- 1 Aralık 2014
- 591
- 437
- 333
- Konu Sahibi Limon135416
-
Igdirin sehirle alakasi yok maalesef.Ilce denilen tatvan bile daha gelismis maalesef.sosyal yasam vs acisindan van cok iyidir ama orasi da olaylarin icinde kalan bir yer.Bitlis en sakin illerden biriydi,artik oralari da karistirmaya basladilar.Ama insanlari obur sempatizan illerdeki insanlardan daha bilincli en azindan.Allah yardimciniz olsun...Igdır dogunun parisi diyorlar bitlis tatvan iyimis siirt de iyi diyorlar
doğuda olunca da bişey değişmiyor canım mardine hakkariye yolluyorlar 2 aylığına. bide ilçe görevi var her ay 10 gün. tabi ne bölümde olduğuna göre degisirBizde batidayiz güya ama kasımdan beri esimle ayriyiz o doğuda ben burda off barı doğuda olsak işten çıkar eve gelirdi en azindan yavrum babasını gorurdu neyse bende dertliyim biraz nereleri düşünüyor sunuz
Igdır dogunun parisi diyorlar bitlis tatvan iyimis siirt de iyi diyorlar
Eşim geçici görevle gitti nusaybin de şimdi görev yaptığı il başka kasimdan beri boyleyiz agrida guzel di ordada görev yapmıştı eşim küçük felan ama iyiydiesiniz ner de peki hangi sehir
Gerçi şimdi doğudakilerde öyleymiş her yer aynı desene sizin esinizde öyle galiba poh eşim biz kasımdan beri canim inan yoruldum artikdoğuda olunca da bişey değişmiyor canım mardine hakkariye yolluyorlar 2 aylığına. bide ilçe görevi var her ay 10 gün. tabi ne bölümde olduğuna göre degisir
Benim esimde polis suan bitlisteyiz insallah bizde bu sene batiya gecicez
Dogu zor gercekten calismasaatleri cok ne zaman ne olacagi belli degil
Gerçi şimdi doğudakilerde öyleymiş her yer aynı desene sizin esinizde öyle galiba poh eşim biz kasımdan beri canim inan yoruldum artik
Eşim geçici görevle gitti nusaybin de şimdi görev yaptığı il başka kasimdan beri boyleyiz agrida guzel di ordada görev yapmıştı eşim küçük felan ama iyiydi
Doğunun bir çok ilini görmüş biri olarak batmanı tavsiye edebilirim. En az bitlis siirt kadar sakin, aynı zamanda daha gelişmiş bi şehir. Özellikle sağlık sektörü gayet iyi. Diğer küçük illerde adam akıllı doktor hastane bulamazken Batman da 5-6 tane özel hastane mevcut. Artı havaalanı var. Kötü tarafı ise çook ama çok sıcak olması. Yazın çekilmiyor
Siirtte yaptık cnm 5 sene şimdi hataydayız ilk tercihi batman eşimin,ağrı,bitlis,ığdır,erzincan öyle gidiyor işte hayırlısı yaaaa bitek korkumuz şırnak,hakkari yapmadık verirlermi diye düşünüyoruz eşim 35 yaş üstü olduğu içinde vermezler diyoruz oralara daha genç personel götürüyorlar sanırım
pöh benimkide şimdi geçici görevle hakkariye gitti zaten doğuda olduğu halde . bu olaylardan önce de her ay 10 günlüğüne ilçeye gidip orda kalıyordu. pöh için doğu batı hiç farketmiyor gerçektenGerçi şimdi doğudakilerde öyleymiş her yer aynı desene sizin esinizde öyle galiba poh eşim biz kasımdan beri canim inan yoruldum artik
Yok canim hizanBitlis in neresi canm merkezmi
Canim biz van ağrı bitlis urfa d.bakır muş eezurum yazdık tercih dışı gelecek diye korkuyorum vallahi. Mecbur birileri o korkulan yerlere gidecek korkunun ecele faydası yok ne diyelim olaylar bişin inşallah bir an once de huzura kavuşalim ulkece
Yok canim hizan
Yok canim hizan
Canim tatvan olsa guzel olur ama nasip insallah hayirlisi olur sizin icinHizan nasil peki canim calisma sartlari var lojman da mi kaliyorsunuz
Canim tatvan olsa guzel olur ama nasip insallah hayirlisi olur sizin icin
Canim biz lojmanda kalmiyoruz disardayiz ben calisiyorum benim okuluma yakin guvenli bi evde oturuyoruz disarda oturmak sorun olmuyor burda
Ama bazen olaylar oluyor burada da basin aciklamasi yuruyus faslan ama en kotu olaylar 6-7 ekim de olmustu
Cocugunuz var mi peki
Rabbim sabır versin bizlere gerçekten çok zor beklemek onu gectm onu kaybetme korkusu yokmu ölümün kıyısında geziyorlarpöh benimkide şimdi geçici görevle hakkariye gitti zaten doğuda olduğu halde . bu olaylardan önce de her ay 10 günlüğüne ilçeye gidip orda kalıyordu. pöh için doğu batı hiç farketmiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?