• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

evet canım . polis eşiyim ve hala evde yok . hafta sonu yok gecesi gündüzü yok . yok yok yok evde yok . amann çok zor bee bir de polise düşman çok . kızan çok .Ama onlar da insan ana kuzusu sonuçta.

P. eşi olmak daha da zor . bulursaan markete mi gideceksin . işlerini mi hallettireceksin ... Mutfak masasına naylon kestirecek 3 hafta oldu . vakit yokkkk.

Çok dertliymişim :))
Ben bile dertliyim sen nasıl olmayasınnnnn :) bide sen evinde bekliyosun bi özlem bi hasret bi zorlukk.. Hepimize kolaylık versin RABBİM..

:55: Kızımız 15 aylık teyzesi. :46:

15 aylıksa meleğiniz sizinlee..olana kadar deyince bende hamilesiniz sandımm :) Yerim onu ben adı neymiş güzelliğinnnnn :):124:

Eşim polis ve gece nöbetlerinin olmasını hiç istemiyorum.O olmadan evde yalnız olmak çok ağırıma gidiyor.Benim de çalışma saatlerim çok farklı sabah 05.45'te evden çıkıyorum.Şayet eşim gece nöbetindeyse sabah geldiğinde bni göremiyor.Akşam sekizde geldiğimde kendisi de göreve gitmiş oluyor.2 gün sonra gördüğüm zamanlar oluyor.Şu gece nöbetleri olmasa ne güzel olurdu...

o nöbet olaylarını bende biliyorum daha yaşamadım ama ilerde yaşıcam ay çok zor olucak:43:

valla biz şimdi bile normal bir sevgilik yaşayamıyoruz, yaşayamadkta. o uzakta ,ben çalışıyorum. onun tatilinde ben yokum benim tatilimde o yok. işte geceleri uykumuzdan feragat edip konuşuyoruz ya da boş bi vakit bulabilirsek msn de görüşüyoruz. zor bir durum. ileride evli olunca daha zor olacak. sevgilim benim çalışmamı hiç istemişti nedenini evli bir polis eşinin yorumlarından daha iyi anlıyorum :S hakkımızda hayırlısı olsun. ne diyelim ki. sevdik sabrediyruz. millet saçma sapan şeylere küsüp kıskançlık krizlerine girerken bizm gün boyu konuşamadığımız oluyor ama bekliyoruz. seviyorum yaaaa :))

ay çok zor genel muhasebeden kalcam sanırım:1:
İşletme bile zorsa onuda tahmin edebliyorumm.. bende matematikten kalacamm :))) :1:

valla biz şimdi bile normal bir sevgilik yaşayamıyoruz, yaşayamadkta. o uzakta ,ben çalışıyorum. onun tatilinde ben yokum benim tatilimde o yok. işte geceleri uykumuzdan feragat edip konuşuyoruz ya da boş bi vakit bulabilirsek msn de görüşüyoruz. zor bir durum. ileride evli olunca daha zor olacak. sevgilim benim çalışmamı hiç istemişti nedenini evli bir polis eşinin yorumlarından daha iyi anlıyorum :S hakkımızda hayırlısı olsun. ne diyelim ki. sevdik sabrediyruz. millet saçma sapan şeylere küsüp kıskançlık krizlerine girerken bizm gün boyu konuşamadığımız oluyor ama bekliyoruz. seviyorum yaaaa :))

Biz suan beraberiz aynı ildeyiz..bu sene uzattı seneye nişanımız var burda olsun daha kolay olsun bizim için diye..o gittikten 7 8 ay sonrada ben gitcem artık evlenip..siz görüşemiyosunuz bide biz bazen aynı şehirdeyken bilee kavga ediyoruz ama görüşmediğimz en fazla 1 saat :17: kıyamıyorum onaaaaaaaaa :21::21::21: ölee işte..

İşletme bile zorsa onuda tahmin edebliyorumm.. bende matematikten kalacamm :))) :1:

Biz suan beraberiz aynı ildeyiz..bu sene uzattı seneye nişanımız var burda olsun daha kolay olsun bizim için diye..o gittikten 7 8 ay sonrada ben gitcem artık evlenip..siz görüşemiyosunuz bide biz bazen aynı şehirdeyken bilee kavga ediyoruz ama görüşmediğimz en fazla 1 saat :17: kıyamıyorum onaaaaaaaaa :21::21::21: ölee işte..

nişanın hangi şehirde olucak canım:49:

bizde aynı memleketteniz ama iş icabı gitti :(( birkaç ayda bir gelebilirse geliyor işte. evet aynı memleketteyken yapın nişanı bencede. bizde seneye düşünüyoruz sonra bizim memlekete tayin isteyecek çıkıncada düğün kısmetse ;) işimiz zor kızlar, inş mutlu oluruz :)

nişanın hangi şehirde olucak canım:49:
Zonguldak canım benim..Kınamda ve nikahımda burda olacak..düğünüm balıkesirde olcak..ordanda artık doğuya kısmetse.. Sen ne düşünüyosun gelecek için canım ?

