız doğdu 2 aylık olana kadar. göremedi hep görev hep görev
O derecemi? anlaşılan çok zorluk bekliyor benide. Peki hala öylemi yoksa doğuda karışıklık oluncamı bu denli sık göreve çıkıyor?

O derecemi? anlaşılan çok zorluk bekliyor benide. Peki hala öylemi yoksa doğuda karışıklık oluncamı bu denli sık göreve çıkıyor?
her olay olduğunda öylesin, biz daha yeni geldik evimize eşim dış görev'deydi. izin günleri yok nerdeyse düzgün 12. 12 çalışıyor hergün ışte 2 senedir

Pöh eşi olmak Çokmu zor? Sözlüm pöh egitiminde henüz atanmasına 3 ay kadar zaman var.
Canım aklın varsa polisle evlenmezsin, eğer batıda yaşıyorsan ve oraya alışmışsan hayat zindan olur. Bütün zorluklarını düşün (evden çıkamamak, eşinle dışarda yemek yiyememek, çocuğun olursa hastalandığında problem vb. ) ona göre kararını ver derim

Merhaba arkadaslar

Bu sene saek hizmetine gidecek olan arkadaslarimiz var mi acaba ben polis esi olarak bu sene sark bekliyoruz
Valla benimde eski eşim polis ama tekrardan bir araya gelme durumumuz var o da bu sene şarka gidicek Tunceli yazdı ama bende merak ediyorum oralar nasıl duyduğuma göre Doğuda görev yapan herkes lojmanda oturmak zorundaymış

bende nısanlıyım polıs ozel harektcı hakakrı gorevı yaptı ıkı yıl. bu yaz dugunumuz var suan ankarada kendıısı 4-5 yıl ankarada oturcaz. daha sonra 2.şark hızmetın gıtcez ama karadenızınde bazı ıllerı sarka grıyormus artvın vs bende artvını ıstıyorum olurda orası gelemzse bıtlıs van alezıg buralar tercıh edıcek lojman hemen gelırmı ne durumuna gore lojmanda oturabılrıız? kımısı dıyordu kı bız hala lojman kontenjanı beklıyoruz vs boyle durumdamı var.

Evet var sıra bekleme olduğu için hemen çıkmıyor
bu arada ocnekı mesjaınızda eskı esım demıssınız cekılmez bı yanımı vardı polis ya aynı evde yasadınız ne gıbı olumsuzlukları var . bırde allah tekrar kavustursun ama bu defa daha huzurlu bı yasam dıelrım ıkınızede

Ben boşandım zaten canımm evet bazı sorunlar vardı aksi olması çapkın olması gibi. Bir daha bir araya gelmemiz imkansız artık.

Ben boşandım zaten canımm evet bazı sorunlar vardı aksi olması çapkın olması gibi. Bir daha bir araya gelmemiz imkansız artık.
yukarda tekrar barısma gıbı bı durumumuz var demıssın o yuzden .aynen ya formalarına guvenıp her capkınlıgı yapıyolar ya

Biz de bu sene Doğu görevi bekliyoruz hayırlısıyla bitirip gelmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…