• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

Canım valla ben erkek arkadaşımla burda tanıstım onun en yakın arkadaşıyla benm en yakın arkadaşım evlendi smdi 6 aylık hamile arkadaşım onlar sayesinde biz tanıstık seneye haziran gibi bizimde nişanmız olcak cünkü burda dilekçe sayesnde kalabildi hemde artık ciddi bişeylerin olma vakti geldi..seneye şarka gidiyooo:2::2:bende o gittikten 5 6 ay snra yanına gitcem evlenip artk..o orda evimizi yapmaya baslıcak.Korkma sevgiye yol mesafe hiç bişey engel degiilll :) . senin okulun ne zmn bitiyor ??

ben açıköğretim okuyorum 2 yıl sonra bitiyor canım haklısın mesafeler önemli değil yaaaa:49:

Eşim polis ve gece nöbetlerinin olmasını hiç istemiyorum.O olmadan evde yalnız olmak çok ağırıma gidiyor.Benim de çalışma saatlerim çok farklı sabah 05.45'te evden çıkıyorum.Şayet eşim gece nöbetindeyse sabah geldiğinde bni göremiyor.Akşam sekizde geldiğimde kendisi de göreve gitmiş oluyor.2 gün sonra gördüğüm zamanlar oluyor.Şu gece nöbetleri olmasa ne güzel olurdu...

Aramıza hoşgeldin canımm :) Rabbim hepimizin sevdiğini korusun ve tabii diger hepsinidee..Zor bir görev..heran tehlikee..Sen nerdensn ? evlimisn ? kaç senelik memur vs vs vs :))

hoşbuldum :) evli değilim. 2 senelik bir beraberliğim var. sevgilim doğuda özel tim. 1 senesi doldu. bende memurum yeni atandım. ilk sene tayinimiz olmadığı için bekliyoruz. sizler neler yapıyorsunuz kızlar? durumlar ne sizde :)

slm kızlar, konunuz ilgimi çekti. ben de polis eşiyim ve doğudayız. kısmetse seneye bitiyor burası. ben geçen yıl geldim buraya, Ankara da yaşıyordum. İnanın batıda bizim hiç birşeyden haberimiz yokmuş. Şimdi ne zaman olay çıkacak, ay bi ses duydum, ay bu ambulans sesi miydi..... çok can sıkıcı. helikopter sesi bende fobi geliştirdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar, konunuz ilgimi çekti. ben de polis eşiyim ve doğudayız. kısmetse seneye bitiyor burası. ben geçen yıl geldim buraya, Ankara da yaşıyordum. İnanın batıda bizim hiç birşeyden haberimiz yokmuş. Şimdi ne zaman olay çıkacak, ay bi ses duydum, ay bu ambulans sesi miydi..... çok can sıkıcı. helikopter sesi bende fobi geliştirdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok zor bir durum. bende bazen ulaşamayınca aynı şeyleri hissediyorum. Rabbim hepsini korusun. Bu kadar tedirgin olmama rağmen üniformasının içinde onu görünce gurur duyuyorum. Allah hepimize kolaylık versin.

:13:
Eşim polis ve gece nöbetlerinin olmasını hiç istemiyorum.O olmadan evde yalnız olmak çok ağırıma gidiyor.Benim de çalışma saatlerim çok farklı sabah 05.45'te evden çıkıyorum.Şayet eşim gece nöbetindeyse sabah geldiğinde bni göremiyor.Akşam sekizde geldiğimde kendisi de göreve gitmiş oluyor.2 gün sonra gördüğüm zamanlar oluyor.Şu gece nöbetleri olmasa ne güzel olurdu...

Aynılarını belkide yaşıycak olmak bazen benide coook düşündürüp üzüyo..Ben bazen kendim bile simdiden yatakta korkuyorum kocaman bi evde onsuz olabilmek cok zorr olcaktır eminim..Ama cok gurur verici değilmi..Siz ne iş yapıyorsunuz ? :)

hoşbuldum :) evli değilim. 2 senelik bir beraberliğim var. sevgilim doğuda özel tim. 1 senesi doldu. bende memurum yeni atandım. ilk sene tayinimiz olmadığı için bekliyoruz. sizler neler yapıyorsunuz kızlar? durumlar ne sizde :)

Ben gıda mezunuyum normalde acıktan işletme okuyorum. zonguldakdayım..1buçuk senelik bi ilişkim var.erkek arkadaşımla ilk görev yeri yani zonguldakta bi arkadaşım sayesinde tanıştım yukarda yazmıştım bi kardeşime..önümüzdeki sene nişan yapcagımız için ipka ile bi sene daha uzattı burada 3.senesi oldu..oda adli büroda suc araştırmada..Senin işin dahada zorr :((((( benim erkek arkadaşımda ben olmasam gitmeyi düşünüyomuşş..Herşey nasip işte.. :(:(

Hoşgeldiniz mmell hanım :) İşte kutsal görevde olan bi polis eşi daha cok hoş kendimiz gibi birileriyle konuşmak..Biz henüz evlilik konumuna gelemedik ama azda olsa zorluklarını yaşıyoruz..Nerede görevdesiniz ?

çok zor bir durum. bende bazen ulaşamayınca aynı şeyleri hissediyorum. Rabbim hepsini korusun. Bu kadar tedirgin olmama rağmen üniformasının içinde onu görünce gurur duyuyorum. Allah hepimize kolaylık versin.

Sundan 15 gün öncesine kadar üniformalı calısıyordu bizimkii..Ve ben o üniformaya bi türlü ısınanamıstım gurur veriyodu evet ama korkutuyodu beni :( burda o kadar korkulcak bi konum yok ama iştee..anlarsınız kızlar.onun kılına zarar gelcek düşüncesi öldürüyo benii..seneye nişandan sonra 7 8 ay ayrı kalcas o uzakta olcak onu bile simdiden düşünür stresse girer oldumm..

Oda var evet.. :) Meleğiniz ne zaman geliyorr :) bu arada hoşgeldin arkadaşıımmm :) sendemi polis eşisin :)

evet canım . polis eşiyim ve hala evde yok . hafta sonu yok gecesi gündüzü yok . yok yok yok evde yok . amann çok zor bee bir de polise düşman çok . kızan çok .Ama onlar da insan ana kuzusu sonuçta.

P. eşi olmak daha da zor . bulursaan markete mi gideceksin . işlerini mi hallettireceksin ... Mutfak masasına naylon kestirecek 3 hafta oldu . vakit yokkkk.

Çok dertliymişim :))

Back