bizde aynı memleketteniz ama iş icabı gitti :(( birkaç ayda bir gelebilirse geliyor işte. evet aynı memleketteyken yapın nişanı bencede. bizde seneye düşünüyoruz sonra bizim memlekete tayin isteyecek çıkıncada düğün kısmetse ;) işimiz zor kızlar, inş mutlu oluruz :)

Anlıyorum canımm :( işte bizde nişan olana kadar tayin olmasın isdedik normalde onunla gelen tüm arkadaşları gitti şarka bizimki dilekçe verdi kaldı..Burdayken daha kolay olur o orda ben burda cok zor..izin işleri falan sıkıntı olur diyee böle karar verdik..sadece 7 8 ay kadar uzak kalcas nişandan sonra.. :/ öyle yani bunada şükür..Onlar arkamızda yanımızda sağımızda solumuzda kalbimizde olsun yeterler öylede mutlu oluruz bizzzzzz :16::16::16::16: demi ? :16:

Anlıyorum canımm :( işte bizde nişan olana kadar tayin olmasın isdedik normalde onunla gelen tüm arkadaşları gitti şarka bizimki dilekçe verdi kaldı..Burdayken daha kolay olur o orda ben burda cok zor..izin işleri falan sıkıntı olur diyee böle karar verdik..sadece 7 8 ay kadar uzak kalcas nişandan sonra.. :/ öyle yani bunada şükür..Onlar arkamızda yanımızda sağımızda solumuzda kalbimizde olsun yeterler öylede mutlu oluruz bizzzzzz :16::16::16::16: demi ? :16:[/QUOTE]

sevindim canım senin adına :) en güzelini yapmışsınız zaten gideceksiniz beraber gidersiniz. bizimkininde doğu görevi bitince bu taraflara gelince düşünüyoruz. seninkinin birimi neydi canım?? doğuya hiç gitmedi mi? batıda mı başladı?

Canım kurada ilk zonguldak çıkmış direk buraya geldi şuanda evli olan arkadaşlar sayesnde tanıştıkk :) Adli büroda suç araştırmada canım sivil bizimkii..

Hoşgeldiniz mmell hanım :) İşte kutsal görevde olan bi polis eşi daha cok hoş kendimiz gibi birileriyle konuşmak..Biz henüz evlilik konumuna gelemedik ama azda olsa zorluklarını yaşıyoruz..Nerede görevdesiniz ?

Kusura bakma cevap yazamadım. Dün elektrikler yoktu. Bitlis'teyiz. Seneye gideceğiz buralardan inşallahh :)) Siz nerdesiniz?

Kusura bakma cevap yazamadım. Dün elektrikler yoktu. Bitlis'teyiz. Seneye gideceğiz buralardan inşallahh :)) Siz nerdesiniz?

Bitlismiiii :25: Rabbim kolaylık versin sizee..bitirmişsinizz valla..benimde amcam diyarbakırda adam bitireli 2 sene oluyo lojman cıkı gelmekten vazgecti bu sene son senesi onunda..Bende zonguldakdayım..seneye nasipse bizde diyarbakırı cok istiyoruzz bakalımmmmmm ://

Bitlismiiii :25: Rabbim kolaylık versin sizee..bitirmişsinizz valla..benimde amcam diyarbakırda adam bitireli 2 sene oluyo lojman cıkı gelmekten vazgecti bu sene son senesi onunda..Bende zonguldakdayım..seneye nasipse bizde diyarbakırı cok istiyoruzz bakalımmmmmm ://

Aminnnn... Valla hiç sevemedim burayı. Seneye biz de Diyarbakır'a gidebiliriz. Bakarsın orda görüşürüz. ;)

Demi yaaaaaa çok güzel olur benimde gidip gelebilceğim bi tanıdığım olurrrrrrrr ne çok isterdiiimmmmm :)

Valla süper olur. Çalışıyor musun? Diyabakır da arkadaşlarımız var ama hepsini eşimden dolayı tanıyorum. Bi de benm tanıdığım olur. Kendi arkadaşımı seçmiş olurum ;)

Valla süper olur. Çalışıyor musun? Diyabakır da arkadaşlarımız var ama hepsini eşimden dolayı tanıyorum. Bi de benm tanıdığım olur. Kendi arkadaşımı seçmiş olurum ;)

Ben açıktan okuyorum suanda..iş teklifi geldii ayakkabıcı ama zonguldagın iyi ayakkabıcısıdır..Oraya gitcem cagırdılar..evet bnimde orda arkadaşlarım var..en yakın arkadaşım orada evli..erkek arkadaşımn ev arkadasıda diyarbakıra cıktı tayini oda nişanlı :) Benimde iyi tanıdığım bi arkadaşım olur ne güzelllllll :)):16:

Back