''Polis Devleti Oluyoruz'' Artık Gaz Değil Kurşun sıkacak ...

Mune bana da ceza puanımı yazar mısın?

Son düzenleme:
iftira ettmedim gördüğümü yazdım bunu bilin .
30pembe yazdığınız ortada, çok adaletlidir kendisi ben, ebedi, bir kişi daha 3 gün banlanırken diğerleri akşamdan sabaha çıktı ne demek? Neden 1 gün banlı kaldıklarını bana özelden sorabilirdiniz, ki siz ister beni beğenin ister beğenmeyin yaptığınız bildirimlerde dahil yeri geldi size özelden bilgilendirmelerde yaptım, tenezzül edip okudunuz veya okumadınız orası beni ilgilendirmiyor ama ben size özelden bile yazdım, sizde bana yazmaya ihtiyaç duymuyorsanız Bize Ulaşın'dan diğer adminlere yazıp şu şu üyelerin banı niye 1 gün deseydiniz emin olun size açıklarlardı.

Banlanırken ceza puanı alıyorsunuz, ceza puanınız neyse ona göre banlanıyorsunuz, ksuura bakmayın da otomatik devreye giren ceza sisteminden bile beni sorumlu tutuyorsunuz ya hepinize hayret ediyorum.

Ben yapılması gerekeni yapıyorum, bundan sonra da ister beğenin ister beğenmeyin, ister yerin dibine sokun moderatör olarak yapmam gerekeni yapmaya devam edeceğim.
Taa ki bana bu yetkiyi veren insanlar Mune artık bu işi yapamazsın diyene kadar.

Yok ben adaletsizsiniz demedim ki. Ben kaşındım sizde görevinizi yaptınız. Ceza süresinde örnek vermek için yazmıştım

iftira ettmedim gördüğümü yazdım bunu bilin .
Genelde senin ağzından çıkan sözler iftira oluyor pembe. İnsanları burada nelerle itham ediyorsun.Ne olmadık şeylerle.
Şunları yazarken bile sinirleniyorum ciddi ciddi. Bir laf söylüyor karşıdaki haklı olunca da forumdan çıkıyor. Ne bir özür dilemek ne bir yanlış anlamışım demek.
Gerçekten idrak edemiyorum bu düşünce yapısını.

Son düzenleme:
abla yaa bu gece minik bi adaletsizlik yapıp

bi kaç kişiye acayip gıcık oluyorum banlasana

bi hemşire topiği var ona özendimgıcık olduğu hastaları

Neyse hepinizden özür dilerim, yine topikte açıklama yapmak zorunda kaldım zira biliyorum özelden yazsam karşılığı gelmeyecekti ve zaten nedense topikte yazıldı.
estağfurullah arkadaşın sıkıntısı varmış belli..şimdi bilmeyen diyer arkadaşlarıyla paylaştığında bilmemekten sistem karşıtı üyeler oluyor..küskünler..o nedenle örnek vermek iyi oldu bence..

İşe yaracaksa destekliyorum caydırıcı olabilir .. Korkutabilir teröristleri
Yakıp yıkmak neymiş görürler bundan sonra

peki kurşun normal vatandaşı öldürürse kim hesap verecek bu hükümetten güzel bi şey çıkmaz zaten bence eski cahiliye dönemine geri dönüyoruz

Polise vur emri verilebili. Ama şu da gözardı edilmemeli. Dönem dönem polisler pikolojik testleden geçirilmeli. Değilse kötü şeyler yaşayabiliriz.

Polise vur emri verilebili. Ama şu da gözardı edilmemeli. Dönem dönem polisler pikolojik testleden geçirilmeli. Değilse kötü şeyler yaşayabiliriz.
aynı fikirdeyimde zor biraz kaç kere okuduk özürleri olduğu halde araba kullananları falan...

30pembe nin bahsettiği kişilerden birisi munenin de söylediği gibi bendim ve evet tam olarak 24 saat banlı kalmıştım. Ceza puanım kaç bilmiyorum ama düşük olmalı çünkü yanılmıyorsam bu ikinci banımdı başka uyarı falan da almamıştım.

Bazı arkadaşların olduğu konularda yorum yapmak mayın tarlasın da yürümeye benziyor :)Banlanmadan o konudan çıkabilmek için büyük şans ve sağlam sinirler gerekli

idrak etme olsun bitsin. iki kişi konuşuyor 3 kişi sana ne oluyor seni ne ilgilendiriyior konu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…